15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pieni valkoinen asunto Tukholmassa minimalistisilla kalusteilla

Olohuoneessa lakatut puulattia-valkoiset huonekalut modernia lattiavalaisinta

Nämä pieni valkoinen asunto sijaitsee Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa hyvin vanhassa rakennuksessa, joka on ollut olemassa vuodesta 1905. Suuret ikkunat, valkoiset lakatut puulattiat, valkoiset seinät, korkeat katot – näin asuntoa voidaan kuvata. Kokonaispinta -ala on vain 39 neliömetriä. Olohuone on edelleen ilmava ja tilava ja tarjoaa tarpeeksi säilytystilaa.

Pieni valkoinen asunto – puhtaus ja tyylikkyys

Sisustusideat puristiset valkoiset seinät vintage -huonekalut olohuoneen suunnittelu

Kuvat: Innerspec

Valkoinen on sisätilojen hallitseva väri. Olohuone näyttää valoisalta, siistiltä ja modernilta. Joidenkin mielestä valkoinen on hieman tylsää. Nämä pieni valkoinen asunto osoittaa meille, että tämä väri on yhtä jännittävä kuin toinen väri. Valkoinen on monien suunnittelijoiden lempiväri minimalistiseen sisustukseen. Se on ihanteellinen pienille huoneistoille ja voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa väriin. Jos haluat asettaa värikkäitä aksentteja, voit lisätä kirkkaita verhoja, vuodevaatteita, pörröisiä mattoja, romanttisia tyynyjä tai monivärisiä astioita.

Pieni valkoinen huoneisto, jossa on avoin päähuone

Pieni huoneistokaluste valkoinen korostettu maljakko Kuvat: Innerspec

the pieni valkoinen asunto on avoin päähuone – keittiöön ja eteiseen. Huoneet ovat teemalla ja ovat erittäin kevyitä ja ilmavia. Vintage -huonekalut näyttävät jotenkin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Kuten huomaat itse, täällä on erilaisia ​​sisustustyylejä. Valkoinen väri on paras välittäjä, joka luo yhteyden tyylien välille. Vanhemmat maalaistyyliset huonekalut voivat näyttää modernimmilta ja raikkaammilta, jos ne maalattaisiin valkoiseksi. Ainutlaatuiset valkoiset keittiökaapit, joissa on yksinkertainen muotoilu, näkyvät keittiössä. Mustavalkoiset laatat luovat visuaalisen rajan huoneiden välille.

Valkoiset huonekalut – aina ajan tasalla

Pienet valkoiset huoneisto-makuuhuoneen minimalistiset hyllyt Kuvat: Innerspec

Valkoinen sisustus on aina trendikäs. the pieni valkoinen asunto on tyylikäs, ylellinen ja lumoava. Yksittäiset valkoiset kappaleet näyttävät ajattomilta ja ajan tasalla samanaikaisesti. Valkoinen luo rauhaa ja harmoniaa.

Asuminen valkoisena

Valkoiset olohuoneen puiset pöytälattiavalaisimet Kuvat: Innerspec

minimalistinen sisustus

Valkoiset seinät-keittiön ruokasalin lattia Kuvat: Innerspec

Pieni ikkuna

Ikkuna valkoinen asunto Kuvat: Innerspec

Vanha rakennus Tukholmassa

Ulkorakennus Tukholman pieni valkoinen asunto Kuvat: Innerspec

Previous Post
Violetti ja sininen huulipuna – kesän hitti
Next Post
Teak -puutarhakalusteiden virkistäminen – hyödyllisiä puhdistus- ja hoitovinkkejä