15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kannettavat uima -altaat – loistava idea kesäksi

suuri kannettava uima-allaspiha

Kesä on jo täällä, mutta olet kaukana merestä ja rannasta? Vaihtoehto on uima -allas. Älä huolehdi siitä, ettei sinulla ole varaa suureen ylelliseen uima -altaaseen. Suosittu vaihtoehto pysyvälle uima -altaalle ovat  kannettavat uima -altaat. Heistä lähes miljoona on nyt käytössä.

 kannettavat uima -altaat – lastenallas pihalla

värillinen allas-sisäpiha

Kannettavat uima -altaat eivät vaadi kaivamista, maksavat paljon vähemmän kuin pysyvä, ja ne on helppo koota ja purkaa. Näistä syistä niitä arvostavat erityisesti perheet, jotka eivät halua tehdä suuria investointeja uimiseen, ja ihmiset, jotka asuvat vuokra -asunnoissa.

Kannettavat uima -altaat ovat puhallettavia tai kokoontaitettavia, eri värejä, kokoja ja muotoja – pyöreitä, soikeita, suorakulmaisia. Ne voidaan asentaa mihin tahansa: huoneeseen, katolle, pihalle.

Kannettavat uima -altaat  – piraattiteemainen uima-allas puutarhassa

allas puutarha merirosvo teema

Rakennusmateriaalit koostuvat galvanoidusta teräksestä tai alumiinista valmistetuista itsekantavista seinistä, joiden sisäpuolella on vinyyli. Pohja on tasaisella hiekkakerroksella. Ulkopaneelit ovat usein houkuttelevasti värjättyjä ja koristeltuja.

Kannettava ulkouima -allas

kannettava ulkouima -allas

Voit valita altaan peitteen. Riittävän suuri istuma -alueelle toisella puolella tai sellainen, joka ympäröi koko allasta, ja tarpeeksi leveä patiohuonekaluille.

Jos olet korkealla kannettava uima -allas päätä, älä unohda irrottaa tikkaita, kun menet töihin. Tämä estää tehokkaasti pienten lasten pääsyn uima -altaalle.

hauska kannettava uima -allas

hauska-kannettava-allas

Suodatinyksiköt on suunniteltu erityisesti näiden altaiden käyttöön. Kuorija on yleensä rakennettu, mutta se voi kellua pinnalla. Tukijärjestelmä, mukaan lukien suodatin, pumppu, keräin, venttiilit ja putket, toimitetaan yleensä uima -altaan mukana.

Kannettavan uima -altaan asentaminen pakkauksesta voi olla palkitseva kokemus. Tai jos haluat, voit asentaa kannettavan uima -altaan. Kannettava uima -allass voidaan helposti purkaa ja siirtää tai siirtää talveksi. Ja koska ne ovat kannettavia, et maksa veroja näistä altaista kiinteistöinä.

kannettava uima -allas puutarhassa

kannettava uima -allas

Talo uima -altaalla tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät

Mielenkiintoisia sisustusideoita SAOTAn uudessa talossa, jossa on uima -allas

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita