15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

9 myyttiä puutarhan luonnollisesta orgaanisesta uimalammasta

Suunnittele orgaaninen uimalampi puutarhaan - vinkkejä

Monet asunnonomistajat haluavat rakentaa uima -altaan kotiin, mutta unohtavat mahdollisuuden Orgaaninen uimalampi puutarhassa. Lähes luonnollinen uimalampi tai uima-allas vaatii vain kasveja ja yksinkertaisen ilmanvaihtojärjestelmän, jotta vesi pysyy puhtaana ja desinfioitu, toisin kuin muut uima-altaat, jotka vaativat kemikaaleja, pumppuja, suodattimia ja muita kustannuksia. Orgaaniset uimalammet tarjoavat puutarhalammen estetiikan, mutta niillä on erityinen uima -alue, jossa on kristallinkirkasta vettä. Monet ihmiset ovat kuitenkin epäluuloisia heidän ominaisuuksistaan, joten päätimme tuhota joitain myyttejä näistä kauniista luonnonaltaista.

Orgaaninen uimalampi puutarhassa – myytti nro 1: Orgaaninen uimalampi on kallista

Orgaaninen uimalampi puutarhassa luonnollinen allas-lampi-vesililjat

Luonnolliset altaat maksavat suunnilleen saman verran kuin perinteiset uima -altaat. Koska kemikaaleja ei kuitenkaan lisätä, vuotuiset ylläpitokustannukset ovat paljon pienemmät.

Orgaaninen uimalampi puutarhassa – Myytti 2: Luonnolliset altaat vaativat paljon työtä

bio-uinti-lampi-puutarha-luonnollinen uima-allas

Rakennat luonnollista ekosysteemiä, joka periaatteessa huolehtii itsestään. Tarkkaile klooripitoisuutta? Ei. PH: n tasapainottaminen? Rentoutua. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on poistaa lehdet veden pinnalta. Tarkkailtavia suodattimia ei ole. Bonus: Suodatinjärjestelmän toimintaan ei tarvita sähköä.

Myytti # 3: Uin levien ja vesikasvien kanssa

bio-uinti-lampi-puutarha-merilevä-suodatin-vesi

Useimmissa luonnollisissa altaissa on kaksi toisiinsa yhdistettyä allasta – toinen uimiseen ja istutettu alue. Vesikasvien juuret – kissat, vesililjat ja ankkakukat – poistavat bakteerit ja muut epäpuhtaudet.

Myytti # 4: Uin poikasien kanssa

luonnollinen-allas-puutarha-luo-vihreä-vesi

Kaikki eläimet ovat kiinnostuneita luonnostasi Orgaaninen uimalampi puutarhassa, kuten sudenkorentoja ja sammakkoja, et voi välttää niitä, koska se on niiden luonnollinen elinympäristö. Ja kyllä ​​teet. He syövät hyttysiä ja niiden toukkia ja pitävät lammensa puhtaina tuholaisilta.

Myytti # 5: Maa on mutainen

Orgaaninen uimalampi puutarha vesililjat sora maaperä maisema

Steriloitu maaperä on hyvä puutarhalammelle, mutta voit käyttää betonia ja bentoniittisavea uintialueelle. Istutusvyöhykkeen pohjassa oleva sora tarjoaa elinympäristön hyödyllisille bakteereille, jotka eivät hajota orgaanisia materiaaleja.

Myytti # 6: Vesi on tunkkainen

luonnollinen uima -allas puutarha lumpeet vedenpuhdistus

Vaikka on totta, että seisova vesi on epämukavaa, yksinkertainen vesipumppu liikuttaa jatkuvasti vettä kasvien juurien ympärillä ja ympärillä niin, että se puhdistaa luonnollisesti. Ja tämä pumppu tekee työn paljon halvemmalla kuin tavallinen suodatusjärjestelmä. Jos otat käyttöön kuplittimen, kasvit saavat myös enemmän happea.

Myytti # 7: Olet liian epätavallinen

lähes luonnollinen uimalampi puutarhakasvi vyöhykkeen uima-alue

Itse asiassa voit rakentaa luonnollisen uima -altaan säilyttämällä perinteisen uima -altaan ulkoasun – täydennetty betonilla sivuilla ja pohjalla sekä perinteisellä taivaansinisellä uima -altaan värillä. Voit jopa asentaa piilotetun sorasuodattimen laitosalueelle tai rakentaa sen vain eri tasolle.

Myytti # 8: Vesi ei ole puhdasta

Orgaaninen uimalammen puutarha lähellä luonnollisia vesikasveja

Puutarhan lähes luonnollinen orgaaninen uimalampi käyttää biologisia suodattimia luomaan kirkasta, puhdasta ja kemikaalitonta vettä. Vesi kierrätetään vesipumpulla sorasuodattimen tai kasvisuodattimen kautta mieltymystesi ja ilmastosi mukaan (sorasuodatin toimii paremmin lämpimässä ilmastossa). Huolto on yksinkertaista: poista irtonainen sakka kerran kuukaudessa uima -altaan pölynimurilla.

Myytti nro 9: Orgaaninen uimalampi on tyhjennettävä talvella

Älä tyhjennä puutarhan orgaanista uima -allasta talvella

Se ei oikeastaan ​​ole sellaista. Luonnolliset altaat tekevät vain sitä, mitä mikä tahansa muu lampi – jäätyvät kevääseen saakka, jolloin kasvien elinkaari alkaa uudelleen. Kiertovesiputket ovat maan alla ja suojattu jäätymiseltä.

Puutarhan biouintilampi näyttää lähellä luonnon etuja

Orgaaninen uimalampi puutarhan suihkulähteessä eri tasoilla

Orgaaninen uimalampi puutarha eri portaita

Rakenna orgaanisia uimalammikkopuutarhoja lähellä luonnonlaattoja

Orgaaninen uimalampi puutarha vihreä vesikasvit

Orgaaninen uimalampi puutarhassa Edut Murtojen murtaminen

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!