15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Naisten muoti- ja muotoiluvinkit – vältettävät virheet

muodin muotoiluvinkit naisille erehtyvät suuntauksissa

Monet naiset tekevät hyvin yksinkertaisia ​​virheitä pyrkiessään näyttämään näyttävältä, trendikkäältä ja erittäin tyylikkäältä. Miksi tämä tapahtuu heille? Tänään haluamme puhua asumme virheistä ja siitä, kuinka voimme korjata ne (tai pikemminkin korjata ne!). Muotialan uusimmat trendit tai muotilehtien viimeisimmät esimerkit voivat helposti muuttua “ansaksi” “modernille” naiselle ja siten hän voi tehdä muutamia suuria muotivirheitä. Mutta miten voit välttää niitä? Tässä ovat meidän Muotoiluvinkkejä naisille siellä:

5 muotoiluvinkkiä naisille

1. Älä seuraa sokeasti muotitrendejä

Muoti -muotoiluvinkit naisille sokeasti noudattavat catwalk -virhetrendejä

Jokaisessa kauden kokoelmassa on erittäin vaarallisia suuntauksia. Avoimet hartiat tai epätavalliset kuviot, volyymit, puserot, joissa on lyhyt pituus ja paljain vatsa … Sinun tulee olla erittäin varovainen, kun valitset vaatteitasi, etenkin naisten, joilla ei ole pituutta ja joilla on täysi lonkka. Joten ole varovainen, älä unohda, kaikki trendit eivät osoita hyvää makua riippumatta siitä, kuinka moni maailman suunnittelijoista on työskennellyt näiden kokoelmien parissa. Jopa muotituote, jonka kuuluisat muotilehdet ovat luoneet vaatekaappisi pakolliseksi, ei silti ole syy hyväksyä tätä muotikäskyä. Se, mitä näet muotiviikolla, on nähtävä inspiraation lähteenä ja opittava siitä mahdollisimman paljon.

Vinkkimme: Opi kokeilemaan muotitrendejä ja muuttamaan niitä löytääksesi oman tyylisi. Värien, tekstuurien, viivojen ja hahmojen runsaudella yrität aina ilmaista yksilöllisyyttäsi ja ainutlaatuisuuttasi.

2. Valikoima vaatteita ja asusteita, joissa on brändilogot

tyyli vinkkejä naisten puserot iso logot kenzo

Muotimerkit asettavat usein oman logonsa muotituotteeseen. Monet nuoret, erityisesti tytöt, pyrkivät osoittamaan rakkautensa muotia kohtaan ostamalla näitä merkkituotteita. Heille merkityt Kenzo -mekot tai puserot, joissa on Maison Martin Margiela -logo, ovat kiistaton symboli heidän porvarillisesta ylellisyydestään – ja se toimii sosiaalisena signaalina heidän ympärillään. Meidän on sanottava, että tämä ei ole paras tai hienostunein tapa tutustua. Todelliset muodin tuntijat vaativat laatua, ei brändilogoja.

Vinkkimme: Jos kuitenkin pidät siitä ja olet päättänyt tietyn muotibrändin, näytä vain muotibrändin logo yhdelle asusteelle, se riittää! Rajoita itsesi laukkuun, aurinkolaseihin, käsilaukkuun, rannekkeeseen tai sormukseen – logolle on riittävästi tilaa.

 Muotoiluvinkkejä naisille

3. Älä koskaan näytä alusvaatteita! Hyvien tapojen ja eleganssin säännöt pätevät moitteettomasti ja poikkeuksetta: piilotat rintaliivikupit perusteellisesti ja aina, emme ole baarissa, vaan jokapäiväisessä elämässä, eikä se ole täällä trendikästä!

4. Vastaavat hiusasusteet

muoti muotoiluvinkkejä naisille kampauksen pulla tyylikäs

On lisävarusteita, joita ei koskaan nähdä – kyllä, nämä ovat joitain hiuslisävarusteita. Ilman niitä pulla ei onnistu ja pullakampaukset ovat niin trendikkäitä tänä talvena! Ole varovainen ja valitse paras ja sopivin itsellesi!

5. Houkutteleva ja hienostunut – se ei ole tarkoituksenmukaista!

Houkutteleva ja hienostunut samaan aikaan – nämä ovat kaksi muodin vastakkaista käsitettä, mutta monet tytöt eivät ole koskaan oppineet, mikä tekee niiden välillä eron. Vanha sääntö pätee edelleen – voit paljastaa vain kehon ylä- tai alaosan ja huomaamattomasti. Mutta joidenkin naisten halu näyttää kaikki kehon edut nyt ja heti ylittää kohtuulliset rajat ja tuhoaa tasapainon ja hyvän maun.

Vinkkimme: Älä yhdistä minipituisia vaatteita asioihin, jotka tekisivät kuvastasi “halvan” ja jopa mautonta, kuten korkeakorkoiset kengät. Älä valitse polvisukkia tai verkkosukkia, emme yksinkertaisesti suosittele niitä. Vaatteiden lyhyt pituus on hyvä, jos yhdistät ne suljettuun pääntieeseen ja peitettyihin hartioihin ja käytät niiden kanssa tasaisia ​​kenkiä. Vasta silloin näytät todella muodikkaalta! Sitä ei voi epäillä nyt!

Toivomme myös, että noudatat monia vinkkejämme ja yrität korjata tekemäsi muotivirheet.

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta