15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pelkät laatat vai jo sisustus? Hechingenin Kemmler -laatat tarjoavat vinkkejä

Seinä pikkukivi polku kasvi ruukut puutarha polku koristelu

Kuva: Alex Petelin

Rakastamme laattoja. Niitä käytetään laajalti seinä- ja lattiapäällysteinä. Nykyään laattoja voidaan käyttää modernin kodin kaikissa huoneissa. Sen sijaan, että se olisi käytännön valinta – älykkäät väri- ja muotoiluyhdistelmät voivat korostaa sisustusta. Saksalainen yritys näyttää selvästi nykyiset värit ja kuviot Kemmler -laatat.  Hechingenin laattojen haara tarjoaa hyödyllisiä sisustusvinkkejä aloittelijoille ja trendintekijöille.

Kaksisävyiset modernit laattayhdistelmät kiinnittävät huomiota

Terassi kaksisävyinen puutarhakalusteet

Kuva: Michalis A..

Kaksisävyiset laattayhdistelmät herättävät nopeasti katseen mihin tahansa huoneeseen. Perinteisesti kaksivärisiä laattoja tai kuvioituja laattoja käytetään puutarhan tai talon sisäänkäynnin lattiapäällysteinä. Ne näyttävät dynaamisilta ja niillä on suuri vetovoima. Vinkkimme – luo kontrasteja samanväristen vaaleiden ja tummien sävyjen välille. Harmaa on neutraali väri, joka ei koskaan mene pois muodista ja jota voidaan käyttää täydellisesti puutarhan suunnittelussa. Maan sävyillä voidaan saavuttaa myös stimuloiva munintamalli – oranssit ja terrakotta -värit voivat muodostaa tyylikkään sekoituksen keltaisen kanssa. Niissä on kiehtova ulkonäkö Välimeren tyyliin. Lisää stimuloivia yhdistelmiä ja kuvioita löytyy Hechingenin laattojen Kemmler -haarasta.

Ainutlaatuisia suunnitteluideoita kivistä näyttävillä laattoilla

Kivilaatat luonnonmateriaalit rottinki puutarhakalusteet

Jos et uskalla kokeilla värejä, voit suunnitella seinän seinän näköiseksi. Kivilaattoja ja kivilaattoja voidaan käyttää sisustuksessa sisustuksessa. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi yhdistä kapeat ja kapeat laatat. Tämä luo ainutlaatuisen dynamiikan. Keraamiset laatat, joissa on luonnonkivinen ulkonäkö, ovat vakiinnuttaneet asemansa viime aikoina suosittuina lattiapäällysteinä. Ne ovat helppohoitoisia ja erittäin kestäviä. Löydät inspiraatiota Hechingenin Kemmler -laattakaupasta – saat neuvoja päteviltä laatta -asiantuntijoilta. Laatat ovat myös hänen intohimonsa.

Hyviä ideoita Kemmler Flieseniltä Hechingenissä

Patio design ideoita metalli istuinryhmä

Kuva: nstanev

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus