15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laita perhekuvasi seinälle – 29 alkuperäistä ideaa

Jos kuva on tuhannen sanan arvoinen, mielikuvituksellinen seinä, jossa on perhekuvia ja muistoja, kertoo miljoonan! Laita perhekuvasi seinälle niin, että ne herättävät rakastavia ajatuksia. Tässä olemme koonneet vinkkejä ja ideoita upean valokuvaseinän luomiseen.

perhevalokuvat seinä tarroilla perhe on valkoinen kuvakehys

Ripusta perhevalokuvat seinälle alkuperäisellä tavalla

perhevalokuvat seinäasennuksissa koristeet tähtikaasulamppu

Yhdistä valokuvat kaikkiin kodin sisustuksiin, erityisesti huoneeseen, johon aiot ripustaa ne. Jos kotisi on täynnä kirkkaita, raikkaita värejä, kuten valkoisia, bluesia ja vihreitä, valitse sitten perheesi valokuvien näyttäminen, joissa ei näy ruskeita, punaisia, oransseja ja ruskeita. Ajattele seinägalleriasi valtavana taideteoksena, joka viimeistelee sisustuksen.

Näytä perhekuvia seinälle

perhevalokuvat seinäkellon kankaalle idea seinäsuunnittelu sisustus

Älä rajoita ideoitasi vain kuvakehyksiin perhekuvien järjestämiseksi seinälle. Ole luova, katso ympärillesi koti ja harkitse seuraavia vaihtoehtoja:

• Kuvat kankaalle

• Liimaa valokuvat puuhun

• metallille

• Vintage -ikkunanpuitteet

• Maalaa sukupuu

Valitse sitten paras järjestely. Kun olet päättänyt, mikä vaihtoehto sopii mainoksellesi parhaiten, kokeile sitä. Käytä paperimalleja suunnitellaksesi suunnittelun ensin seinälle. Pelaa eri asetteluvaihtoehtoilla, kun ripustat perhekuvia seinälle.

Suunnittele valokuvaseinä – vinkkejä ja luovia ideoita

Koristele kuvakehyksillä – 50 ideaa tehdä se itse

Tee Polaroid -valokuvien koristelu & suunnittelu: 17 hyvää mielialaa

Nuhjuinen tyylikäs seinän muotoilu valokuvilla ikkunoissa

perhekuvia seinällä nuhjuinen tyylikäs ikkunakehys sivupöytä deco

Jos haluat laittaa perhevalokuvat seinälle ja luoda siten ainutlaatuisen seinärakenteen, voit antaa luovuutesi vauhdilla ja uskaltaa kokeilla. Seinien koristelu voi vaikuttaa koko huoneen tunnelmaan ja merkittävästi tukea tai muuttaa tyyliä. Pidätkö vanhoista huonekaluista, joissa on hienovaraiset vaaleat värit, ja rakastat vain perintökaluja ja kirpputoritarjouksia? Katso sitten kellarista tai ullakolta, saatat löytää vastustamattoman viehättävän vanhan esineen, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen valokuvaseinän. Kuvakehysten sijasta voidaan käyttää esimerkiksi vanhoja ikkunoiden kaappiovia. Kiinnitä valokuvat lasiin ja ripusta käytettävän tilan mukaan kaksi kaapin ovea rinnakkain. Voit järjestää valokuvat niin, että valokuvaseinä kertoo onnellisen tarinan. Tämä ainutlaatuinen kappale lisää epäilemättä erityistä tunnelmaa kotiisi.

Perhevalokuvat magneettiseinällä

ideoita ripustaa valokuvia ilman kehystä perhevalokuvat seinälle moderni idea magneettiportaiden alue lasi puu

Voit myös käyttää valokuvia ylimitoitetun valokuvakollaasin luomiseen. Yllä olevan kaltaisen vaikuttavan valokuvaseinän avulla voit luoda alkuperäisen seinärakenteen, joka löysää tunnelmaa ja lisää modernia kosketusta. Voit helposti muuttaa suuren, paljaan seinäpinnan, joka on enimmäkseen käyttämätön, valtavaksi magneettiseinäksi, joka houkuttelee ihailevia katseita. Löydä upeita ja hauskoja kuvia perheenjäsenistäsi ja luo yhdistelmä lomakuvia, ammattivalokuvia, muotokuvia ja miksi ei mahtavia maisemakuvia. On täysin sinun tehtäväsi, täytätkö seinän suurilla vai pienillä, mustavalkoisilla tai värillisillä valokuvilla. On varmaa, että tällainen valokuvaseinä on todellinen kohokohta.

Riippuvat valokuvat: Paljon luovia ideoita kuvaseinän suunnitteluun!

Tee valokuvaseinäsydän itse – Kuinka luoda sydän seinän valokuvista!

Suunnittele kuvaseinä: Näin voit näyttää tehokkaasti piirroksia, julisteita ja valokuvia!

Hääkuvat sohvan yläpuolella olevalla seinällä

Perhevalokuvat-seinä-häät

Voit suunnitella valokuvaseinän missä tahansa kodissasi. Se tulee kuitenkin parhaaksi, jos valitset sille suuren, suuren alueen seinän. Sohvan tai sängyn yläpuolella oleva seinä on sopiva edustava paikka perhekuville. Käytävän seinät tarjoavat lähes aina tarpeeksi tilaa valokuville. Olet tervetullut tarjoamaan yhtenäisen seinän suunnittelun ja yhteenvedon perhekuvista temaattisesti. Voit esimerkiksi suunnitella valokuvaseinän hääkuviesi kanssa ja lisätä ripauksen romantiikkaa. Hauskat valokuvat lapsistasi luovat automaattisesti iloisen tunnelman.

Hauskoja kuvia

Perhevalokuvat seinälle-dynaamiset kuvat

Taideteoksen vaikutuksen kannalta ratkaiseva on järjestely, jolla perhevalokuvat kiinnitetään seinään. Voit luoda huoneeseen rauhallisen ilmapiirin tarkalla, pystysuoralla tai vaakasuoralla järjestelyllä. Jos haluat lisää dynaamisuutta, voit yksinkertaisesti sijoittaa erikokoisia kuvia satunnaisesti ilman tiettyä kuviota.

Nuhjuinen tyylikäs seinän muotoilu valokuvilla

Perhevalokuvat-seinällä-vanhat-kuvakehykset-pyykkipojat

Jos haluat kuvien luovaa ripustamista, viehättävä valokuvaseinä voi olla jotain makusi mukaan. Tätä varten tarvitset tukevan merkkijonon ja pyykkipojat, joiden avulla voit luoda valokuvaseinän hihnassa. Voit ripustaa perheen kuvat vanhaan kuvakehykseen tai ripustaa ne seinälle. Kiinnitä yksi tai useampi naru seinään ja ripusta valokuvat vierekkäin missä tahansa järjestyksessä. Voit piilottaa köydet pitsinauhalla ja lisätä nostalgista kosketusta.

Kangas keittiössä perhekuvalla

Perhevalokuvat-seinä-keittiö-taitava

Voit suunnitella perhekuvia vapaasti, kuvakehyksen kanssa tai ilman. Voit ripustaa kehystetyt perhevalokuvat esimerkiksi kuusikulmion muotoon ja tarjota luovan ja rennon seinäkoristeen. Voit ehkä liittää kauneimmat perhemuistot ilman sydämen muotoista kuvakehystä. Voit myös liittää perhevalokuvia seinään washi -teipillä. Upea valokuvaseinä luotiin hetkessä ja ilman vaivaa. Washi -teippi voidaan myös poistaa kokonaan tarpeen mukaan, jolloin voit järjestää sen uudelleen ja uudelleen. Jos perhekuvat ovat valokeilassa, on parasta käyttää tavallista tai jopa mustaa tai valkoista washi -teippiä. Muussa tapauksessa voit asettaa upeita, värillisiä aksentteja ja kokeilla erilaisia ​​väri- ja kuvioyhdistelmiä.

Yhdistä perhekuva valokuviin

ripustaa kuvia merkkijonojen perhekuviin seinälle kirjoihin

Voit myös liittää perhekuvia pin -taululle. Kiinnitä siihen mukavia perhekuvia ja aseta neulatauluun, joka muuten esittelee ostoksia ja muistikirjan. Perhekuvien järjestäminen riippuu henkilökohtaisesta maustasi. Tietenkin kaikki on sallittua, mistä pidät ja joka edistää haluttua tunnelmaa.

Perhevalokuvat-seinä-järjestely-olohuone

Perhevalokuvat-seinällä-perhepuu-vihreä

Perhevalokuvat seinälle-värikkäitä ideoita

Perhevalokuvat-seinällä-sateenkaari-värit

Perhe-valokuvat-seinällä-häävalokuvat-puutarha

Ripusta perhe-valokuvat seinälle

Perhevalokuvat-seinä-puutarhapuussa

Perhevalokuvat-seinä-ideoita-puu-puutarha

Perhevalokuvat-seinä-kaaviossa

Perhevalokuvat-seinä-olohuone-yli-sohva

Perhevalokuvat-seinä-olohuoneessa-mustavalkoinen

Perhevalokuvat-seinä-makuuhuoneessa

Perhevalokuvat-seinällä-lastenhuone-perhepuu

Perhevalokuvat-seinälle-seinä-tatuointi-sanonta

Perhevalokuvat-seinä-yksittäisillä hyllyillä

  Perhevalokuvat seinälle ympyränmuotoisia ideoita valokuvien ripustamiseen ilman kehystä

Ripusta kuvia narulle Perhevalokuvat seinälle-olohuoneeseen

Perhevalokuvat-seinä-salissa

Ripusta kuvat naruun Perhe-valokuvat-seinälle-valkoiset-nuhjuiset-kuvakehykset

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat