15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna lasten keinu puutarhaan itse – 4 rakennusohjetta

Lasten keinu puutarhaan vauva-lapsi-turva-idea-puu

Jos haluat antaa lapsellesi paljon iloa kesäksi, paras tapa tehdä tämä on keinu. Yksi Lasten keinu puutarhaan Jokainen lapsi iästä riippumatta pitää siitä. Jos olet myös päättänyt laajentaa puutarhaasi keinulla, haluamme tarjota sinulle joitain ohjeita, jotka voit toteuttaa mielelläsi. Kaikkia näitä ideoita varten tarvitset puun, tukevan katoksen tai pergolan ripustettavaksi. Vaihtoehtoisesti voit myös rakentaa oman tuen. Toivotamme sinulle hauskaa ja menestystä, jos rakennat puutarhan lasten keinun itse.

Lasten keinu puutarhaan – idea pikkulapsille

lasten keinu puutarhan materiaaleille-kangas-puu-tangot-köysi

Jos lapsesi on vielä hyvin pieni, tarvitset puutarhaan lasten keinun, joka on turvallinen ja jossa vauva tai lapsi voi mukavasti ympäröidä. Tämä kangasistuimen keinu on täydellinen tähän, koska siinä on korkeat selkänojat. Ja mikä parasta, niiden rakentamiseen ei tarvita erityisiä materiaaleja tai taitoja.

Lasten keinu puutarhaan ja tarvittavat materiaalit

lasten keinu-puutarha-tekstiili-ristikuvio-ompelu-ohjeet

Tarvitset puutarhan lasten keinulle seuraavat asiat:

– Puiset sauvat, joiden halkaisija on noin 2,5 cm

– 7,5 metriä köyttä

– teräsrenkaat

– Teräskiinnityskoukku

– köysipuristimet

– noin 1 metri kangasta ulkokäyttöön

– Ompelukone, pora, vasara, pihdit, saha, pylväspora

Ompele kangas

lasten keinu puutarhaan-rakenna itse ompele-helma

Jäykkyys, jonka olet valinnut rakentamaan lasten keinun puutarhaan, on käsiteltävä istuimeksi. Raidallinen kuvio on käytännön etu. Voit käyttää niitä oppaana ompelemalla suoria viivoja. Suuren palan tulee olla noin 100 x 35 cm ja kahden pienemmän 35 x 28 ja 15 x 28 cm. Aseta sen jälkeen ristin muotoon. Kangas ommellaan näin. Reuno 35 cm sivut sen jälkeen, kun olet taittanut ne silittämällä.

Mukava istuin

Lasten keinu puutarhan rakennusohjeisiin-helppo ompelukone-aloittelija-idea

Lasten puutarhan keinun kangasosat on nyt ommeltu yhteen. Voit tehdä tämän noudattamalla yllä olevia ohjeita. Ennen kuin aloitat ompelun, kiinnitä kankaat tarvittaessa neuloilla, jotta kaikki kiinnittyy. Ompele sen jälkeen vielä muutamia helmia ja olet melkein valmis istuimen kanssa.

Silmukat puisia tikkuja varten

lapset-keinu-puutarha-värikkäät-värit-raidat-kangas-istuin-muotoilu

Älä unohda ommella suurempia silmukoita. Nämä lisätään kaikkiin ulkoreunoihin. Pujotat puiset tikut myöhemmin näihin silmukoihin. Ennen kuin ompelet silmukan kokonaan, kiinnitä se ensin paikalleen nastoilla ja tarkista, että halkaisija sopii. Valmistele sen jälkeen köysi.

Kiinnitä köysi

Lasten keinu-puutarharenkaat-kiinnitä köysi-koukku-vasara-puristimet

Jos sinulla ei ole valmiiksi leikattuja tikkuja, voit leikata ne itse pitkästä tikusta. Tätä istuinta varten tarvitset neljä kappaletta, joiden pituus on 40 cm. Älä unohda hioa kulmia ja reunoja niin, ettei kukaan ja etenkään lapsesi loukkaannu, ja poraa reikiä jokaiseen päähän. Kiinnitä lasten puutarhan keinun köysi renkaaseen ja köysipuristimilla kuvan mukaisesti.

Lasten keinupuutarhakiinnitys

Lasten keinu-puutarha-vauva-inspiraatio-katos-terassi-veranta

Kiinnityskoukun avulla voit nyt kiinnittää lasten keinun puutarhaan mihin tahansa kohtaan Fartenissa. Riippumatta siitä, käytätkö oksaa puussa, kuomu tai erityisesti rakennettu tuki, varmista, että ne ovat vakaita. Jotta vauva olisi mukavampi, voit myös lisätä tyynyjä tai pienen tyynyn. Mutta älä ihmettele, jos se yhtäkkiä nukahtaa.

Rullalauta keinuna lapsille

lapset-keinu-puutarha-puun kiinnitys-pojat-tytöt-leikkivät

Jos haluat rakentaa lasten keinun puutarhaan itse, voit käyttää myös vanhaa rullalautaa. Joten jos lapsesi omistaa sellaisen, mutta ei enää käytä sitä tai se on yksinkertaisesti rikki, voit tietysti käyttää sitä lasten keinun tekemiseen puutarhaan. Itse asiassa se toimii paljon helpommin kuin luulisi.

Ohjeita lasten keinuun puutarhassa

lasten keinu-puutarha-rullalauta-karabiini-koukku-kierrättää

Tarvitset vain rullalaudan, muutaman napsautuskoukun, köyden, joka kestää lapsesi painon, kaksi puista tikkua ja poran, jonka halkaisija on sopiva köydelle. Kun olet saanut kaiken tarvitsemasi, olet valmis lähtemään. Se ei vie paljon aikaa ja vaivaa.

Irrota pyörät

lapset-swing-garden-lapset-help-tinker-build-bikes

Koska rullalaudalla ei pitäisi enää ajaa, voit irrottaa pyörät. Periaatteessa lapsesi voi auttaa sinua tässä puutarhan lasten keinuhankkeessa, mutta sen avaaminen vaatii voimaa, joten sinun on annettava käsi täällä. Ota myös pora valmiiksi, koska tarvitset sitä seuraavaksi.

poranreikiä

lasten keinu-puutarha-pora-pika-ohjeet-leikkikulma

Jos akkuruuvitaltta ei ole liian raskas, voit antaa lapsesi porata (tietysti tarkkailun alaisena!). Merkitse paikat etukäteen kynällä, jotta ne eivät mene pieleen. Voit tehdä tämän nostamalla rullalautaa hieman, kuten täällä tehtiin, niin että porat vahingossa maahan.

Puutarhaprojektin puolivälissä

lasten keinu-puutarha-pora-rullalauta-pyöräily-istuin-seisova alue

Voit myös käyttää pyörien reikiä oppaana. Uusia reikiä on kaksi kappaletta kummallekin puolelle ja niiden tulee olla vastakkain. Nyt tulee osa, jossa sinun on kierrettävä köysi ympäri. Aseta myös puiset tikut ja karabiinit heti ulos.

Valmista puiset tikut

lasten keinu-puutarha-käytetyt sauvat-puu-diy-inspiraatiota

Lapsesi pitäisi pystyä pitämään kiinni puusta kiinni myöhemmin. Niiden pituuden tulisi olla hieman suurempi kuin rullalaudan leveys. Poraa molemmissa päissä, noin tuuman päässä reunasta, uudelleen reikiä köysille. Voit hioa reunat uudelleen sileiksi.

Lisää köysi

lasten keinu-puutarha-sitominen-solmu-tee-se-itse-ehdotus

Jaa köysi kahteen osaan. Pujota kunkin kappaleen kaksi päätä rullalaudan reikien läpi. Solmu ne alareunaan (mutta ei liian tiukkaan, jos joudut säätämään jotain sen jälkeen) ja toista tämä uudelleen rullalaudan yläpuolella. Tämä tekee köydestä turvallisemman ja estää rullalaudan liukumisen ylöspäin.

Kiinnitä kahvat

lasten keinu-puutarha-karabiini-koukku-vuorikiipeilijä-tarvikkeet-puuleikki

Tee sitten sama kahvoilla. Tarvitset solmut ylä- ja alapuolella lasten puutarhan keinuun. Ja sitten voit määrittää keinun korkeuden ja sitoa sen alas. Määrä riippuu lapsen iästä ja siitä, käytetäänkö sitä istuen vai seisomaan. Kiristä kaikki solmut uudelleen ja hauska keinu on valmis.

Klassinen lasten keinu puutarhaan

Lasten keinu-puutarha-klassinen-malli-puulaudat-poraa-paksu-köysi

Klassinen puinen lasten keinu puutarhaan on yhtä helppo toistaa. Pari levyä (halutusta leveydestä riippuen) ruuvataan yhteen, minkä jälkeen lisäät uudelleen reikiä sivuille. On myös erilaisia ​​tapoja sitoa köysi. Kokeile itse, kummasta pidät eniten.

Rakenna lentokone

lapset-keinu-puutarha-sininen-lentokone-stimulaatio-maalaus

Lopuksi haluamme esitellä teille toisen puisen lasten keinun puutarhaan, joka on myös visuaalisesti erittäin mielenkiintoinen. Se on hauska lentokone, johon lapset varmasti rakastuvat heti. Voit tietysti maalata puun millä tahansa värillä. Mitä värikkäämpi, sen parempi!

Materiaalit rakentamiseen

lasten keinu-puutarha-lentokone-inspiraatio-puu-ulkona-leikki

– 1 lauta 5 x 10 x 20 cm

– 1 lauta 2,5 x 20 x 20 cm

– 1 lauta 2,5 x 15 x 25 cm

– Puinen tikku, jonka halkaisija on 2,5 cm ja pituus 15-20 cm

– Ankkuriruuvi tuelle (palkki tai puu)

– Köysi

– silmäruuvi

– köysipuristimet

– Hiekkapaperi, lakka ja liima

Rakenna siivet ja lentokoneen rungot

lasten keinu-puutarha-siipi-lentokone-DIY-projekti-alkuperäinen-mielikuvituksellinen

Kuvasta näet, kuinka lentokoneen yksittäiset osat kootaan. Voit myös leikata levyt sopivan kokoisiksi rautakaupassa. Pyöristykset ovat valinnaisia. Suorat reunat ovat myös mahdollisia tämän lasten puutarhan keinulle. On kuitenkin tärkeää hioa kaikki reunat sileiksi, jotta vältät sirpaleet ja vammat.

Sido lentokone

lapset-keinu-puutarha-punainen-hauska-lentokone-design-istuin

Kiinnitä köysi lasten keinun ripustamista varten puutarhaan molempien siipien eteen käyttämällä solmuja uudelleen. Köysiä käytetään kiinnittämään köysi lentokoneen häntään. Älä unohda kahvoja, jotta lapsesi voi pitää kiinni keinusta. Jos etsit lasten keinua pieneen puutarhaan, kaikki kolme vaihtoehtoa sopivat hyvin. Jos puussa ei ole suurempaa puuta, voit rakentaa sopivan kokoisen tuen.

Tarkat ohjeet lentokoneelle tässä.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille