15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Outo kylpyhuoneen muotoilu – huoneen lavastus luonnon innoittamilla muodoilla

Käsintehdyt kylpyhuoneen pesualtaat, joissa on kupariset messinkijalat

Hollantilainen designstudio Bo Reudler on kunnostanut 1800 -luvun rakennuksen ullakolla sijaitsevan kylpyhuoneen Amsterdamin lähellä, ja se tarjoaa modernia mukavuutta. Entinen kylpyhuone alkuperäisessä loistossaan on modernisoitu ja esitetty uudessa asussa. Yksinomainen Kylpyhuoneen suunnittelu Bo Reudler edustaa onnistunutta yhdistelmää erinomaisesta käsityöstä, perinteistä ja nykyaikaisuudesta.

Huono muotoilu Amsterdamissa – yksityiskohtainen suunnittelu, tekstuuri ja valaistus

Kylpyamme keraamiset laatat LED -valaistus kylpyhuone muotoilu Amsterdam

Suunnittelukieli uudessa Kylpyhuoneen suunnittelu elävöittää herkät, luonnon inspiroimat kuviot. Koristeet ja yksityiskohdat ovat hallitsevia huoneympäristössä, mutta ne eivät näytä häiritseviltä, ​​mutta tyylikkäiltä. Rakennuksen sisällä on käytetty luonnonmateriaaleja. Tämä suuntaus jatkuu kylpyhuoneen sisustuksessa. Yksittäiset näkyvät elementit jäävät edelleen historiallisen talon tyyliin, kuten kiiltävä musta lakattu puinen ovi ja terrazzolattian hiottu pinta. Kylpyhuoneessa on materiaaleja, kuten lasi, kupari, messinki, posliini, 100-vuotias valurauta, jotka korostetaan huomaamattomasti filigraanisella LED-valaistuksella.

Kylpyhuoneen muotoilu edustaa perinteistä käsityötä modernilla tavalla

Kylpyhuone remontoida Amsterdam-kukkakuvioita kupari-messinki valurauta sisustus

Kylpyhuoneessa, joka näytti kerran steriililtä ja elottomalta, on nyt viehättävä ja moderni luonne. Outo Kylpyhuoneen suunnittelu Bo Reudler Studiosta tekee vaikutuksen veistoksellisella estetiikallaan. Tämä antaa suunnittelulle yllättävän ja mielikuvituksellisen kosketuksen. Valitut materiaalit luovat luonnollisen vaikutelman. Jokainen elementti kertoo tarinan ja sille on ominaista veden, valon, varjon, pakkasen jne. Erityispiirteet. Anna projektin innostaa sinua ja kiinnitä kylpyhuoneeseesi ansaitsemaasi huomiota. Hemmottele itseäsi korkealla rentoutustasolla.

Kunnostushanke Bo Reudler Studio: Oma kylpyhuone Amsterdamissa

Kylpyhuoneen kalusteet kupari messinki varusteet suunnitteluideoita moderni

 Relief -keraamiset laatat, joissa on kukkakuvioita, saavat seinät liikkeelle

Relief-keraamiset laatat-valkoinen kylpyhuonekalusteet-moderni valokytkin posliini

Erityistä huomiota kiinnitettiin varusteiden valintaan. Ylisuuri suihkupää, valurautainen lämmitin, posliinista valmistettu valokytkin, kylpypyyhekoukut ja ovenkahvat perinteisessä muotoilussa osoittavat suunnittelun ja yksityiskohtien erityishenkisyyden.

Veistoksellinen estetiikka käsityönä

Seinäpeili kylpyhuonevaikutus pakkasikkuna -muotoilu kylpyamme

Pesuallas ja kylpyamme jalat on suunniteltu erityisesti tähän pesuhuoneeseen. Kylpyhuoneen ikkunasta on kaunis näkymä puutarhaan ja se muistuttaa visuaalisesti pakkasvaikutusta, jota koristavat viehättävät perhoset ja sudenkorennot.

Kattokipsi jäljittelee vesipisaroita

Vesipisaroita muistuttava kuvio kattokipsi -kylpyhuoneen suunnittelu

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia