15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Japanilainen pyyheharjoitus: Mikä on TikTok -trendi?

Olet ehdottomasti samaa mieltä kanssamme – valitettavasti laihdutus ja kehon vahvistaminen ei ole helppo tehtävä. Litteä vatsa, ohuet jalat ja kiinteät reidet – kuka ei halua sitä? Erityisesti näkyvää ja määriteltyä kuutta pakkausta on aina pidetty istuvuuden ilmentymänä, ja sitä haluavat sekä naiset että miehet. Me kaikki tiedämme klassisia harjoituksia, kuten rypyt, lankut ja istumat. Mutta TikTokissa kiertää tällä hetkellä aivan uusi kuntotrendi, joka lupaa meille litteän vatsan alle 10 päivässä – ja ilman vaivaa. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö? Taikasana: japanilainen pyyheharjoitus! Mikä tämän takana oikein on ja toimiiko ab -koulutus todella? Kerromme siitä alla!

Japanilainen pyyheharjoitus: mitä sen takana on??

Japanilaiset pyyheharjoitukset selkäkipujen ehkäisyharjoitukset

Ilman ponnisteluja tai kuntoilulaitteita ja vain 5 minuutissa päivässä unelmahahmoosi – tämän pitäisi todella olla mahdollista japanilaisella pyyheharjoituksella. Vaikka koulutusmenetelmästä on tullut vasta hiljattain suosittu TikTokissa, se sai alkunsa Japanista 10 vuotta sitten. Japanilainen lääkäri Dr. Toshiki Fukutsudzi esitteli kirjassaan vyöhyketerapian vaikutuksia ja harjoituksia. Hän kertoo, kuinka voimme parantaa yleistä hyvinvointiamme ja asentoamme yksinkertaisilla liikkeillä.

Japanilaiset pyyheharjoitusoppaat vatsan poistoharjoitukset

Japanilaisen pyyheharjoituksen aikana selkää venytetään pyyhkeellä, jonka puolestaan ​​pitäisi saada lonkat takaisin kuntoon ja lievittää selkäkipuja. Mukaan Dr. Fukutsudzi ensimmäiset tulokset näkyvät alle kuukauden kuluttua. Noin 21 miljoonalla katselukerralla ihmiset, jotka haluavat laihtua, yrittävät kiristää vatsaansa ja saada kehonsa kuntoon käärityn pyyhkeen päällä – ainakin tämä on teoria.

Näin japanilainen pyyheharjoitus toimii

Japanilainen pyyheharjoitusopas Vatsalihakset kotona

Sinusta on tullut utelias ja haluat tietää, onko todella mahdollista saada litteä vatsa näkyvän kuuden pakkauksen avulla ilman vaivaa? Käytä sitten vain 5 minuuttia ja kokeile sitä itse. Seuraavassa selitämme tarkasti, miten japanilainen pyyheharjoitus toimii!

  • Ota pyyhe ja taita se lieriömäiseksi rullalle.
  • Makaa joogamatolla ja aseta rullattu pyyhe suoraan alaselän alle, navan suuntaisesti.
  • Laita jalat hartioiden leveydelle ja pidä suuret varpaat yhdessä.
  • Laita kädet pään päälle ja pidä pienet sormet kiinni.
  • Ja nyt pidä asentoa vähintään 5 minuuttia liikkumatta.

Japanilainen pyyheharjoitus voi aluksi olla hieman epämiellyttävä, mutta se helpottaa ajan myötä. Joten ole kärsivällinen äläkä luovuta! Kuten mikä tahansa harjoitus, oikea suoritus on ratkaiseva. Jotta saat paremman käsityksen siitä, miten japanilainen pyyheharjoitus tehdään, katso yllä oleva video.

Toimiiko japanilainen pyyheharjoitus todella??

Selkäkipuharjoitukset Japanilainen pyyheharjoitus

Makaaminen rullatulla pyyhkeellä 5 minuuttia päivässä ja saada yhtäkkiä litteä vatsa – se kuulostaa todella liian hyvältä ollakseen totta, ja valitettavasti meidän täytyy tuottaa sinulle pettymys. Niin paljon kuin haluaisimme maata lattialla muutaman minuutin hikoilun sijasta kuntosalilla, vatsalihakset vievät paljon enemmän aikaa. Määritelty kuusipakkaus kulkee käsi kädessä terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa, ja se on seurausta intensiivisestä ja säännöllisestä liikunnasta lihasten rakentamisen kanssa. Valitettavasti, vaikka japanilainen pyyheharjoitus voisi hyödyttää ryhtiä ja lievittää selkäkipuja, se ei tee paljon laihtumiselle.

Japanilaiset pyyheharjoitusohjeet selkäkipuun

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana