15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ainutlaatuinen Artemiden valaistussuunnittelu – Cosmic -valaistussarja

Leuchten Design Artemide -seinävalaisin, kosminen enkeli

Italialainen merkki Artemide on Suunnittelija Ross Lovegrove tilattiin suunnittelemaan heille uusi valosarja. oleminen ainutlaatuinen valaistussuunnittelu näyttää vakavasti “pois tästä maailmasta”.

Tämä kosminen valaisinperhe näyttää yhdistettynä luonnollisiin muotoihin useimpien nykyisten tekniikoiden kanssa. Ne ovat varmasti enemmän kuin vain valonlähteitä. Niiden virtaavat veistokselliset muodot kiinnittävät heti katsojan huomion.

Valaisimen muotoilu “pois tästä maailmasta”

Artemide -valaisinperhe, kosminen enkelikattokruunu

the “Kosminen enkeli” on aaltomuoto, joka voidaan valaista alhaalta tai ylhäältä. Seinävalaisimessa on LED -pinta eri vaaleissa väreissä.

“Cosmic Leaf” -muotoilu

Valaisimen muotoilu Artemide -kosminen lehtimetalli

Kiehtova “Kosminen lehti” Muotoilu näyttää kuin puunlehti, joka on valmistettu kiiltävistä kala -asteikoista. Voidaan kiinnittää riippuvalaisimen tapaan tai asentaa jalustaan ​​liikkuvana vapaana seisovana lampuna. Että Kosminen merisuunnittelu on koostumus pienemmistä versioista Kosminen lehti, roikkuu heijastavan laatan päällä.

Mitä suunnittelija sanoo kosmisesta valaistussuunnittelustaan

Kevyt muotoilu Artemide -kattokruunu pienet kattovalaisimet

Ross Lovegrove kuvailee Kosminen enkeli “.. suuri, kaksi metriä pitkä, digitaalinen pinta, joka kaappaa valon, jakaa sen ja toimii uudella ja visuaalisesti houkuttelevalla tavalla”. Hän sanoi, että suunnittelu on peräisin hänen tutkimuksestaan ​​nesteiden muodoista, digitaalisista algoritmeista ja nykyaikaisista 3D -digitaalisista käsittelymenetelmistä. Aallonmuotoinen muotoilu, joka kerää valoa eri lähteistä, on uusi tapa jakaa valoa asuinalueelle tai arkkitehtonisille pinnoille.

“Cosmic Leaf” lattiavalaisin

Valaisimen muotoilu Artemide -lattiavalaisin cosmic leaf

Lovegrove selittää tämän luovan käsitteen kosmisen valon suunnittelu oli

“… tarttua hetkeksi ilmaan ja luoda erittäin luonnollinen virtaus ja rytmi vaaleassa, veistoksellisessa ihossa.”

“Cosmic Leaf” riippuvalaisin

Artemide -riippuvalaisimet kosminen lehti

the “Cosmic Leaf” -kokoelma kattaa laajan valikoiman muotoja, joissa on luonnollisia kerroksia. Se on ensisijaisesti pystysuunnassa järjestetty valonlähde. Kuten nimestä voi päätellä, nämä lamput näyttävät “digitaalisen puun lehdeltä toisesta maailmasta”. Virtaavat lehtimuodot on peitetty matelijan kaltaisilla asteikoilla, jotka ottavat valoa ja varjoa lampun pinnalle. Tämä pinta on huomattavan monimutkainen ja dramaattisesti muuttunut käyttämällä dikroisia suodattimia.

Lovegrove sanoo olemisesta kosmisen valon suunnittelu, että tämä yhdistelmä orgaanisia muotoja ja tekniikkaa saavutettiin.

kirjoittanut Jaz

 Kosminen enkeli

ross lovegrove artemide kosminen enkeli kattokruunu kosminen

 Kosminen valtameriross lovegrove artemide valot suunnittelu kosminen valtameri

ross lovegrove kosminen meren kattovalaisin

Seinävalaisin “Cosmic Angel”  osmic angel -seinävalaisin eri väreissä       Kevyt perhe Artemide kosminen enkeli seinävalaisin led

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin