15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Loma -asunto hiihtokeskuksessa Coloradossa, Yhdysvalloissa

kaunis loma-hiihtoalue-Colorado

Tämä tyylikäs Huoneisto hiihtoalueellaColoradossa, Yhdysvalloissa on ylelliset ja mukavat sisätilat, kauniit näkymät ja kätevä sijainti. Ensimmäinen asia, jonka ajattelet, kun näet kauniin maiseman taustalla, on, että lomat lähestyvät – joten olemme valinneet temaattisesti sinulle sopivan sisustustyylin – tämä ylellinen kattohuoneisto.

Loma -asunto hiihtoalueella luonnon keskellä

moderni-olohuone-loma-asunto-vuoret

Upeat näkymät ympäristöön korostuvat paremmin runsaan lasitetun julkisivun ansiosta. Miten se on a Huoneisto hiihtoalueella New Mood Designin arkkitehdit valitsivat luonnonkiviseinän luonnollisen viehätyksen. Huoneistossa on yhteensä 1828 neliömetrin asuintilaa ja se ulottuu kolmessa kerroksessa. Makuuhuoneista ja olohuoneista on henkeäsalpaavat näkymät ympäristöön ja vuorille. Viinikellari tarjoaa valikoiman viinejä, seitsemän kylpyhuonetta riittää kaikille vieraille. Kiviä käytettiin runsaasti – kalusteet näyttävät kodikkailta luonnonkiviseinän ansiosta. Oranssit ja keltaiset värit korostavat sisustusta ja edistävät muotoilun modernia ilmettä.

Loma -asunto hiihtoalueella tyylikkäällä sisustuksella

Huoneisto-vuoret-kaunis-näkymä

Suunnittelijat Uuden kuun suunnittelu olet ajatellut kaikkea – viihtyisä oleskelutila on onnistunut yhdistelmä moderneista nahkakalusteista, kiiltävästä keittiöstä ja luonnonkiviseinästä sekä värillisestä mosaiikista. Perinteet ja nykyaika ovat sopusoinnussa Huoneisto hiihtoalueella Coloradossa. Sisätiloissa suosittiin luonnollisia materiaaleja – puuta, lasia ja kiveä käytetään runsaasti. Neutraali värimaailma määrittää sisustuksen. Mielenkiintoinen valaistus ja suuri ruokapöytä ovat kauniita aksentteja vahvoissa väreissä. Huoneissa voit nauttia tyylikkäästä sisustuksesta, jossa on verhoillut sohvat ja jakkarat sekä televisio. Kylpyhuoneet ovat tyypillisesti minimalistisia – niissä on valkoiset vapaasti seisovat kylpyammeet ja puiset kylpyhuonekalusteet. Kaunis näkymä on ainoa koriste, jota tarvitset. Moderni sisäänrakennettu takka ja viinivalikoima ovat lisäominaisuuksia, joista kattohuoneiston omistajat voivat nauttia.

 Takka olohuoneessa

Olohuone-kiviseinä-takka-loma-asunto

Moderni keittiö ja ruokasali, jossa on keltaisia ​​aksentteja

modernit keittiökalusteet

Sininen mosaiikki keittiössä

Keittiön takaseinä-sininen-mosaiikki

Moderni tilava olohuone

iso-keittiö-huoneisto-vuoret

Keltaiset tuolit ruokasalissa

keltainen aksentti ruokasali

Puristinen kylpyhuone

Huoneisto vuori kylpyhuone

Kattohuoneisto vuoristossa

tyylikäs loma -asunto vuorilla

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin