15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maagiset yöt Casa Batlló: koe Barcelona eri tavalla!

Maagiset yöt Casa Batllon julkisivu

Seisot Barcelonan yhden kuuluisimman modernistisen rakennuksen terassilla ja annat kesäillan häipyä lasillisella kuohuviiniä katalonialaista viiniä, flamencon ääniä ja kynttilänvaloa. Kaikki haluavat uppoutua välittömästi sellaiseen maagiseen ilmapiiriin, joka huokuu espanjalaista iloa. Casa Batllón “Maagiset yöt” tarjoaa yhden mahdollisuuden nauttia Gaudín arkkitehtuurin ja katalonialaisen kulttuurin esteettisestä nautinnosta. 3. kesäkuuta – 3. marraskuuta on jännittävä musiikin, taiteen, historian ja arkkitehtuurin kohtaaminen joka ilta klo 20.00..

Maagiset yöt Casa Batlló: koe Gaudín modernismi

Maagiset yöt Casa Batllo -ikkuna Luonnolliset muodot

Hänen maaginen yö Barcelonassa alkaa kello 20.00 rentouttavalla kiertueella Casa Batlló -kadulla.

Barcelonan sydämessä sijaitseva Casa Batlló on ihastuttava rakennus, jossa jokainen voi nähdä, kokea ja ymmärtää Gaudín modernismin. Gaudí, arkkitehti ja taiteilija samanaikaisesti, kunnosti talon vuonna 1904 ja muutti sen todelliseksi arkkitehtoniseksi mestariteokseksi. Koristeellisesta, merihenkisestä julkisivusta, mielikuvitukselliseen sisustukseen ja yksityiskohtaiseen mosaiikkiin: talon rehevä kauneus on lumoava ja muistetaan. Vuonna 1995 täysin kunnostettu ja vierailijoille avattu taiteellisesti suunniteltu Casa Batlló on nyt Unescon maailmanperintökohde.

Maagiset yöt Casa Batllo -mosaiikki

Milloin on paras aika, Casa Batlló vierailla: Erityisesti auringonlaskun jälkeen talo näyttää kauneimmalta puoleltaan: värillinen lasi hohtaa, kattokruunut luovat jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen ja tuovat esiin monimutkaisen katto- ja seinärakenteen. Toinen argumentti iltavierailun puolesta on välttää hälinä päiväsaikaan ja sen sijaan varata aika lähes henkilökohtaiselle kiertueelle.

Kierrokselle kaikille kävijöille annetaan älykäs opaslaite, josta löytyy tietoa 11 kielellä. Lisäksi laitteeseen voidaan kutsua laajennettu virtuaalitodellisuus, joka antaa paremman käsityksen talosta. Kiertue ei ole ajallisesti rajoitettu, mutta Smart -oppaan tiedot näytetään 45 minuutissa.

Maagiset yöt Casa Batlló: elävää musiikkia ulkona

Maagiset yöt Casa Batllon savupiiput

Vierailun jälkeen Casa Batlló, maaginen yö Barcelonassa jatkuu konsertilla klo 21.00. Casa Batllón kattoterassilla kävijöitä tervehditään ensin tervetuliaisdrinkillä. Se muodostaa upean taustan: näet osan katosta, joka muistuttaa lohikäärmeen selkää, sekä savupiiput, jotka ilmaisevat modernistisen katalonialaisen arkkitehtuurin kauneuden rehevällä suunnittelukielellään ja värikkäillä mosaiikeillaan.

Elävä musiikki alkaa klo 21.00. Eri taiteilijat esiintyvät Arkkitehtuurimuseon lavalla päivittäin. Viisitoista paikallista muusikkoa ja bändiä, jotka kunnioittavat maailmankuuluja pop- ja rock-yhtyeitä sekä tulkitsevat nykyaikaisia ​​kappaleita, osallistuvat taianomaisiin iltoihin Casa Batlló -hotellissa. Tarjoukseen kuuluu bossa nova, rock, pop, jazz fusion ja klassinen musiikki. Vieraat voivat katsoa Barcelonan siluettia bändin esityksen aikana tai vaihtaa ajatuksia paikallisen yleisön kanssa ja saada yhden tai kaksi sisäpiirivinkkiä Barcelonaan.

Hyödyllistä tietoa:

  • Pääsylippuja on kolmea tyyppiä: “Sinisen” hinta sisältää juoman, konserttilipun ja kiertueen, toinen “hopea” -vaihtoehto antaa vieraille mahdollisuuden nauttia kahdesta juomasta ja kolmas “kulta” -vaihtoehto tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten kierros katalaani-jugendtyylisessä olohuoneessa, ohita jono-VIP-pääsy ja yllätyslahja.
  • Liput myydään verkossa ja ne on parasta varata vähintään viikkoa ennen konserttia.
  • Lipun päivämäärää voidaan muuttaa sähköpostitse tehdyn varauksen jälkeen.

Maagiset yöt Casa Batllon julkisivun mosaiikki -ikkunan sisäpiha

Previous Post
Keittiön järjestelyt ja tilajakauma
Next Post
Käsityö pitsilevyillä houkutteleviin DIY -koristeisiin