15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo idyllinen pieni puutarha – takapiha Sydneyssä uudella ilmeellä

luo yksityisyysnäyttö puutarha -aidan ideoita puu tuoreita kasveja

Useiden Sydneyn kadun talojen omistajat kokoontuivat yhteen ja päättivät suunnitella takapihansa uudelleen. Kaikista puutarhoista oli upea näköala satamaan. Arkkitehtiyritys Aspect Studios sai tehtäväkseen luoda idyllinen pieni puutarha suunnitella ja sitten yhdistää yksittäiset puutarhat yhteen.

Pienen puutarhan suunnittelu – puutarhalammen ja kasvien valitseminen

Takapihan moderni hiekkakivilaatta lattiapäällyste terassi puu

Ensinnäkin Aspect Studiosin arkkitehdit ovat kaikki pieni puutarha jaettu eri alueisiin. Pieni puutarhalampi jokikivillä rentouttaa aisteja. Puutarhaan johtaa pieni kivipolku, jota ympäröivät modernit minimalistiset bambusta ja lasista tehdyt veistokset, ja patio on betonilaattojen peitossa. Ikivihreät puut kutsuvat rentoutumaan varjossa, kun taas monivuotiset kasvit, joilla on yhtenäinen kasvumalli, saavat takapihan näyttämään modernilta ja hoidetulta. Konseptia täydentävät useat ihmisen kokoiset patsaat. Takapihojen toinen puoli on suojattu naapureilta metallisella puutarha -aidalla. Toinen puoli muuttuu nurmikoksi.

Tee pienestä puutarhasta isompi

Päällystyskivet puut varjostavat nurmikon puukalusteet

Nurmikko on yhdistävä elementti yksittäisten takapihojen välillä. Siellä on suunniteltu useita viihtyisiä oleskelualueita, jotta asukkaat ja heidän vieraansa voivat nauttia kauniista ympäristöstä. Hyvin harkitun konseptin, täydellisen suunnittelun ja parhaan mahdollisen toteutuksen ansiosta kaikki asunnonomistajat nauttivat suuren puutarhan mukavuudesta ja samalla heillä on hyvin suojattu yksityinen alue rentoutumiseen kesäkuukausina. Ei ruuhkaisen takia pieni puutarha – takapihat inspiroivat modernilla veistoksellisella ilmeellä. Mittatilaustyönä tehdyt patsaat ja korkealaatuiset materiaalit / kalkkikivilaatat, onyx-laatat ja hiekkakivestä valmistetut yksityiskohdat / herättävät vieraiden silmät.

Arkkitehtitoimisto Aspekti perustuu Australiaan – siellä he ovat jo tunnettuja luovista projekteistaan. Heidät on tunnustettu ympäri maailmaa julkisten tilojen maisemointikonsepteistaan ​​ja heille on myönnetty useita arkkitehtipalkintoja.

Aurinkoinen kulma, josta on upeat näkymät Sidneyn satamaan

Istuma -alue ikivihreät puut pensaat kivet

Lasista valmistetut kaiteet paljastavat laajan näkymän

ikivihreät kasvit kivi laatat ruoho nurmikko lasi kaide

Kivipolku johtaa puutarhaan, suojattu korkealla bambu -aidalla vierailta

Hiekkakivi joki kivet bambu yksityisyys näytön ideoita

Puutarhalampi koristeltu jokikivillä

Joki kivet bambu puutarha lampi minimalistinen moderni

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus