15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cattelan Italian tyylikkäät makuuhuoneen kalusteet

marshall-tikattu-nahkainen pääty-cattelan-italia

Tyylikkäät makuuhuoneen kalusteet Cattelan Italia ovat hienoja, kiehtovia ja ennen kaikkea innovatiivisia. Makuuhuoneen huonekalujen valinta osoittaa, keitä me todella olemme ja kuinka paljon mukavuutemme merkitsee meille. Totuus on, että on tärkeää, että kaikki ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi … Yritetään ympäröidä itsensä rauhallisesti ja mukavasti omassa paikassaan. Cattelan Italia on ottanut tämän huomioon ja lisännyt ripauksen modernisuutta ja minimalismia.

Makuuhuoneen kalusteet – tyylikäs valkoinen lipasto

dyno-pukeutuja-makuuhuone-valkoinen

Cattelan Italia on kunnioittanut suuresti kulttuuria ja perinteitä ja toteuttanut monia eri elementtejä luodakseen todellisen mestariteoksen. Hyvän maun ja kiehtovien suunnitteluideoidensa ansiosta yritys tunnetaan nyt maailmanlaajuisesti poikkeuksellisena italialaisena huonekaluvalmistajana.

Makuuhuoneen huonekalut – pieni yöpöytä valkoisena

dyno-yöpöytä-valkoinen

Cattelan Italia on perustettu vuonna 1979. Sen perustajilla Giorgiolla ja Silvia Cattelanilla oli tämä ihana idea luoda huonekaluja kuin todellisia jalokiviä. Aluksi he alkoivat valmistaa pieniä sohvapöytiä ja muita pieniä huonekaluja. Sen jälkeen yritys alkoi kasvaa nopeasti ja viedä upeita huonekalujaan. Vuoteen 1989 asti vastatakseen vaativiin markkinoihin yritys laajensi mallistoaan tuoleilla, hyllyillä, lukuisilla eri pöydillä, mukaan lukien ruokapöydät … Täydellinen valikoima korkealaatuisia materiaaleja, eleganssia ja innovaatioita johti Cattelan Italiaan eturintamassa. He loivat puusta kiehtovia huonekaluja, jotka oli rikastettu lasilla, metallilla ja nahkaelementteillä.

Bjorn -vuode pyöreällä päätyllä

Bjorn-pyöreä pääty-valkoinen-nahka

Nykyään Cattelan Italian makuuhuoneen huonekalut tunnetaan kaikkialla maailmassa lukuisten näyttelyiden ja palkintojen vuoksi. Se on klassinen esimerkki laadukkaista italialaisista makuuhuoneen huonekaluista, jotka ovat paitsi kauniita myös erittäin mukavia ja käytännöllisiä. Ne ovat moderneja, tyylikkäitä ja niissä on erittäin puhtaat linjat, joita suurin osa asiakkaista etsii nykyään. Cattelan Italian makuuhuoneen huonekalut ovat todella upeita. Kun ne on nähty tai tuntu, ne lisätään heti toivelistallesi.

Marshallin sänky

marshall-sänky-tyylikäs-makuuhuone-huonekalut-Cattelan-Italia

Matisse -vuode – Cattelan Italian makuuhuoneen huonekalut

matisse-elegant-makuuhuone-huonekalut-Cattelan-Italia

Bjorn-pyöreä pääty

Yöpöytä nahkakannella ja lasihyllyllä

dorian-yöpöytä-nahka-kansi-makuuhuone-huonekalut-Cattelan-Italia

Sänky, jossa on tyylikäs muotoilu ja kristallikruunu

dylan-sänky-makuuhuone-huonekalut-elegantti-muoto-cattelan

tikattu valkoinen pääty

franklyn-bed-white-tikattu cattelan

“Logan” matala sänky Cattelan Italialta

logan-low-bed-cattelan-italia

lukas-sänky-valkoinen-sängynpääty-tyylikäs-makuuhuone-huonekalut-Cattelan-Italia

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin