15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kompaktin Audi Allroad Shooting Brake E-Tronin erikoisominaisuudet

Allroad Shooting Brake E Tron edessä

Audi esittelee uuden autonsa Pohjois -Amerikan autonäyttelyssä Detroitissa Audi Allroad Shooting Brake E-Tron. Katso sinua!

Audi Allroad Shooting Brake E -Tron – tekniset tiedot

Audi Shooting Brake E Tron oikea puoli sininen

Plug-in-hybridikäyttö viehättää 408 hv: n käyttöjärjestelmällä, 650 Nm: n vääntömomentilla ja 4,6 sekunnin nopeudella 100 km / h. Ammuntajarrujärjestelmä, Allroadin ja E-tronin yhdistelmä, on Audin innovaatio. Audille tyypillinen kuusikulmainen yksirunkoinen grilli on yhtä vaikuttava. Ylitykset ovat lyhyet ja kattoviiva on matala ajoneuvon korin yli. Se on tyypillistä ammuntajarrutyylille, ja se laskee nopeasti ja muodostaa melko leveät C-pilarit. Ulkopuoli Audi Allroad Shooting Brake E-Tron määritetään alumiinilla ja hiilellä vahvistetulla muovilla.

Audi Allroad Shooting Brake E -Tron – sisustus

Audi Allroad Brake E Tron vasen puoli uusi

Pinnan ääriviivat ovat vaakasuorat ja tasaiset. Takavalot omaavat ajovalot ja hajotin integroi pakoputken kaksi pakoputkea. Sisustussuunnittelu Audi Allroad Shooting Brake E-Tron koostuu antrasiitin ja harmaan väreistä sekä Alcantarasta, nahasta ja alumiinista, joita käytetään muun muassa verhoukseen, ilmansuuttimiin ja ohjauspyörän pinnoihin. Ohjaamossa on 12,3 tuuman TFT -näyttö, joka tarjoaa kuljettajatietoja ja erilaisia ​​ajotiloja.

Audi Allroad Shooting E Tron takana uusi malli

Audi Allroad Shooting Brake sisustus

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta