15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni puutalo keskellä metsää

moderni puutalo lasisella julkisivulla

Arkkitehti Nils Finne tuo arkkitehtuuriin selkeästi skandinaavisen tunnelman – tämän Puutalo. Hän on syntynyt Norjassa, ja hän sai arkkitehdin maisterin tutkinnon Harvard School of Designista vuonna 1980. Kymmenen vuotta myöhemmin hän perusti FINNE Architectsin ja on sittemmin kehittänyt peruskorjaushankkeita Yhdysvalloissa ja Norjassa. Hän työskentelee aina monenlaisten projektien parissa, joissa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin.

Moderni puutalo – innovatiivista arkkitehtuuria Skandinaviasta

moderni mökki - edessä

Hänen suunnittelussaan keskitytään selkeisiin linjoihin, joiden vaikutusta hän kuvailee “muotoilluksi moderniksi”. Sillä on selkeä kestävyysstrategia: paremman ympäristön luominen siten, että vähiten vaikutusta energiantarpeeseemme katetaan, samalla kun luonnonvarojen säilyttämistä levitetään älykkäällä ja vastuullisella tavalla.

Ympäristöystävällinen muotoilu – loma -asunto metsän keskellä

mielenkiintoinen ulkoasu - huvila metsässä

Tutustu hänen tyylikkääseen Lake Forest Park -projektiinsa, joka on hämmästyttävän suunniteltu Puutalo kestävä muotoilu – vihreät materiaalit ja säteilevä lämmitys terrazzo -lattian alla, mikä on luonut lämmönlähteen, jolla on maksimaalinen energiatehokkuus. Suunnittelu on tietysti tehty puusta, kivitakasta ja kattoikkunoista, jotka tarjoavat kaksikerroksisen olohuoneen eteiseen luonnonvaloa ja näkymän ympäröiviin metsiin. Kylpyhuoneessa on upeat ikkunat ja peilit, kun taas kylpyamme on lasiseinänurkassa.

Tyylikäs sisustus modernissa huvilassa

Loma -asunto - moderni olohuone

Sisätiloja ympäröivät lasiseinät Talo työskentele avoimen konseptin puolesta, mutta yksityisyyden etuna. Nils työskentelee nykyaikaisilla periaatteilla, mutta ylläpitää samalla humanistista laatua, koska hän korostaa voimakkaasti hienoja yksityiskohtia, käsityötaitoa ja käyttää usein luonnon elementtejä, kuten puuta, tiiliä ja kiveä.

moderni sisustus - makuuhuone

Loma -asunto - tyylikäs sisustuskeittiö

Loma -asunto - tyylikäs sisustusikkuna

Loma -asunto - tyylikäs sisustus

Loma -asunto - tyylikäs kylpyhuone

upea huvila - tyylikäs sisustus -puiset yksityiskohdat

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta