15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Teini -ikäiset huoneet pojille – 33 ideaa oikeaan sisustukseen

parvi sänky säilytystilaa sisustus tyyny violetti matto trendikäs

teini -ikäinen Huone pojille Sen asentaminen oikein ei ole ollenkaan monimutkaista. Tutustu ideoihimme ja inspiroidu!

Huoneet pojille – hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

huone pojille valkoinen sininen väripaletti

Teini Huone pojille pitäisi näyttää tuoreelta ja nuorekkaalta. Siksi suosittelemme, että keskityt vaaleisiin sävyihin. Vihreää, oranssia tai keltaista pidetään erityisen trendikkäänä. Lihavoitu väripilkku voi näkyä siellä täällä lisätäkseen vaihtelua. Suunnitteluideoita on lukuisia. Saatavilla on laaja valikoima malleja ja värejä. Sinun pitäisi vain selvittää, mitä pikkuisen sydämessäsi on. Mitä hän tykkää tehdä? Varmista sitten, että teini -ikäiselle on riittävästi tilaa nauttia suosikkiharrastuksestaan. Käytä mielenkiintoisia koriste -elementtejä ja anna huoneelle yksilöllisyyttä ja viehätystä. Parasta on tehdä mahdollisia parannuksia pojan kanssa. Hän olisi varmasti imarreltu siitä, että kuuntelet häntä ja otat huomioon hänen toiveensa. Loppujen lopuksi huolehdit siitä, että lapsesi tuntee olonsa kotoisaksi siellä.

Huoneet pojille – luovia ideoita mukaviin yllätyksiin

modernit sisustusideat avoimen konseptin suuret terassikasvit

Ole luova ja anna itsesi inspiroida uusista, epätavallisista ideoista. Värikkäiden huonekalujen raikas koostumus elävöittää kaikkia Huone pojille. Sininen on klassinen väri monissa houkuttelevissa sisustusideoissa pojille. Valitse vaaleat taustat ja tuo uudet yksityiskohdat näyttämölle – seinätarrat, julisteet tai kitarat voivat toimia sellaisina. Teini -ikäiset ovat kovia, he eivät puhu paljon, ja he jakavat harvoin mieltymyksensä kanssasi. Älä huoli. Jos tutkit tarkemmin hänen tapojaan ja elämäntapojaan, opit nopeasti, mistä hän pitää ja mistä hän olisi iloinen. Muista, että teini -ikäiset ovat edelleen lapsia, vaikka he yrittävät käyttäytyä koko ajan kuin aikuiset.

Käytä värin aksentteja!

huone pojille seinätarra kirkas tilava geometrinen

Poikien huone, mutta myös nuorisohuone yleensä, on paikka nukkua, opiskella, tavata ystäviä eikä viimeinen paikka vetäytyä. Teini -ikäiset tarvitsevat yksityisyyttä ja teini -ikäinen huone toimii pakopaikana, jossa pieniä aikuisia ei häiritä. Kun suunnittelet nuorisoa, sinun tulee harkita, miten rajaat huoneen yksittäiset toiminnalliset alueet. Suurimman osan ajasta lastenhuone suunnitellaan uudelleen ja muutetaan nuorisohuoneeksi. Selvitä ensin kaikki, mitä poikasi ei enää tarvitse. Leluja ei todennäköisesti enää tarvita, ja on tiettyjä vaatteita, jotka ovat pienentyneet tai eivät enää miellytä.

Nykyaikaisia ​​sisustusideoita

matto nuhjuinen tyylikäs sisustussuunnittelu vahvat värit kangas

Kun valitset huonekaluja nuorisohuoneeseen, älä unohda, että ihmiset asuvat tässä huoneessa eivätkä enää leiki. Aivan kuten aikuiset, poikasi tarvitsee mukavat istuimet oleskeluun ja työskentelyyn. Tyylikkäät jakkarat, mukavat istuintyynyt tai pussit kutsuvat sinut rentoutumaan ja saavat huoneen näyttämään kodikkaalta ja rennolta. Sänky, kirjoituspöytä, vaatekaappi, lipasto ja kirjahyllyt ovat teini -ikäisten klassisia huonekaluja. Huonekalujen pitäisi näyttää viileiltä ja nuorilta, mutta niissä on myös oltava riittävästi säilytystilaa. Pöytä on tärkeä hankinta. Siellä poikasi ei voi vain omistautua oppimiseen, mutta ei myöskään luovuudelle ja harrastuksilleen.

Vaaleat värit näyttävät raikkailta ja kutsuvilta

monia vaihtoehtoja malleja yhden hengen vuode toimisto pöytä puulevy lattiavalaisin terassi

Erilaisia ​​toimistotarvikkeita, pöytälamppu, kannettava tietokone ja tulostin löytyvät suurelta työpöydältä. Huoneen koosta riippuen vuodesohva olisi erittäin käytännöllinen, jotta ystävät voivat myös yöpyä siellä. Suuri, pörröinen matto ja ehkä pieni pöytä, johon lapset voivat laittaa juomansa, otetaan varmasti hyvin vastaan. Jos nuorisohuone on pieni, voit luoda lisää asuintilaa parvella. Jos poikien teini -ikäinen huone on katon alla, voit hyödyntää kaltevaa kattoa, jossa on ikkuna, ja tehdä siitä loistava oleskelutila, jossa poikasi voi rentoutua, lukea tai kuunnella musiikkia. Ota huomioon nuorten aikuisten mieltymykset ja koota ihanan kaunis nuorisohuone. Tähän jännittävään elämänvaiheeseen sopivia huonekaluja löytyy jokaisesta sisustustyylistä. Luo yksilöllisiä huonekaluja, jotka ovat täysin poikasi maun mukaisia.

Symmetrinen ja tyylikäs

huone nuorille nuorille kaksi ihmistä jakaa huoneen

Entinen lastenhuone voi loistaa aivan uudella loistolla tuoreella maalikerroksella. Riippumatta siitä, päättääkö lapsesi lempiväristään vai epätavallisia kuvioita sisältävästä tapetista, luova ja omaperäinen seinärakenne määrää huoneen tunnelman suuressa määrin. Jos haluat tuoda raikasta ilmaa huoneeseen, voit saavuttaa tämän upeilla kuvilla tai seinä tatuoinneilla. Tyylikkäästi kehystetyt julisteet tai henkilökohtainen valokuvaseinä näyttävät myös upeilta ja sopivat hyvin uuteen nuorisohuoneeseen. Itse tehdyt kollaasit, joissa on lomakuvia tai ystävien valokuvia, antavat huoneelle hyvin persoonallisen ilmeen. Suosikkilainaukset tai mantrat ovat loistava vaihtoehto.

Päästä sisään runsaasti luonnonvaloa

huone pojille huone kaksi ihmistä veljet jakavat symmetrisen muodon

Anna lapsesi päättää itse, pitäisikö seinärakenne pitää hienovaraisena vai kirkkaina väreinä ja värikkäinä aksentteina. Seinien suunnittelussa periaate on, että vaaleat värit ja pastellivärit antavat ilmavuuden ja keveyden siirtyä huoneeseen. Jos poikasi haluaa yhä enemmän silmiinpistäviä värejä, ehkä korostusseinä voidaan maalata halutulla värillä tai huonekalut voidaan valita rauhallisemmilla väreillä. Huoneen tekstiilit tarjoavat myös upeita, värikkäitä aksentteja. Nykyaikaiset verhot, päiväpeitteet tai epätavalliset koristetyynyt voivat olla todellinen kohokohta pojille.

Parvisänky voi säästää paljon tilaa

huone teini matto pörröinen trendikäs sisustusideoita portaat

Poikien huone saa tietysti viimeistelyn oikealla koristelulla. Nuori aikuinen voi ottaa tämän tehtävän kokonaan. Lopulta huoneesta tulee oma valtakuntansa, ja lisäksi makujen tiedetään olevan erilaisia. Nuoret viettävät suurimman osan ajastaan ​​tässä huoneessa, ja sisustus on epäilemättä tärkeä osa täydellistä, viihtyisää ja viehättävää sisustusta, joka antaa sille yksilöllisen kosketuksen.

teini tilaa säästäviä vinkkejä parvi sänky huonekalut toimistopöytä tietokone

huone nuorille teini -ikäisille kirkkaita yksinkertaisia ​​suunnitteluideoita

huone sopii nuorille nuorille, jotka sisustavat ideoita tuoreina

tilaa nuorille nuorille oma maku kiinnittää huomiota etuihin

tilaa nuorille teini -ikäisille suunnitteluideoiden suunnittelijoille

teini väittää korostaa tuoli suunnittelija malli portaat parvi sänky

teini -ikäinen tärkeä sininen harmaa tausta kirkkaat huonekalut

Kalustetut huoneet sopivat nuorille teini -ikäisille

teini -ikäinen aksentti väri sininen lattiavalaisin yöpöytä

raikkaat värit sininen vihreä toimistopöytä tietokone tilaa muhkeat lelut

huone pojille hylly säilytystilaa koristelu matto

tilaa nuorille tuoreille elementeille vihreät sävyt matto

voimakas värikäs tunnelma tuo huonekaluja sinivihreä valkoinen

teini -ikäinen maku tumma puu kontrasti kirkas sisustus  modernit kalusteet ideoita kuntolaitteet tarpeeksi tilaa järjestyksen luomiseksi  huone pojille lapsille nuorille sisustuselementtejä

huone pojille kirkas puhdas järjestys täynnä valkoisia huonekaluja

kirkas tuore aksentti deco tyynyt säilytystilaa tarvikkeet

vihreät pyörätuolin vaaleat puukalusteet käyttävät koriste -elementtejä   värikkäät aksentit asettavat modernit kalusteet mielialaan värikkäästi

huone pojille kerrossänky luovia ideoita säästää tilaa

Suunnitteluideat teini -ikäiset suunnittelevat huolellisesti makuasetuksen

suunnitteluideoita teini -ikäinen monimutkainen säilytystila sängyn alla sininen

huoneen suunnittelija huonekalut yksinkertaiset laitteet pehmolelut tyylikäs

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin