15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee-se-itse käsityöideoita-tee kulho sisalköydestä

tee-se-itse-käsityöideoita kulho valmiina köydestä

the Tee-se-itse käsityöideoita ovat aina erittäin mielenkiintoisia ja jännittäviä. Katso tämä luova tee-se-itse -idea siitä, kuinka tehdä mielenkiintoinen koristekulho tavallisesta kulhosta.

Tee-se-itse käsityöideoita-käsityömateriaaleja

tee-se-itse-käsityöideoita kulhoon köysityömateriaaleista

Kohteeseen Tee-se-itse käsityöideoita Jotta valmistus onnistuisi, tarvitset ensin luettelon valmistukseen tarvittavista tarvikkeista. Käytä tavallista kulhoa oman maun mukaan. Alumiininen kulho sopii tähän tilanteeseen. Tarvitset vain muutaman liimapuikon ja liimapistoolin sekä pitkän sisal -hampusta valmistetun köyden.

Tee-se-itse käsityöideoita-ohjeet niiden tekemiseen

DIY -käsityöideoita köyden tinker -prosessi

Jotta Tee-se-itse käsityöideoita voidaan aina valmistaa ilman ongelmia, sinun on noudatettava tarkasti tuotanto -ohjeita. Aloita ensin kulhon kahvoista. Kääri köysi kulhon kahvien ympärille ja liimaa kärjet pitämään se paikallaan. Kierrä loput köydestä kulhon ympärille sitomalla kärki kahvan alle ja kääri se sitten kulhon ulkopuolelle. Voit myös peittää kulhon sisäpuolen köydellä saadaksesi täydellisen ilmeen.

Tee-se-itse käsityöideoita-köysikulho kauniina koriste-elementtinä

tee-se-itse käsityöideoita kulho vihreitä omenoita

the Tee-se-itse käsityöideoita ei ole vain käytännöllinen sovellus, vaan ne ovat myös erittäin mukava koriste -elementti. Kulhoa voidaan käyttää hedelmiin ja muihin esineisiin. Köysi koriste -elementtinä sopii hyvin maalaismaiseen keittiöön. Voit myös laittaa kulhon olohuoneen sohvapöydälle. Tämä idea on erityisen helppo toteuttaa ja voi tehdä sisätiloistasi yksilöllisemmän.

Mielenkiintoinen kulho sisalköysistä koristeena

   tee-se-itse käsityöideoita kulho, joka on valmistettu köysikeittiön koristuksesta

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa