15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Isles of Scilly Vacation: Vinkkejä unohtumattomaan kesälomaan Englannin rannikolla!

Satu, valkoiset rannat, idylliset maisemat ja viehättävät rannikkokaupungit ja kaikki kaukana väkijoukosta – se kuulostaa täydelliseltä kesälomalta, eikö niin? Kefalonia, Korfu, Mallorca – nämä ovat epäilemättä joitakin saksalaisten suosituimmista matkakohteista. Mutta entä jotain uutta ja yhtä kaunista? Kun ajattelet Englantia, Lontoo tulee varmasti mieleen, eikö? Mutta oletko kuullut Scillyn saarista? Jos et, niin et ole yksin. Saaristo sijaitsee suoraan Cornwallin rannikolla ja on edelleen todellinen sisäpiirin vinkki lomailijoiden keskuudessa. Siellä löydät brittiläiset naapurimme, kuten et olisi koskaan unelmoinut! Jos haluat vain rentoutua etkä halua ruuhkaisia ​​hotelleja ja rantoja, Isles of Scilly -loma voisi olla sinua varten! Lähde pienelle matkalle kanssamme ja selvitä täältä, miten voit parhaiten nauttia Englannin jalokivestä!

Isles of Scilly Miten sinne pääsee: Missä saaristo sijaitsee??

Isles of Scilly sää Englannin kauneimmat rannat

Scillyn saaret sijaitsevat aivan Cornwallin rannikolla ja vain 45 kilometrin päässä Atlantin Land’s Endistä. Saariketjuun kuuluu yhteensä noin 140 pientä saarta, mutta vain viisi niistä on asuttuja. Noin 1600 asukkaansa St. Mary’s on suurin näistä, ja sen jälkeen seuraavat St. Martin’s, St. Agnes, Tresco ja Bryher. Englannit kutsuvat saaria “Britannian parhaaksi”, ja jokaisella niistä on oma luonteensa ja viehätyksensä. Siellä kaikki tuntuu aivan erilaiselta – yksinkertaisemmalta, rauhallisemmalta ja ystävällisemmältä. Elämä etenee helpommin ja kaikki arjen ongelmat unohtuvat. Koska Saksasta ei kuitenkaan ole suoria lentoyhteyksiä, Isles of Scilly -matka on hieman monimutkaisempi, mutta usko pois – pieni kiertotie on ehdottomasti sen arvoinen. Lisäksi he luottavat niin sanottuun kontrolloituun matkailuun, ja rajoittamattoman kasvun sijasta on yhteensä noin 2000 vuodepaikkaa, jotka ovat pääasiassa “vakiovieraiden” käytössä. Joten Isles of Scilly -lomallesi kannattaa varata illat vähintään 1-2 kuukautta etukäteen.

Bryher Isles of Scilly Getting rantaloma Englannissa Vinkkejä

Mantereelta on säännöllisiä lentoja Newquaystä, Land’s Endistä ja Exeteristä, ja kaikki koneet laskeutuvat sitten St. Mary’s -saarelle. Paluulento Scillyn saarille maksaa yleensä noin 230 euroa per henkilö – ei aivan halpaa, mutta lento kestää vain 20 minuuttia. Tai entä pieni retki? Saareketjuun pääsee myös lautalla Cornwellin Penzance -satamasta vuokra -autolla. Halutessasi voit myös lentää Lontooseen ja nousta sieltä Lontoon Paddington -junaan. Ajomatka kestää noin 5 tuntia ja on loistava tapa tutustua kauniiseen Cornishin maaseutuun ja rantaviivaan – hidas matka parhaimmillaan!

Isles of Scilly Sää: Milloin on paras aika lähteä?

Isles of Scilly Sää Ranta Loma Englanti Vinkkejä

Kuten useimmissa eurooppalaisissa lomakohteissa, paras aika vierailla Scillyn saarilla on kesäkuukausina heinäkuusta syyskuuhun. Tähän aikaan vuodesta saariketju on siunattu aurinkoisilla, kuumilla päivillä ja tuntuu enemmän Etelä -Ranskalta. Nimi “Scilly” on itse asiassa sekoitus sanoista Sunny Isles, joka tarkoittaa “aurinkoisia saaria” saksaksi. Muualla Englannissa ilmasto on täysin epätyypillinen, ja leuto sää johtuu alueen eteläisen Englannin ohi kulkevasta Gulf Streamista. Keskikesällä keskilämpötila on noin 25 astetta, mutta vesi lämpenee harvoin yli 18 astetta. Useimmat kävijät tulevat kuitenkin aurinkoisella säällä ja idyllinen ilmapiiri voi kadota hieman. Jotta voit siirtyä pois jokapäiväisestä elämästä ja nauttia rauhallisesta paikasta parhaalla mahdollisella tavalla, elokuun tai syyskuun kuukaudet olisivat ihanteellisia Scilly Isles -lomallesi.

Isles of Scilly Vacation: Tutustu St. Mary’s Islandiin

Rannat Englannissa Isle of Scilly Loma Saapuminen

Hienot valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi ja rehevä kasvillisuus – Scillyn saaret ovat kuin kokoelma arvokkaita jalokiviä, joissa sielu inspiroi ja luonto kukoistaa. Kaikki huolenaiheisiin liittyvä asia jää jälkeen viimeistään kun lähestyt saariketjua. Jopa Isles of Scilly -matka on todellinen kokemus itsessään ja rauhallinen tunne leviää. St. Mary’s on Scillyn saarista suurin ja ensimmäinen vierailukohde jokaiselle vierailijalle: tähän saapuvat kaikki lentokoneet ja päivittäinen vene mantereelta. Pyhän Marian alueella asuu noin 1600 ihmistä, mikä on noin kolme neljäsosaa koko väestöstä. Autot eivät ole saaren matkailijoiden käytettävissä, ja paras tapa liikkua on pyöräillen tai kävellen. Pidä perheen piknik tai rentoudu rannalla, kun nautit näkymästä. Koska Pyhän Marian alueella ei ole korkeita rakennuksia, lähes jokaista saariston osaa hallitsevat kaikkiin suuntiin laajat, henkeäsalpaavat näkymät merelle ja taivaalle.

Isles of Scilly Name Beach Loma Englanti Vinkkejä

Pyhän Marian pääkaupunki on Hugh Town, joka sijaitsee kapealla hiekkarannalla ja jota hallitsee upea linnoitus, varuskunta. 1500-luvulla rakennettu linnanmuotoinen linnoitus on nyt tasokas ja ylellinen hotelli nimeltä “Tähtilinna”. Vanhassakaupungissa tuntuu siltä, ​​että olet ajanmatkalla, ja vallitseva tyyneys yksinkertaisesti lumoaa jokaisen kävijän. Tai entä jos hemmottelisit osan kalasta ja siruista “Mermaid Inn” -ravintolassa? Tämä on saarten vanhin pubi ja oli tärkeä tapaamispaikka merimiehille ja salakuljettajille tuolloin. Hugh Townin ulkopuolella sijaitsevassa St. Mary’ssa on paljon muutakin löydettävää. Vieraile Halangy Downin esihistoriallisessa asutuksessa ja käy pitkällä kävelyllä neoliittisen kylän kaduilla. Kaikkien viinin ystävien tulisi ehdottomasti vierailla pienessä “Holy Vale Wines” -viinitarhassa. Uskomme, että on tuskin mitään parempaa kuin nauttia tuoreista merenelävistä auringossa lasillisen valkoviiniä merinäköalalla. Ja Scilly Isles -loma on tehty sitä varten.

Agnesin saari

St Agnes Island Englanti Scilly Isles Sää

Kaikista Scillyn saarista St.Agnes tuntee olevansa villein ja rauhallisin. Se on ainoa asuttu saari, joka on erotettu muusta syvän veden kanavalla. Saariston lounaisreunalla sijaitseva St. Agnes on itse asiassa todellinen maanpää, koska turistit ovat tilapäisesti Ison-Britannian lounaisimpia asukkaita. Todellinen satumainen paikka aivan veden äärellä päästäkseen eroon kaikesta. St. Agnes on epäilemättä upeiden kontrastien saari – kuohuviinit lahdet, muinaiset kukkapellot, kallioiset reunat ja Karibian rannat vaikuttavat erityisen maagisesti ja takaavat puhtaan rentoutumisen! Saari on noin 1,5 kilometriä leveä, täysin koskematon ja erittäin rauhallinen. Saaren korkeimmassa kohdassa on majakka, joka tarjoaa unohtumattoman näkymän koko saariketjuun. Kaunein ranta on Periglis Beach – todellinen paratiisi kaikille kuorien keräilijöille! Kävele pitkään ja nappaa kylmä olut Turks Headissa – Ison -Britannian lounaispubissa!

Isles of Scilly Loma: Tresco

Kesäloma Englanti Vinkkejä Isles Of Scilly Gala 2021

Tresco on Scillyn saarten toiseksi suurin ja siinä on vähän kaikkea. Rehevät alueet karjoineen, surrealistiset rannat ja satulahdet houkuttelevat perheitä ja lomailijoita ympäri maailmaa vuosi vuodelta. Myös täällä autot ovat tabuja ja mutkikkaita polkuja on parasta tutkia pyörällä. Vaikka herttuakunta omistaa Trescon, sitä vuokraa tällä hetkellä Dorrien-Smithin perhe. Perhe asuu edelleen saaren suurimmassa talossa, luostarissa, alkuperäisen 1200 -luvun luostarin raunioiden vieressä. Vaikka kaikilla Scillyn rannoilla on oma viehätyksensä, Tentcon Pentle Bayä kutsutaan usein Englannin kauneimmaksi lahdeksi. Aavikko, mukava ja hiljainen ja turkoosi sininen vesi – rannalle pääsee hiekkapolkua pitkin dyynien läpi. Jos kaipaat eksoottisia subtrooppisia kasveja ja elämäntapaa, jota ei enää esiinny hektisessä arkielämässä, Pentle Bay on ehdoton pakko Scilly Isles -lomallesi!

Isles of Scilly Loma Tresco Island-Hooping England

Jos sinulla on yksi nähtävyys, johon sinun pitäisi ehdottomasti käydä Trescossa, se on taatusti maailmankuulu Trescon luostaripuutarha. Augustus Smith suunnitteli puutarhan paratiisin 1830 -luvulla, ja siellä on upea kokoelma yli 20 000 eksoottista kasveja ympäri maailmaa. Älä missaa puutarhassa sijaitsevaa Valhalla -kokoelmaa – vaikuttava, värikäs näyttö saariston haaksirikkoista toipuneista hahmoista. Tai mene pienelle matkalle ajassa ja käy King Charlesin linnan raunioilla ja Cromwellin linnalla. Mitä tahansa teetkin Trescossa, huomaat, että paikka huokuu erityistä hienostuneisuutta kaikilla tasoilla. Karu pohjoinen on ihanteellinen vaellukselle, ja lukuisat vesiurheilulajit, kuten melonta ja purjelautailu, takaavat täydellisen uimisen!

Pyhän Martinin

Isles of Scilly Sää Beach Loma Englanti Vinkkejä

Idylliset rannat, kristallinkirkas vesi ja vallitseva rauhallisuus tekevät St. Martinista todellisen nautinnon! Se on saariston kolmanneksi suurin saari ja ensimmäinen, jonka näet ilmasta saapuessasi Scillyn saarille. Vaikka St Martin’s on vain kaksi kilometriä pitkä, jotkut Englannin kauneimmista rannoista, ellei koko maailma, odottavat sinua siellä. Little Bay ja Great Bay ovat vierekkäin saaren pohjoisosassa ja satumaiset hiekkarannat ovat autioita jopa kiireisenä kesäpäivänä. Harvinaiset linnut, upeat kasvit ja kukat sekä merinäköala rantakadulla myötävaikuttavat Pyhän Martinin erehtymättömään kauneuteen. Tämän ainutlaatuisen ympäristön takana on hyvin pieni ja erittäin ystävällinen yhteisö, ja 120 asukasta ovat joitain mukavimmista ihmisistä, joita koskaan tapaat. Olitpa sitten rannalla, käy pienessä kukkatilalla tai hienolla snorklauksella hylkeiden kanssa – jokainen löytää onnen St.Martin’silta!

Bryher

Rantaloma Englanti Vinkkejä Isles Of Scilly Weather

Bryherin kapea ja pitkä saari on ehkä villein ja kaunein Scillyn saarista. Siellä on vain 80 asukasta, ja se tuntuu suurelta osin autiolta, ja luonto näyttää edelleen olevan ylivoimainen siellä. Olitpa sitten valkoisilla hiekkarannoilla lepäämässä, tutkimassa kallioisia ja eristäytyneitä lahtia tai vaeltaa jossakin pienistä graniittimäistä nauttimaan näkymästä – Bryher takaa aina ainutlaatuisen puhtauden ja vapauden tunteen.

Isles of Scilly Vacation Beach Loma Enlgandissa Vinkkejä

Koko saari on risteytetty pienillä poluilla, ja sitä voidaan helposti tutkia kävellen muutamassa tunnissa. Muista vierailla Bryher Shopissa, josta voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten fudgea ja hilloa, sekä kaiken mitä tarvitset kauniille Scilly -lomalle. Bryher on myös todellinen paratiisi lintuharrastajille ja luonnon ystäville. Puffineista lokkeihin on mahdotonta vastustaa niiden viehätystä. Ja jos olet tuulella todelliseen seikkailuun, vuokraa kajakki ja lähde asumattomaan kaksoishuippuiseen Simsonin saarelle.

Mitkä julkkikset ovat suosittuja Scilly Islesin lomalla??

Isles of Scilly Gala parhaat rannat Englannissa Vinkkejä

Ei pitäisi olla yllätys, että julkkikset arvostavat myös Scillyn saarten yksinäisyyttä ja villiä kauneutta. Joitakin tähtiä, jotka ovat lomailleet British Paradise’ssa viime vuosina, ovat Beckhamin perhe, Jude Law sekä Angelina Jolie ja Brad Pitt. Kuninkaalliset tarvitsevat myös pienen tauon silloin tällöin. Prinssi William, herttuatar Kate ja heidän lapsensa päättivät olla lentämättä kauas tänä vuonna ja viettivät kesälomansa Scillyn saarilla. Prinssi Charles omistaa jopa useita loma -asuntoja Trescon saarella ja vuokraa niitä noin 1000 eurolla viikossa.

Isles of Scilly rannat rannan lomavinkit Englannissa

Previous Post
Yhdistä vyöt – näin käytämme muotiasusteita ensi vuonna!
Next Post
Tee omat hampurilaispullat: 2 reseptiä pörröisille hampurilaispulleille