15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristeelliset kivet puutarhaan ja taloon

valkoinen-koriste-kivet-puutarhaan

Voit suunnitella puutarhan alkuperäisellä, tyylikkäällä ja monipuolisella tavalla lisäämällä maisemaan erilaisia ​​elementtejä, kuten viehättäviä kivilohkoja, romanttisen luolan, tarkan tukiseinän, kiinteitä polkuja, leikkisästi rakennetun vesiputouksen tai puron. Jos haluat puutarhaan kulman, joka muistuttaa korkeista, kivisistä vuorista, voit suunnitella sen helposti. Nykyään on olemassa universaali materiaali, joka täyttää käytännössä kaikki vaativimmankin kuvanveistäjän vaatimukset. Tarkoitetaan keinotekoisia Koristeelliset kivet puutarhaan ja talo, joka ei vain näytä todelliselta, vaan jollain tapaa jopa ylittää ne.

Koristeelliset kivet puutarhaan

Koristeelliset kivet-koti-takka-tulisija

Kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa talossa keinotekoiset koristekivet sopivat erityisen hyvin puutarhan tai talon suunnitteluun. Voit käyttää sitä uunin tai takan koristamiseen tai seinän peittämiseen. Ja sitten kun katsot kotiasi, sinusta tuntuu kuin seisot suuressa keskiaikaisessa linnassa. Ei ole väliä mistä materiaalista talosi on tehty. Pienellä rahalla ja suhteellisen lyhyessä ajassa voit antaa talollesi kivisen verhouksen. Hienoa on, että se on keinotekoista Koristeelliset kivet puutarhaan tai talo ei ole niin vaikea asentaa. Se toimii kuin tavalliset laatat. Jos siltä tuntuu, voit tehdä sen itse ilman laatan apua.

Koristeelliset kivet puutarhaan – rakenna itsellesi vesiputous

pieni suihkulähde-luonnonkivillä-puutarhassa

Keinotekoinen Koristeelliset kivet puutarhaan voidaan käyttää lukemattomiin asioihin. Mahdollisia vaihtoehtoja voi kaventaa vain mielikuvitus ja maku. Voit käyttää keinotekoisia kiviä luodaksesi lammen pankin, joen pohjan purossa tai mielenkiintoisen pyramidin vesiputoukselle. Ne sopivat myös koristamaan kukkapenkkejä ja kivikkopuutarhoja, rakentamaan penkkejä ja veistoksia puutarhaan. Voit käyttää keinotekoisia kiviä myös kauniiden puutarhapolkujen, reunojen ja tukiseinien rakentamiseen. Parasta on, että kaikilla näillä käyttötavoilla ne näyttävät luonnollisilta ja vain asiantuntija voi määrittää sen keinotekoisia kiviä toimii.

Kivien värin valinta

Puutarhasuunnittelu lasikivillä sinisellä

Keinokiven pääkomponentti on valkoinen tai harmaa sementti. Valkoinen on laadultaan parempi ja myös kalliimpi. Joten jos aiot ostaa keinotekoisia kiviä, kiinnitä huomiota väriin. Mitä kirkkaampia ne ovat, sitä luotettavampia ne ovat. Tekokivien valmistukseen sekoitetaan sementtiin erilaisia ​​materiaaleja, kuten paisutettua savea, perliittiä, hiekkaa tai muita seoksia. Myös väriaineet tulevat sisään. Hinta riippuu niiden laadusta ja siitä, kuinka kauan kyseinen väri kestää.

Käytetyt materiaalit määräävät tekokivien laadun

Luonnonkivet-maaperä-kävelytie-puutarhassa

Keinotekoisen kiven oston aikana on mahdotonta määrittää, onko se valmistettu halvoista lisäaineista ja väriaineista vai laadukkaista materiaaleista. Sen laatu voidaan määrittää vain muutamassa kuukaudessa. Siksi sinun on tiedettävä itsellesi myyjän käyttämät osat ja komponentit ennen ostamista.

Yleisiä koristekiviä ei ole

Mosaiikki-seinä-koriste-kivet-kirkkaat värit

Oikean valinnan tekemiseksi sinun on ensin päätettävä, haluatko käyttää tekokiviä verhouksena sisätiloissa vai ulkona. Joten jos ne on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa, niitä ei ole tarkoitus käyttää ulkona. Heistä tulee nopeasti sopimattomia ja menettävät kauniin ulkonäkönsä. Jos kaupassa kerrotaan, että nämä ovat yleismaailmallisia keinotekoisia kiviä, muista kysyä, mitä lämpötiloja kivet kestävät.

Zen -sisustus makuuhuoneessa

Zen -koristekivet makuuhuoneen kynttilöissä

 Koristekivistä tehty seinä makuutilassa

Seinäpäällyste-makuuhuone-keinotekoiset kivet

Keinotekoiset koristekivet olohuoneessa

Lattiavalaisin-koriste-kivillä-sauvana

Kivet ovat erittäin suosittuja

Pikkukivi etupihan puutarhan ovi

Luonnonkivet-vaalea-beige-linna-puutarha

Keinotekoiset koristekivet suihkulähde puutarha

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus