15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasista valmistettu modulaarinen järjestelmä tarjoaa lukemattomia suunnitteluvaihtoehtoja

laatta fabbian kristallilasielementit huonejakajan valaistus

Laatta on Pamio Designin suunnittelema Fabbian. Voit luoda kattolampun, vaalean seinän tai tilanjakajan aloittamalla yhdestä lasilaatasta. Laatta on a modulaarinen järjestelmä, joka tarjoaa lukemattomia suunnitteluvaihtoehtoja. Lasielementit ovat kevyitä, läpinäkyviä ja valoa heijastavia. Tämä valon ja kristallin muuri muistuttaa hohtavaa vesiputousta. Elementit on valmistettu kirkkaasta kristallilasista tai saatavana keltaisena, akvamariinina, vihreänä ja ametistina. Yksittäisiä laattoja tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapelit, ja ne pysyvät ripustettuna polykarbonaattiliitosten ansiosta.

Kristallista valmistettu modulaarinen järjestelmä

modulaarinen järjestelmä kaasulaatta fabbian akvamariinin värit

Laatta on merkittävä, koska se jättää tilaa mielikuvituksellesi, luo kiehtovia valo- ja varjoefektejä ja antaa jokaiselle huoneelle tyylikkään kosketuksen. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja suunnittele valaistus. Laatta tekee sisätiloistasi ainutlaatuisen ja alkuperäisen. Järjestelmä voi jakaa huoneen, seurata portaita, täyttää suuret huoneet elämällä tai ripustaa korkeista katoista kattolampuksi. Näemme jopa koristeelliset lasipilarit alla. Lasielementit on yksinkertaisesti asennettu valonlähteen ympärille, mutta jopa ilman valoa osat näyttävät aina houkuttelevilta. Suunnitteluideoita on rajattomasti ja ne täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden vaatimukset.

Moduulijärjestelmä TILE – lasiset huonejakajat

modulaarinen järjestelmä lasihuonejakaja valaistusefektit portaat

Fabbion laatta on jo onnistuneesti integroitu useisiin hankkeisiin – Cathay Pacific Airwaysin liiketiloihin Hongkongissa, Pariisissa ja San Franciscossa, Hotel Plazassa Ljubljanassa, Conservatorum -hotellissa Amsterdamissa, Voronežin tuomioistuimessa Venäjällä ja monissa toimistoissa, wellness -keskuksissa ja arvostetuissa yksityistaloissa ympäri maailmaa.

kiehtovia valotehosteita

 design -järjestelmä lasihuoneen jakaja valo koristekasvit hotellihuone

Luo lasiseinät

modulaarinen järjestelmä, joka yhdistää kristallilasivalaistuksen

Väri akvamariini

modulaarinen järjestelmä lasi akvamariini huonejakaja valaistus

Keltainen väri

modulaarinen järjestelmä kristallilasi fabbian keltainen valaistu

kirkas kristallilasi

modulaarinen järjestelmä kristallilasielementit fabbian valaistu

modulaarinen järjestelmä kristallilasikattovalaisimet fabbian

modulaarinen järjestelmä kristallilasikattovalaisin design fabbian

kristallilasipylväät fabbian elementit muotoilu    modulaarinen järjestelmä lasi fabbian valot pilarit heijastavat valoa  modulaarinen järjestelmä lasikattovalot suunnittelu voronesh  lasilaatat elementit pilarit kylpylä wellness -hotelli

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus