15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY -yöpöytä – rakenna se itse nopeasti ja helposti

DIY -yöpöydän sisustus makuuhuone valkoinen tee se itse

Jos tarvitset uuden yöpöydän, mutta et välttämättä halua ostaa uutta, voit tehdä sen itse. Olet ehkä myös huomannut, kuinka pienet myytävät yöpöydät ovat. Se olisi ongelma varsinkin jos sinulla on korkea sänky. Internetissä on niin paljon erilaisia ​​malleja, mutta kun näet pöydän tosielämässä ja asetat sen lattialle, se ulottuu korkeintaan polveen.

Tästä syystä saattaa olla parempi, jos teet sen itse heti. Varten DIY -yöpöytä Tätä artikkelia varten tarvitset pahviputken, kaksi pyöreää puulevyä ja kiiltävän vinyylin nauhat.

DIY -yöpöytä – se on niin helppo rakentaa itse:

Määritä makuuhuoneen käyttöliittymän merkki 1

Voit itse päättää, minkä halkaisijan valitset putkelle. Näitä ohjeita varten valittiin 20 cm. Halutessasi voit myös valita paksumman putken. Kaikki riippuu maustasi. Leikkaa putken kokonaispituudesta (yleensä noin 1 metri tai hieman enemmän) 70 cm pitkä kappale, jotta voit tehdä jalustan DIY -yöpöytä saada haltuunsa. Tätä varten mittaa tarkasti etukäteen ja merkitse kohta, jossa putki leikataan.

Kun olet leikannut putkeen, voit asettaa pienen sahan reikään ja leikata sen kerran. Leikkaussaha voi olla paras tähän. Huomaat, että tämä pieni saha voi olla hyödyllinen myös monissa muissa projekteissa. Myös ympyrä jalka DIY -yöpöytä voit leikata hänen kanssaan. Se leikkaa 6 mm leveän MDF -levyn ilman ongelmia.

Katkaise pöydän jalan putki

pahvilaatikko leikattu pöytäjalka yöpöytä vaihe 2

Voit ostaa pyöreän puulevyn, joka toimii pöytälevynä. Sen tulisi olla 60 cm leveä. Näin sinulla on paljon tilaa DIY -yöpöytä olla. Aseta putki puulevyn keskelle. Piirrä ympyrä putken ympärille lyijykynällä. Kierrä muutama puukappale ympyrän sisään.

Poista ylimääräinen kappale

leikkaa jalusta pöytä jalka yöpöytä valmis vaihe 3

Aseta nyt pöytälevy putken päälle ja ruuvaa putki puukappaleisiin.

Puupaneeli, joka DIY -yöpöytä Jos haluat käyttää jalkaa, kiinnitä se putken toiseen päähän samalla tavalla. Tässä esimerkissä tämä taso on hieman pienempi kuin pöytälevy (45-46 cm). Mutta sekin riippuu maustasi. Voit tietysti tehdä ne samankokoisiksi. Lisäksi sen ei välttämättä tarvitse olla puuta. Jos haluat myös säästää rahaa, voit myös valita MDF -levyn ja leikata siitä ympyrän.

DIY -yöpöytä – kiinnitä pöytälevy ja jalka

pöytälevy puu pora itse sisustus makuuhuone vaihe 4

Suihkuta sitä DIY -yöpöytä valkoisella värillä. Jos haluat pöydän kiiltävän vaikutuksen, voit myös suihkuttaa sen kiiltävällä suihkeella. Valkoinen väri riittää putkelle, koska paljon siitä ei lopulta näy.

Kun odotat maalin kuivumista, voit leikata nauhat vinyylistä. Paljon raitoja! Näitä tarvitset noin 25, joten pääset töihin.

Ruuvaa putki pöytälevyyn

puulevy kiinnitä ruuvimeisseli vaihe 5

Kiinnitä nauhat DIY -yöpöytä, kuten kuvassa näkyy. Nauhojen välinen etäisyys on noin 2,5 cm. Voit suojata sen peukaloilla. Mutta jos haluat jotain hieman muodikkaampaa, ota vain pari kauniita verhoilukynsiä.

Koottu yöpöytä

kiinnitä jalka vuodepahviin vaihe 6

Kääri nyt toinen nauha kuten vyö telineen keskelle DIY -yöpöytä ja kiinnitä päät taittopidikkeellä. Aseta vuorotellen pitkät, riippuvat nauhat “vyön” taakse: yksi nauha edessä, seuraava takana, sitten yksi nauha eteenpäin ja niin edelleen.

Maalaa DIY -yöpöytä ja koristele se vinyylillä

DIY -yöpöydän maalaus valkoinen minimalistinen vaihe 7

Vedä jokainen liuska DIY -yöpöytä, jotta ne ovat sileitä ja tiukkoja. Kiinnitä jokainen nauha tilapäisesti teipillä, kunnes olet varma raosta ja kireydestä. Kun olet tyytyväinen ulkonäköön, voit korvata teipin niitteillä. Lisäksi voit nyt irrottaa taittopuristimen ja nitoa hihnan putkeen.

Ja uusi on valmis DIY -yöpöytä! Hauskaa kokeilla sitä ja käyttää sitä myöhemmin!

Valmista vinyylinauhat

valkoiset raidat yöpöydän koristamisen valmistelu Vaihe 8

Kiinnitä vinyylinauhat peukaloilla

huonekalujen koristelu peukalot vinyyli kiinnitä vaihe 9

Deco pöytäpaperinauha solmio vaihe 10

Kiinnitä pöydän pohjan koristelistat loppuun vaihe 11

huonekalut makuuhuone käsintehty sisustaa pahvi elävä

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia