15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Meikkivinkit 2014 – Meikin uusimmat trendit

meikkivinkit 2014 laita tummat vivahteet illalla

Viimeisin Meikkivinkit 2014 Sano tänä vuonna, että mattaiset luomivärit, paljon huulikiiltoa ja kimaltelevat poskipäät ovat muodikkaita. Eri väristen luomivärien päivät ovat ohi, myös oranssit huulet ja vihreät kynsilakat. Meikkivinkit tähän aikaan vuodesta ovat mitä tahansa, mikä saisi naisen näyttämään tyylikkäämmältä.

Meikkivinkit 2014 – Matta ja luonnollinen

meikkivinkit 2014 meikki luonnollisesti kultaiset luomivärit

Kaunis, houkutteleva ilme on piilotettu mattojen luonnollisten sävyjen taakse. Ihon pitäisi näyttää raikkaalta ja kevyeltä, mutta ei liikaa jauhemaista. Tätä varten on käytettävä nestemäistä pohjaa. Se ei ainoastaan ​​tee kasvojen ihoa kauniimmaksi, vaan myös kosteuttaa.

Käytä vaaleanpunaista poskipunaa poskille!

meikkivinkki 2014 meikki vaaleanpunaiset posket

Tämän vuoden meikkivinkkien mukaan tällainen poskipuna antaa kasvoillesi raikkautta ja luonnollisuutta. Aivan kuten sinun tulee pitää huolta ihostasi, sinun on myös kiinnitettävä paljon huomiota huulillesi – älä anna niiden kuivua! Käytä väritöntä huulikiiltoa joka päivä. Voit myös käyttää erilaisia ​​huulirasvoja. Ne estävät ihon kuivumista.Luonnolliset sävyt ovat trendikkäitä tällä kaudella. Yhdistämällä nämä Meikkivinkit 2014 saat terveen ja raikkaan ilmeen.

Se, että sinun pitäisi käyttää meikkiä mahdollisimman luonnollisesti, ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi juosta ilman meikkiä. Nyt kun olet oppinut hyvän alukkeen, silmät voivat olla matkalla. Taputtele silmäluomiasi 2-3 kertaa kultaisella tai beigellä luomivärillä. Näin lisäät kasvoillesi kiiltoa ja hyvää tunnelmaa.

Tummia vivahteita – vain illalla, kiitos!

meikkivinkit 2014 meikki punaiset huulet tumma luomiväri

Tummat värit ovat aina moderneja, mutta vain iltaa varten. Musta ja sen siirtyminen harmaaksi jäävät etualalle, mutta tietysti mattaisissa vivahteissa. Silmänrajauskynä on myös yksi meikkivinkkeistämme. On erityisen sopivaa, jos sitoisit myös hiuksesi ja jätät kasvosi auki. Huulipunan ei myöskään pitäisi olla erityisen rapea. On parempi valita sävyt, jotka ovat hieman punertavia.

Meikkivinkit 2014

meikki 2014 meikki emma watson silmäripset tietysti

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia