15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

59 ideaa puutarhaporteille ja -oville – ensimmäinen, joka tervehtii meitä

Puutarhaportit ja puutarhaovet takorauta koristeellinen seinätiili

Portti toivottaa vieraat tervetulleiksi ensimmäistä kertaa, itse asiassa asunnonomistajan edessä. Puutarhaportit ja puutarhaovet luo myös ensivaikutelman viljelijöistä. Samalla niistä avautuu näkymä sisäpihalle. Oikein valittu ja asennettu portti korostaa paitsi talon arkkitehtonista tyyliä myös puutarhan suunnittelua. Sen pitäisi olla sopusoinnussa aidan ja puutarhamaiseman kanssa. Tämä määrää pitkälti sen ulkonäön.

Puutarhaportit ja puutarhaovet – Portti linnutaloja

puutarhaportit ja puutarhaovet lintuhäkki puu suunnittelu maisemasuunnittelu

Vaatimaton puurakenne, tiukat linjat tai ylellinen muotoilu, kauniit Puutarhaportit ja puutarhaovet ilahduttaa silmiä ja säännellä pääsyä omaisuuteen. Se on este vieraiden edessä ja toivottaa vieraat juhlallisesti ensimmäistä kertaa, itse asiassa aina asunnonomistajan eteen!

Puutarhaportit ja puutarhaovet – ideoita yksityisyyteen ja turvallisuuteen

Puutarhaportit ja puutarhaovet metalliset takorauta koristeet musta

Voit sijoittaa puutarhaoven sisäpihalle esteenä kahden eri puutarhavyöhykkeen väliin ja siten erottaa ne toisistaan. Tämä tapahtuu usein vihannespuutarhan ja kukkapuutarhan välillä. Esimerkiksi suuri siipiportti, joka on kiinnitetty vaikuttavaan muurausmuuraukseen saranoilla, tekee ulkoalueesta ilmeikkään ja määrittelee siellä yksittäiset vyöhykkeet.

Porttijärjestelmät ja puutarhaportit – materiaalit ja muotoilu

Puutarhaportit ja puutarhaovet puu kiinalainen reikä tekevät idean

Nykyään markkinoilla on laaja valikoima tuotteita, joita on monia erilaisia Puutarhaportit ja puutarhaovet niiden rakenteesta riippuen – yksi, kaksi, siivet tai liukuovet. Klassisessa puutarhaportissa on siipi. Sen korkeus on yleensä sama kuin aidan korkeus. Jotta sitä voidaan käyttää helposti, tämän yhden siiven portin on oltava riittävän leveä; sen pitäisi yleensä avautua sisäänpäin vähintään 1-1,10 m sisäpihaa kohti.

Rakenteen on oltava vakaa

puutarhaportit ja puutarhaovet bambujäljitelmä metallinruskea lakkakoriste

Toisin kuin talon sisäovet, useimmissa tapauksissa ovikehyksiä ei ole. Puutarhaoven molemmilla puolilla on pylväitä (puu, betoni, tiilet, kivi, metalliputket), jotka merkitsevät aidan aukon. Joskus käytetään U-muotoista kehystä, johon ovi on kiinnitetty. Se voidaan kiinnittää suoraan seinään saranoilla.

Automaattiset puutarhaovet

taitto-puutarha-portit-musta-sähkökäyttö

Elektroniikka ja automaatio ovat jo erottamaton osa modernia kotia. Ne sopivat kaikkiin oviin ja portteihin mallista ja koosta riippumatta. Jos haluat olla ajan tasalla, voit asentaa kauko -ohjaimen tai rakentaa erikoislukituksen. Kaikki raivo on mekaaninen tai elektroninen järjestelmä, joka ilmoittaa sinulle jokaisesta kävijästä.

Kuin maalaus puutarhan aidalla

ideoita Ovi puutarhaan, valmistettu takorautapuun oksista

Puutarhaportti voi olla kiinteä tai avoin, se riippuu siitä, kuinka pitkälle haluat avata yksityisyytesi kadun ohikulkijoille ja päinvastoin siitä, haluatko antaa sinulle näkymän puutarhamaisemaasi. Hilaportit ovat erittäin suosittuja, ne estävät tilan, mutta eivät estä näkymää. Ohikulkijat voivat katsella kaunista puutarhaa ja ihailla maisemia, ja omistajat puolestaan ​​voivat nähdä, mitä heidän aidansa ulkopuolella tapahtuu. Itse asiassa monet asunnonomistajat ovat kuitenkin viime aikoina yrittäneet suojella taloaan paremmin vieraiden silmiltä.

Hilaportti 

Puutarhaportti-metalli-säleikön täyttö-koriste

Hilaportit eivät voi olla vain metallia, vaan myös puuta tai muovia. Jos etsit ovea esikaupunkivillesi tai maalaistalolle, yksinkertainen puinen portti on ihanteellinen tähän tapaukseen. Se sulautuu harmonisesti vihreään maisemaan, vihreän aidan, leikattujen pensaiden ja valkoisen rapatun muurauksen väliin. Jos vieraan näkemys tunkeutuu puutarhaan oven läpi, sen täytyy ennakoivasti kaatua tietylle puutarha -alueelle, kauniille puulle tai pensaalle, ympärillä oleville koristeellisille suihkulähteille, joita koristavat kauniit kukat, veistokset, puutarhaportaat. Usein talon sisäänkäynti on myös suoraan näkökentässä.

Kiinteät puutarhaovet sopivat suurille tontille

pyöröovi-puutarha-terassi-puitäytteinen sähkökäyttö

Useimmissa tapauksissa puutarhamaisemat yritetään eristää kokonaan ulkomaailmasta paksun, kiinteän puutarhaoven avulla. Tämä luo myös puutarhaan suljetun tilan, joka pysyy piilossa vierailta. Mutta se ei tarkoita, että voit piiloutua julkiselta uteliaisuudelta. Ohikulkijoiden silmät kiinnittyvät ovellesi “sattumalta”, ja he varmasti ihmettelevät, mikä on suuren portin takana. Paksu muuraus ja kiinteä portti tekevät ulkotilasta visuaalisesti kapeamman ja kapeamman, joten ne soveltuvat vain suuremmille tontille.

Puiset ovet ovat edullisia

puutarha-portit-puu-läpinäkymätön-puolitiiviisti moderni

Puutarhaportit ja puutarhaovet puusta valmistetut ovat kevyitä, suhteellisen halpoja ja kiistatta koristeellisia. Ne on helppo työstää ja sopivan käsittelyn jälkeen ne kestävät erittäin hyvin epäsuotuisia sääolosuhteita – sateita, lunta, kylmää ja kuumuutta, kosteutta ja sieniä. Jos päätät hankkia tällaisen oven, valitse lahoamaton puu. Kuusipuu on yksi kauneimmista puulajeista ja vaatii tehokasta suojaa vahinkojen estämiseksi nopeasti. Edut ovat yksinkertainen käyttö, halpa ja täydellinen kyllästäminen. Koivu, tammi, pähkinä, kastanja voivat olla muita tällaisiin tarkoituksiin soveltuvia alkuperäisiä puita.

Jäädytetty metallirunous

puutarha-portti-suunnittelu-metalli-musta-tulppaanit

Metalliovet ovat pitkäaikainen ratkaisu ja se on niiden etu. Voit jopa selviytyä talosta. Voit ostaa tai tilata aidan täydellisen oven. Yksilöllisesti suunnitellut ovet ovat paras tapa osoittaa yksilöllisyyttä. Joten sinulla on ainutlaatuinen ilme, koska muita tällaisia ​​ovia ei ole. Metalliovet voivat olla rei’itettyjä tai tiiviitä. Riippumatta siitä, miltä metalliovesi näyttää, on tärkeää, että se näyttää kauniilta. Se voi olla jopa todellinen taideteos, metalliin jäädytetty runous. Sisustusmahdollisuudet ovat suuret – metalliovessa näkyy pieniä ruusukkeita, käämiviä lehtiä ja oksia, spiraaleja, tyylikkäitä nuolia ja monia muita hahmoja. Oven yläosa voidaan viimeistellä tyylikkäästi suorassa linjassa tai ympyrän kaaressa. Ennen maalausta sinun on ensin kaavittava metalli pois hiekkapaperilla ja asetettava sitten maali.

Värillä on tärkeä rooli

puutarha-ovi-maalattu-punainen-kaari-kiipeily-ruusut

On erittäin tärkeää, millä värillä ovi on maalattu. Heillä on laaja valikoima värejä. Värin valinta liittyy suoraan haluamaasi vaikutukseen. Yksi vaihtoehto on valita silmiinpistävä väri, joka tekee etuovestasi näkyvän kaukaa. Toinen tapa on suunnitella portti huomaamattomasti ja maalata se huomaamattomasti sopivalla värillä. Esimerkiksi vihreä voidaan helposti kirjoittaa luonnolliseen kasvillisuuteen ja se voidaan piilottaa silmältä. Jos haluat luoda yksinkertaisuuden tunteen, jätä puun luonnollinen väri portille. Se koordinoi myös kivi- tai tiili -aidan kanssa. Tumma väri on ristiriidassa valkoisen kipsin kanssa ja korostaa etuoven roolia. Jokainen valkoinen lakattu ovi, joka erottuu hyvin puutarhan tummista lehdistä, on tyylikäs ja ilmava. Jos päätät maalata portin, älä unohda puhdistaa pinta vanhasta maalista etukäteen. Toivotamme sinulle hauskaa!

Betoninen puutarhaseinä ja ovi lasitäytteellä

betoni-puutarha-seinä-puutarha-ovi-alumiini-matta-lasi

Puutarhaporttien ja puutarhaovien tulee sopia yhteen muun puutarhan kanssa ja sulautua hyvin koko maisemaan. Siksi on suositeltavaa sovittaa puutarhaoven muotoilu ja väri puutarhan seinään tai aitaan. Esimerkiksi betoniseinälle puuovi olisi vähemmän sopiva kuin alumiinista tai teräksestä valmistettu ovi. Betoniseinä on karkean näköinen, eikä sitä voida yhdistää niin hyvin puun luonnollisen ilmeen kanssa. Puutarhaovi, jossa on tummanharmaa alumiinirunko ja himmeä lasitäyte, toisaalta sopii täydellisesti betoniseinän kanssa ja luo kauniin kokonaiskuvan.

koristeellinen puutarhaovi ruosteisesta metallista

Puutarhaportti-koriste-metalli-puu-lehtimaja

Ruosteen ilmeestä tulee yhä tärkeämpi puutarhan suunnittelussa, ja siitä on jo tullut suosittu elementti monille eri puutarhatyyleille. Suosituin materiaali tähän on korteniteräs, joka voi korostaa upeita aksentteja puutarhassa. Corten -teräksestä valmistetulla koristeellisella puutarhaovella voit antaa viheralueellesi romanttisen ilmeen. Koska puutarhaportit ja puutarhaovet, joissa on koriste -elementtejä, eivät ole läpinäkyviä, ne sopivat parhaiten eri alueiden jakamiseen omassa kiinteistössäsi.

Läpinäkymätön puinen puutarhaportti, jossa on bambutangon täyttö

puutarha-portti-kaksisiipi-puurunko-bambu-täyttö-läpinäkymätön

Jos kuitenkin etsit läpinäkymätöntä varianttia puutarhaportille, massiivipuuta on hyvä idea. Tämä materiaali ei ainoastaan ​​suojaa puutarha-aluettasi naapureiden uteliailta katseilta, vaan myös murtautumiselta. Massiivipuu on tiheää materiaalia, joka on erityisen vakaa ja kestävä. Se voidaan tilata eri täytteellä visuaalisesti kauniimpaan muotoiluun, kuten bambutangot.

täydellinen portti Välimeren puutarhaan

puutarha-portti-kaksois-siipi-puu-takorauta-Välimeren-puutarha

Jos olet päättänyt unenomaisesta Välimeren puutarhasta, puutarhaporttien ja -ovien tulee olla sopusoinnussa tyylin kanssa. Puusta valmistetut puutarhaportit, jotka on koristeltu takorautaisista elementeistä, sopivat hyvin tähän puutarhasuunnitteluun. Tämä kaunis yhdistelmä sopii erinomaisesti yhteen vihreiden kiipeilykasvien kanssa ja sopii täydellisesti Välimeren puutarhan suunnitteluun.

turvalliset puutarhaportin kahvat

puutarha-portit-single-double-leaf-puu-metalli-kahva

Jos haluat suojata talosi ja puutarhan tehokkaasti murtovarkauksilta, sinun on valittava turvallinen puutarhaportti. Tämän portin on oltava hyvin turvattu avautumiselta, joten kahvoilla ja lukolla on tässä tärkeä rooli. Jos puutarhaportti on riittävän korkea, ettei siitä voi kiivetä, ja siinä on hyvät metallikahvat, joita ei voida rikkoa, omaisuutesi on turvallisempi.

Lamppu roikkuu puutarhan portin päällä

puutarha-portti-puu-kivi-post-metalli-kaari-läpinäkymätön

Kauniit valot puutarhaportin yläpuolella ovat erityisen houkuttelevia ja kutsuvia. Ne näyttävät tien talon sisäänkäynnille ja näyttävät onnistuneesti portin ja sen suunnittelun. Puutarhaporttien ja -ovien valaistus ei ole tärkeä vain puutarhan visuaalisen suunnittelun vaan myös kiinteistön turvallisuuden kannalta. Murtovaras pelkää valoja ja kohdevaloja ja välttää taloja, joissa on hyvä puutarhavalaistus.

Puutarhaportti koristeellisella tarkoituksella

puutarha-portti-metalli-moderni-koriste-ilman-pylväitä

Toisaalta voit helposti valita koristeellisia malleja kiinteistön puutarhaporteille ja -oville. Puutarhaovet eivät välttämättä tarvitse paljon suojaa, jos pääportti on hyvin kiinnitetty. Koristeellisella puutarhaovella voit korostaa puutarhan tyyliä ja luoda visuaalisen katseenvangitsijan ulkoalueelle. Takorautaiset ovet tarjoavat mukavan muotoiluidean, koska ne antavat puutarha -alueelle romanttisen ilmeen.

valkoinen maalattu puutarhaportti, jossa aita vasemmalla ja takorautaovi oikealla

puutarha-portti-valkoinen-maalattu-kaari-kiipeilykasvit-metalli-ovi

Voit saavuttaa romanttisen ilmeen puutarhallesi puutarhaovilla, jotka on valmistettu sekä takorautasta että puusta. Kaksi hyvää esimerkkiä näkyy kuvassa. Yksi puutarhaovista on puuta ja se on maalattu valkoiseksi, jotta se näyttää vieläkin kauniimmalta. Yhdessä istutetun aitauksen ja kiipeilykaaren kanssa saavutetaan haluttu vaikutus. Toisaalta takorautainen puutarhaovi on suunniteltu tyylikkään puun tavoin ja tarjoaa näkymät puutarhaan.

valitse oikea malli puutarhaportille

puutarha-ovi-corten-teräs-geometriset-linjat-koriste

Puutarhaportteja ja puutarhaovia on useita eri malleja ja materiaaliyhdistelmiä, ja ne voidaan helposti sovittaa puutarhan suunnitteluun. Älä vain valitse ovea sen ulkonäön perusteella, vaan kiinnitä huomiota myös sen ominaisuuksiin. Jos materiaali on kestävää, suojaa murtautumiselta ja näyttää hyvältä kokonaiskuvassa – olet löytänyt oikean puutarhaportin.

Puinen ovi puusta ja metallista

Puutarhaovi-metallikehys-puu-lankku-täyttö

Puutarhaovi massiivipuusta läpinäkymättömänä versiona

massiivipuuta-puutarha-ovi-metalli-saranat-puutarhan seinä

Puutarhaportit ja puutarhaovet – monipuolisia ja moderneja

Puutarhaovet puusta sinistä metallia hilaportista

Moderni puutarha -portti

ideoita puutarhan porteille ja puutarhaporteille moderni puutarhan suunnittelu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu puutarhaportti

koristeellinen puutarhaovi puutarhaportti ruostumatonta terästä

Vintage puinen puutarhaportti

maalaismainen puinen portti-puutarhaovi ideoita-vintage-ideat koristekimppu

takorauta metalli puutarhaovi puutarha maisemointi ideoita suunnittelu

puutarha-ovet-suunnittelu-metalli-filigraanitäyttö

Kaksinkertainen portti puutarhaportti puu moderni muotoiluideoita

Alkuperäinen kierrätysidea

Kierrätysideoita-polkupyöräpuutarhaportteja, valkoisia puuklassikoita

Metallinen puutarhaportti

Puutarhaportit Puutarhaovet ideoita koriste -elementtejä

Takorautainen puutarhaportti

Puutarhaportin takorautainen puutarhaovi koristeellinen muotoilu

Puutarhaportin siipi-puu maalattu sininen puutarha-aita

Puutarhaportit ja puutarhaovet modernissa suunnittelussa

Puutarhaportit ja puutarhaovet - puu -metalliyhdistelmä

Massiivinen ovi-puutarha-ovi rakentaa puuta maalaistyylisen yksityisyyden suojaseinän

klassinen metalli puutarhaovi patinoitu tai lakattu muotoilu moderni

Puutarhaovi puusta - perinteisesti kaareva muoto

puutarhaportit-puutarhaovet metallista maalaistyylistä

Puutarhaportit ja puutarhaovet massiivipuu-metalli-saranat-japani-puutarha

puutarhaportti-corten-teräs-läpinäkymätön laserleikkaus

gartentor puutarhaovi metalli vintage kivi yksityisyysnäyttö

Takorauta köynnöstuki puutarhan ovi

Metallinen portti puutarha -aita takorauta -ideoita puutarhasuunnittelu

Puutarhaovien peittämät ideat suunnittelevat puuta tai metallia

Puutarhaportit ja puutarhaovet puu valkoinen-matala kaksi lehteä

Maalaistalo puutarhaelementit Puutarhaovien rautakehys koriste musta

Flugeltueren-liuskekivi-harmaa-maalattu metalli-kaarivalo puutarhaportit ja puutarhaovet

metalli ristikko puutarhaportti ideoita piha -aita

sininen puuovi puutarhassa yksityisyysnäyttö seinäkiipeilykasvit fuksia

Puinen puutarhaovi-näköikkunalla-sydämenmuotoisia puutarhaelementtejä

Koristeellinen puutarhaovi - valmistettu takorautaisista koristepiikeistä

Puutarhasuunnittelu puutarhaovi-puu-punainen maalattu puutarha-aidan ideoita

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014