15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Päästä eroon niskakipuista: uudet harjoituslaitteet vahvistavat nopeasti niskalihaksia

Yhä useammat ihmiset viettävät lukemattomia tunteja tietokoneella tai tabletilla joka päivä. Suurin osa ottaa asennon pää alaspäin. Jos pidät tätä asentoa pitkään, riski lihasjännityksestä on olemassa. Väärä kuormitus voidaan korjata voimistelulla. Uuden harjoituslaitteen on tarkoitus vahvistaa selkälihaksia ja auttaa lopulta pääsemään eroon ärsyttävästä niskakivusta.

Päästä eroon niskakipuista: vahvista selkälihaksia harjoituksilla uudella harjoituslaitteella

Laite niskalihasten harjoittamiseen selkä- ja hartiakipujen estämiseksi

Jäykkä niska, voimakkaasti rajoitettu liikkuvuus niska- ja hartia -alueella: lihasjännitys voi aiheuttaa voimakasta pään ja kaulan kipua. Hyvä uutinen: voit ohjata sitä vastaan. Harjoitukset niskalihasten vahvistamiseksi ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi. Kaikilla ei kuitenkaan ole pääsyä erikoistuneisiin terveyskeskuksiin ja kuntolaitteisiin. Kaulan jännitystä voidaan lievittää lämmöllä, esimerkiksi lämpimällä viljatyynyllä. Jos kireät lihakset painavat hermoja, se voi johtaa hermotulehdukseen. Tässä tapauksessa kivun hoito lämmitystyynyllä voi pahentaa kipua. Hierontalaitteet osoittautuvat siksi ainoaksi keinoksi lievittää niskakipua ilman lääkitystä useimmille kärsiville.

Kaulan jännityslihaksen piirroksia ja koulutusohjelmia

Uuden harjoituslaitteen pitäisi muuttaa se. Koska My Perfect Neck vahvistaa lihaksia ja lievittää epämukavuutta. Ne, jotka harjoittavat sitä säännöllisesti, voivat elää kivutonta elämää vain neljän viikon kuluttua. Näin ainakin ensimmäisen prototyypin valmistaja lupaa. Hän itse kärsi niskakipuista monta vuotta, mikä paheni iän myötä, joten lääkärit halusivat leikata hänet. Joten hän etsi epätoivoisesti vaihtoehtoa. Eräänä päivänä hän näki kuntosalilla miehen, jolla oli kiinteä vartalo ja oikea asento. Tämä inspiroi häntä aloittamaan projektin. Vain muutamassa viikossa hän pystyi tuottamaan ensimmäisen prototyypin.

taitettava harjoituslaite niskakipua ja jännitystä vastaan

Harjoituslaitteella on monia etuja:

  • Se korjaa pään asentoa harjoituksen aikana.
  • Se tekee pisteet helppokäyttöisellä ja sitä voivat käyttää myös pyörätuolin käyttäjät.
  • Laite on erittäin kevyt ja voidaan pakata koteloon.
  • Taitettuna se vie hyvin vähän tilaa ja voidaan helposti säilyttää sängyn alla, vaatekaapissa tai lipastossa.
  • Et voi mennä vikaan harjoittelulla ja mahdollisesti vahingoittaa lihaksia.

Koulutuslaitteen keksijä etsii parhaillaan rahoitusta Kickstarterista. Kiinnostus näyttää olevan erittäin suuri, joten koulutuslaite tulee todennäköisesti tuotantoon odotettua nopeammin.

Päästä eroon niskakipuista: Näiden ennaltaehkäisevien toimenpiteiden pitäisi auttaa estämään jännitystä pitkällä aikavälillä

Estä niskakipu ja jännitys

Jos harjoittelet niskalihaksia päivittäin, varmistat, että niskakipu ei palaa. Sen ei välttämättä tarvitse olla työlästä, usein riittää, jos nouset välillä ja kallistat päätäsi hitaasti ensin vasemmalle ja oikealle ja sitten edestakaisin.

Hieronta auttaa rentoutumaan kovettuneita lihaksia. Hiero vain niska ja hartiat varovasti pyörivin liikkein. Paina kevyesti liipaisupisteitä. Varmista, että hieronta ei aiheuta kipua.

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että stressi voi aiheuttaa niskakipua. Jännitys voi kuitenkin johtaa lihasten kouristuksiin. Siksi sinun pitäisi yrittää vähentää päivittäistä stressiä.

Koulutuslaite projektivaiheessa

Päästä eroon niskakipuista uudella harjoituslaitteella, jolla on suunnitelma

Päästä eroon niskakipuista: Harjoituslaite on taitettava ja vie hyvin vähän tilaa

Päästä eroon niskakipuista Uusi selkälihasten harjoituslaite

Valmistaja lupaa nopeita tuloksia

Uusi harjoituslaite niskalihasten vinkkejä varten

Niskakipu johtuu usein lihasjännityksestä

Päästä eroon niskakipuista uudella vahvojen niskalihasten harjoittelulaitteella

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta