15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee elokuvakuponki ja pakkaa luovasti yksinkertainen lahja

Lahjakortti on aina käytännöllinen ratkaisu, jos et tunne lahjan saajaa hyvin tai tarvitset lahjan nopeasti. Jotta lahjakortti ei näyttäisi niin persoonattomalta, sinun tulee kääriä se mahdollisimman alkuperäiseksi tai jopa tehdä se itse. Lahjakortin valinnalla on myös tärkeä rooli, koska et todellakaan halua antaa lahjakorttia, jota ei lopulta käytetä. Yleensä elokuvateatteri on aina hyvä idea, jos haluat lahjoittaa lahjakortin. Lähes kaikki pitävät elokuvateatterista, ja vastaanottajalle on tarjolla suuri määrä uusia elokuvia joka viikko. Sen sijaan, että lähetät sen yksinkertaisessa kirjekuoressa, voit tehdä elokuvakupongin ja muuttaa yksinkertaisen lahjan suureksi yllätykseksi. Artikkelista löydät monia luovia ideoita, jotka voit tehdä nopeasti ja helposti itse.

elokuvakuponki-tinker-lahjakortti-syntymäpäiväkortti

Jos budjetti on tiukka, etsi edullinen vaihtoehto lahjalle. Tässä kotitekoiset lahjat tulevat pelastamaan. Pienellä luovuudella voit jopa muuttaa yksinkertaisen elokuvalipun suureksi DIY -lahjaksi ja yllättää ystäväsi tai työtoverisi sillä. Et voi olla väärässä elokuvakupongilla, varsinkin jos et tunne henkilöä hyvin. Tämä on halpa idea, joka saa varmasti hyvän vastaanoton toimiston salaisen joulupukin suhteen.

Tee luova lahjaidea elokuvakuponkeille

Toisaalta perheenjäsenen elokuvakuponki on hyväksyttävä vain, jos kyseinen henkilö on suuri elokuvafani tai haluaa ehdottomasti nähdä tietyn elokuvan. Tässä tapauksessa voit osoittaa tälle henkilölle, että tiedät hänen mieltymyksensä ja olet valinnut lahjan erityisesti hänelle. Lahjakortin pakkaus on keskeinen asia. Sen on oltava henkilökohtainen ja mahdollisimman alkuperäisen näköinen.

Tee kuponki elokuvateatteriin itse – tee alkuperäisiä kortteja

elokuva-kuponki-tinker-make-creative-kirjekuori-tee itse

Jos olet päättänyt lahjaksi elokuvalipun, voit tehdä mukavan elokuvakupongin. Voit tietysti ostaa myös valmiita lahjakuponkeja, mutta itse tehdyt ovat paljon henkilökohtaisempia. Jos haluat tehdä alkuperäisen elokuvakupongin, voit suunnitella sen kortiksi. Onnittelukortit ovat aina hyvä idea, koska ne yleensä säilytetään ja muistuttavat lahjan saajaa myöhemmin.

Leppoisia adventti-kalentereita leipäpusseista: älykkäitä viime hetken ideoita itse tekemiseen

Tinker -lahjapakkaukset matkaseteleille – luovia ideoita lomakuponkeihin itse

Tee kuponki tai pakkaa se alkuperäisellä tavalla – 13 ideaa eri tilaisuuksiin

Elokuva -tosite on linkitetty tiettyyn teemaan ja voit suunnitella kortin sopivilla aiheilla. Elokuvia tehtäessä käytetään aina niin sanottua läppää, joka määrää kohtauksen alun. Voit siis suunnitella lahjakortin taululle ja merkitä sen luovasti. Tällaiseen elokuvakuponkiin tarvitset mustaa rakennuspaperia, valkoista washi -teippiä, halkaistu tappia, valkoista kynää kirjoittamiseen ja valitsemasi koristeen. Läppä voidaan avata ja sulkea sokalla. Voit suunnitella kortin kirjekuoren kaltaiseksi ja piilottaa elokuvakupongin siihen.

elokuvakuponki-tinker-tee-oma-kutsukorttisi

Jos haluat lahjoittaa elokuvaliput tietylle elokuvalle, voit lisätä liput luovasti lippuun. Tässä on loistava idea onnittelukortille, jossa on popcorn -laatikko, johon voit laittaa elokuvaliput. Etiketti, jossa on merkintä “Voucher”, voidaan kiinnittää etuosaan ja henkilökohtainen toive voidaan kirjoittaa korttiin.

elokuvakuponki-tinker-stampin-up-card-diy

Jos pidät scrapbookingista ja sinulla on tarvittavat käsityötarvikkeet, voit tehdä upean Stampin Up -elokuvakupongin. Erilaisilla leimoilla, rei’illä ja papereilla voit luoda hyvin erikoisia kuvioita, jotka näyttävät jopa ammattimaisilta. Stampin up -kortilla on tärkeää käyttää mahdollisimman monia eri aiheita ja luoda siten loistava 3D -muotoilu. Voit käyttää elokuvakupongin aiheita, kuten popcornia, elokuvanauhoja, nauhoja ja kameroita. Voit suunnitella kupongin kuin elokuvalipun ja lisätä sen kokonaissuunnitteluun.

elokuva-tosite-tinker-paperi-popcorn-laatikot-diy

Toinen loistava idea elokuvakupongille olisi tehdä yksinkertainen piirustuskortti. Piirrä kortit ovat erittäin luovia ja saavat aina hymyn huulillesi. Tätä varten sinun tulee suunnitella kortti kahteen osaan: pääosa ja ulos vedettävä sisäkortti. Ulkoisen kortin tulisi siksi toimia eräänlaisena kirjekuorena. Sinun pitäisi sitten tehdä sisäkortti todelliseksi elokuvakupongiksi ja asettaa se toiseen.

elokuva kuponki tinker pop up kortti syntymäpäivä

Korttien piirtämisen lisäksi ponnahdusikkunakortit ovat myös erittäin suosittuja ja sopivat täydellisesti lahjakorttien luovaa pakkaamista varten. Voit suunnitella ja sisustaa ponnahdusikkunakortin yksilöllisesti. Kuvassa on erittäin yksinkertainen idea siitä, mihin kartonkia käytetään. Kannattaa siis taittaa ja liimata pahvi oikein, jotta lahjakortti mahtuu sisään. Luovuudellasi ei yksinkertaisesti ole rajoja koristeiden ja kirjainten suhteen.

Tee elokuvakuponki ja kääri se luovasti

elokuva-kuponki-tinker-kutsu-elokuva-ilta-ystävät

Jos lahjakortti on liian yksinkertainen sinulle, voit harkita yhtä seuraavista ideoista. Tässä suosittelemme kuponkiin alkuperäisiä pakkausideoita, joilla saavutetaan suuri vaikutus pienellä vaivalla. Joten mihin useimmat ihmiset yhdistävät elokuvissa käymisen? Vastaus kysymykseen on selvä: popcorn. Kun näet popcorn -laatikon, elokuva tulee heti mieleen. Siksi tällainen laatikko on täydellinen elokuvakupongin pakkaamiseen. Voit tulostaa popcorn -laatikon ja taittaa sen itse ja tehdä siitä elokuvakupongin. Popcornia varten voit leikata keltaisen paperin silputuksi paperiksi ja täyttää laatikon sillä. Tämä alkuperäinen idea voidaan kopioida hyvin nopeasti, ja vastaanottajat rakastavat sitä varmasti.

elokuvakuponki-tinker-rakentaminen-paperi-popcorn

Olisi vielä omaperäisempää, jos täytät laatikon tuoreella popcornilla murskatun paperin sijaan. Jos teet elokuvakupongin, voit piilottaa sen popcorniin tai liittää sen laatikkoon. Halutessasi voit myös tehdä popcornin itse sen sijaan, että ostat sen valmiina. Tämä tekee lahjasta vieläkin henkilökohtaisemman ja syntymäpäivälapsi saa jotain naposteltavaa, mikä kuuluu aina elokuvateatteriin.

star-wars-elokuvateatteri-kuponki-tinker-ideat-popcorn

Uuden Tähtien sota -elokuvan ensi -ilta on aivan nurkan takana ja sinulla on ystävä, joka on sarjan suuri fani? Jos haluat yllättää tämän henkilön upealla lahjalla, voit ostaa liput etukäteen ja tehdä luovan Tähtien sota -elokuvakupongin. Tätä varten voit kiinnittää logon sopivaan lippumalliin ja kirjoittaa siihen paikan, kellonajan ja päivämäärän. Jos on myös popcornia, koristele popcorn -laatikko samoilla aiheilla ja kuponki on valmis luovutettavaksi.

elokuvakuponki-tinker-popcorn-lahjakortti

Jos laitat elokuvakupongin popcorn -laatikkoon, voit muuttaa yksinkertaisen lahjakortin alkuperäiseksi ja suureksi lahjaksi. Voit kirjoittaa vastaanottajan nimen tositteeseen ja lisätä pienen luovan muistiinpanon. Elokuvakuponki on hyvä lahjaidea paitsi kollegoille ja ystäville, myös pienenä kiitoksena opettajalle. Yllä olevassa esimerkissä laatikko on koristeltu tyylikkäällä jousella, mikä on hyvä idea lahjaksi naisille ja tytöille.

Elokuvalaatikon lahja

elokuva-kuponki-tinker-lahja-kori-design-ideoita

Sen sijaan, että lahjoittaisit elokuvalipun, voit myös järjestää elokuvaillan kotona ja antaa sen ystävällesi lahjaksi. Voit tehdä kokonaisen lahjakorin ja koristella sen kauniisti. Aseta DVD -levy elokuvaan, jonka haluat nähdä, ja lisää lahjaan erilaisia ​​herkkuja naposteltavaksi. Popcorn, sirut, suklaa -linssit ja erilaiset juomat ovat täydellisiä tähän. Halutessasi voit myös tehdä todellisen elokuvakupongin ja piilottaa sen jonnekin lahjakoriin.

Tee kaunis pakkaus elokuvakupongille itse

elokuva-kuponki-tinker-lahja-laatikko-koristele

Lahjakortit tarjotaan yleensä kirjekuoressa tai pienessä laatikossa, joka voidaan sitoa pienellä jousella. Jos haluat edelleen käsitellä elokuvakupongin pakkausta, voit kokeilla jotakin seuraavista ideoista. Voit esimerkiksi tehdä pienen pahvisen kupongilaatikon itse ja koristaa sen elokuvateemoilla. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja luot varmasti upean suunnittelun.

elokuva-kuponki-tinker-juutti-laukku-korkkitähti

Pienet pussit sopivat myös lahjakorttien käärimiseen. Esimerkiksi juuttilaukut ovat pieniä ja elokuvakuponki sopii niihin täydellisesti. Jotta et vain lahjoittaisi laukkua lahjakortilla, voit tehdä muutamia lahjoja pienelle laukulle, joka tuo iloa. Pieni Hollywood -tähti voidaan tehdä korkista elokuvakupongina. Maalaa tähti punaiseksi kultaisilla reunoilla ja kirjoita siihen teksti. Joten vastaanottaja tuntuisi todelliselta tähdeltä. Elokuvalippu voidaan valmistaa myös puutaululla, ja se voi sisältää elokuvan nimen ja päivämäärän.

elokuvakuponki-tinker-huopa-painikkeet-kirjontalanka

Kangas ja ennen kaikkea huopa sopivat täydellisesti kupongin alkuperäisen kannen tekemiseen. Helpoin tapa ommella popcorn -laatikko huopasta. Tämä vaatii kaksi kankaasta valmistettua neliötä, jotka ommellaan yhteen jättämällä yläosa auki. Halutessasi voit kirjota ulkosivut kirjontalangalla etukäteen ja suunnitella ne alkuperäisellä tavalla. Helpoin tapa valmistaa popcornit laatikon yläosaan on näytepaperista ja oransseista painikkeista. Tällaisella pakkauksella elokuvakuponki näyttää kauniilta ja todella hienolta.

elokuvakupongit-näpertely-kirjekuoret-kupongit-tinker

Riippumatta siitä, teetkö elokuvakupongin vai käytätkö elokuvateatterin valmiita lahjakortteja, sinun tulee ainakin kääriä se pieneen hihaan. Erityisen tyylikkäät kupongikorttien pienet pakkaukset voidaan valmistaa nopeasti ja helposti paperista tai pahvista. Valitse sopiva kuvioitu paperi ja älä unohda keulaa. Se viimeistelee ja pyöristää kauniin pakkauksen.

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana