15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee seinäkoristeita itse – 3 DIY -projektia ja ohjeet

Tee seinäkoriste itse-ohjeet-kulta-kehys-työpaikka-glitter

Tuodakseen raikasta ilmaa ja vaihtelua yksityiseen tilaan bloggaajat ympäri maailmaa esittävät mielikuvituksellisia ideoita, joiden avulla voit toteuttaa itsesi kohtuulliseen hintaan. Pyrkit yleensä erityiseen ilmapiiriin ja yksilölliseen kosketukseen makuuhuoneessa ja kotitoimistossa, koska sinne tulet. Kolmen käsin poimitun DIY-projektin avulla voit luoda edullisia ja räätälöityjä projekteja Itse seinäkoriste tehdä.

Tee seinäkoristeita itse – inspiroiva kullanvärinen seinäsuunnittelu

Tee seinäkoristeita itse-ohjeet-kultaa. Ympyrät-lävistä

Kaksi ensimmäistä DIY-projektia varten tarvitset pieniä ympyröitä, jotka on valmistettu kiiltävästä paperista tai itseliimautuvasta kullasta. Valitset ympyröiden koon sen alueen mukaan, jonka haluat peittää. Voit myös käyttää muita geometrisia hahmoja tai sydämiä. Voit joko saada nämä valmiina käsityökaupasta tai rei’ittää ne sopivasta paperista. Kultainen väri ei myöskään ole pakollinen, joten voit valita minkä tahansa värin itse.

Tee seinäkoristeet itse – ohjeet

Tee seinäkoriste itse-ohjeet-kulta-ympyrät-nasta

Ensimmäiseen mielikuvitukselliseen seinäkoristeeseen tarvitset nastan, jonka väri on sama kuin rei’itettyjen kuvien. Leikkaa veitsellä suorakaiteen muotoinen kehys minkä tahansa paksuuden styroxista. Annat sen esimerkiksi roikkua työpaikan päällä, minkä vuoksi säädät mittoja sen mukaan. Sitten itsekiinnittyvä kalvo, esimerkissämme kultainen, jolla peität styrox-kehyksen.

Lävistä ympyrät kullasta, muotoile styroksi itseliimautuvalla kullalla

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kulta-ympyrät-styrofoam

Ennen kuin korjaat kehässä olevat ympyrät, kuvittele, kuinka monta tarvitset ja kuinka monta kattaa rivin. Sitten voit yksinkertaisesti kiinnittää ympyrät styroxiin käyttämällä tappeja.

Kiinnitä styrofoam -runkoon nastoilla

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kulta-nastatappi

Styrofoamin on oltava riittävän luja, jotta tappi ei pääse kokonaan läpi.

Tee seinäkoristeita itse – järjestä kultaiset ympyrät tasaisesti

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kulta-ympyrät-runko-styroksi

Lopputulos muistuttaa kultaisia, hohtavia kalavaakoja ja tyylikäs kehys on varmasti katseenvangitsija huoneessa. Classy Cutterin bloggaajat ovat ripustaneet kehyksen pöydän päälle ja sen sisällä lukee Inspiration.

Tee upeita seinäkoristeita itse – ohjeet Classy Clutterin kuvissa

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kulta-kirjoittaja-bloggaaja

Olisi vielä hienompaa, jos koordinoisit huoneen tai asunnon koriste -elementit värin ja tyylin suhteen. Kultaisella värillä on erityisen hallitseva vaikutus, minkä vuoksi se on yhdistetty valkoiseen ja löytyy muista suunnittelutähdistä, kuten pöydän ja tuolin jaloista.

Tee itse kultaisia ​​seinäkoristeita – itseliimautuvia ympyröitä 

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-lävistys-kultaiset ympyrät

Seuraavaa “kultaista” seinäkoristelua varten tarvitset samat pisteet tai ympyrät uudelleen. Tällä kertaa reiät tämän itseliimautuvasta kalvosta, mikä helpottaa käsityötäsi paljon. Tarkkaa lukua ei mainita, kaikki on mielikuvituksenne mukaista.

Kiinnitä ympyrät seinään kuten paljetteja ja hohtaa

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-itseliimautuvat-kultaiset pisteet

Kiinnitä pisteet seinään ja paina niitä niin, että kalvo tarttuu hyvin seinän pintaan kaikilta puolilta. Apuna voit käyttää muovikorttia tai pankkikorttia, joka auttaa sinua tekemään tarkan työn.

Tee seinäkoristeita itse – järjestä kauniisti tyhjät, valkoiset kuvakehykset

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-tyhjä-kuvakehys-valkoinen

Kultaiset ympyrät voidaan järjestää kaoottisesti tai keskittyä seinän yhteen kulmaan makusi mukaan. Joten näyttää siltä, ​​että hohtava konfetti on hajallaan seinän poikki.

Tee tyttömäisiä seinäkoristeita itse – valkoisina ja kultaisina

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-valkoinen-kuvakehys-kultapisteet

Tyhjät, valkoiset kuvakehykset yksinään ovat myös hyvä idea edullisille seinäkoristeille, jotka voit tehdä itse. On suositeltavaa valita vintage -tyyli, jossa on upea koriste, jonka maalaat valkoisella. Löydät varmasti harvinaisuuksia ilman lasia tai tiettyjä vikoja kirpputorilta edulliseen hintaan.

Tee seinäkoristeita itse – kalavaakakuvio makuuhuoneessa

Seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kala-vaa'at-kuvio-kulta

Viimeinen tee-se-itse-idea jäljittelee kalavaakoja, mutta vain fragmenttien mallin ja järjestelyn mukaan. Mieti ensin, kuinka suuren kuvion tai ruudukon tulisi olla, tietysti sen seinän asteikon mukaan, jonka haluat koristella. Luo kaava -asteikko ja luo houkutteleva kuvio seinälle.

Tee seinäkoristeita itse – luo malli

tee-itse-seinäkoriste-ohjeet-luo-kala-asteikot-kaavain

Kuvion järjestämisessä on parempi aloittaa suunnittelukeskuksesta. Esimerkissä seinä on makuuhuoneen sängyn takana, minkä vuoksi kuvio alkaa päätystä, siitä kohdasta, jossa se näkyy parhaiten.

Leikkaa ‘kalavaaka’ puupaperista mallin avulla

Seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kala-vaa'at-rei'ityspuupaperi

Leikkaa ‘kalavaaka’ puupaperista mallin avulla. Löydät sen käsityökaupasta tai vaihtoehtoisesti voit laittaa jotain muuta mieltymystesi mukaan. Leikkaa kalavaa’at terävällä veitsellä ja jauhaa tarvittaessa reunoja hieman viimeistelyä varten.

Kiinnitä kaksipuolinen teippi jokaisen vaa’an taakse

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kala-vaa'at-kaksipuolinen-teippi-puu-paperi

Kiinnitä kalavaa’at puuhun kaksipuolisella teipillä. Aseta pikemminkin kiinnitysteippi, joka varmasti kestää kauemmin. Liimaa koristeosat paikalleen ja paina lujasti, jotta ne tarttuvat kiinni.

Tee seinäkoristeita itse – kiinnitä kalavaaka seinään

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kalavaaka-puu-makuuhuone

Tilanteesta riippuen voit jättää joitakin alueita vapaiksi tai täyttää väreillä. Voit tietysti kopioida saman kuvion muista materiaaleista tai korvata myöhemmin kala -asteikot toisilla värillisillä. Vaihtoehtoisesti voit koristaa vain osan seinästä ja jättää loput vapaiksi vain ääriviivoilla.

Moderni Tee seinäkoristeet makuuhuoneeseen itse 

seinäkoriste-tee-se-itse-ohjeet-kalavaaka-kuvio-makuuhuone

Makuuhuoneessa ovat suosittuja vaaleat sävyt, jotka luovat raikkaan, iloisen ilmapiirin ja vaikuttavat rennosti. Kun sisustat huonetta, on suositeltavaa valita värit ja muodot, jotka löytyvät muista elementeistä. Tämä luo harmonisen kokonaiskuvan, joka näyttää yhtenäiseltä eikä hämmentyneeltä.

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa