15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puunrungon kukkaruukun suunnittelu – luovia koristeideoita itsellesi

Sisustusideoita kukkaruukku puu huonekasvit

Mielenkiintoinen puunrunko Kukkaruukun suunnittelu, jonka haluamme esitellä teille, on viime aikoina tullut erityisen ajankohtaiseksi modernissa kodin sisustuksessa. Alkuperäinen projekti ei ole vain kaunis ja tyylikäs, vaan myös erittäin helppo tehdä itse. Idea on yksinkertainen, halpa ja vaikuttava.

Kukkaruukun muotoilu – tuo taloon luonnollinen kosketus

Kukkaruukun suunnittelu-tee se itse -käsityöt

Vaihtoehtona perinteisille keraamisille tai muovisille istutuskoneille tulee esiin luonnollinen Kukkaruukun suunnittelu. Kaikki mitä tarvitset luovasti muuttaaksesi kotisi, on vain paksu puusormus, kaatuneen puun runko tai haara ja tarpeeksi mielikuvitusta. Voit esimerkiksi istuttaa kauniita kaktuksia alkuperäiseen kukkaruukkuun.

Ideoita kukkaruukun suunnitteluun intohimoisille puutarhureille

Leikkaa puunrunko kukkaruukusta

Jos haluat pitää kukkia ja huonekasveja kotona, mutta sinulla on vähän aikaa kasvien hoitoon, sinun olisi parasta kasvattaa vain helppokäyttöisiä kasveja. Mehikasveilla ja kaktuksilla ei tarvitse hallita tiukasti kosteutta; yleensä tämäntyyppiset kasvit vaativat vähän huomiota. Itse asiassa jotkut sanovat, että kaktukset menestyvät, jos ne jätetään huomiotta! Emme tietenkään suosittele jälkimmäistä! Puunrunko Kukkaruukun suunnittelu kanssa kaktuksia on loistava, mielenkiintoinen sisustus jokaiseen olohuoneeseen, joka herättää kaikkien huomion.

Vinkkejä sisäpuutarhan suunnitteluun

Puunrunko kukkaruukku kaktus huonekasvit

Leikkaa puunrunko ja tasoita kylvökoneen sisäpinnat hiekkapaperilla. Maalaa lopuksi koko kukkaruukku suojaamaan sitä vedeltä ja lialta. Samaa periaatetta käyttämällä voit tehdä muita puunrunkojen istuttimia, kokeilla uusia muotoja tai dramaattisia malleja. Luo kaunis kukkanurkka parvekkeelle tai järjestä kukkaruukut olohuoneen hyllyille ja tunne olosi lähemmäksi luontoa. Puun koristelu näyttää tältä massiiviselta Kukkaruukun suunnittelu sopii erittäin moderniin, puristiseen tai klassisesti sisustettuun asuintilaan. Yksinkertainen idea maksimaaliseen vaikutukseen.

Previous Post
Hiusten punominen – yksinkertainen opetusohjelma aloittelijoille
Next Post
Jooga kuukautiskipuun: nämä 6 joogaharjoitusta auttavat!