15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaunis puutarha, jossa on nämä 10 puutarhanhoitovinkkiä ja kotihoitoja tuholaisia ​​vastaan

kaunis puutarha terve-kasvit-puutarhanhoito-vinkit-tulppaani-allas-lampi

Kaikki pyrkivät täydelliseen puutarhaan. Rikkakasvit ja tuholaiset kuitenkin vaikeuttavat usein työtä ja toteuttamista. Pientä apua tarvitaan sodan julistamiseen näille ärsyttäville häiriötekijöille. Tässä mielessä olemme koonneet hienoja puutarhanhoitovinkkejä, joiden avulla saat Kaunis puutarha on taattu. Aloita heti ja varmista kasveillesi paras mahdollinen suoja hyödyllisten vinkkien avulla!

1. Kaunis puutarha valkoisella etikalla

kaunis puutarhaetikka-rikkaruohojen suoja-idea-luonnollinen-keinot

Voit torjua rikkaruohoja upeasti etikan avulla. Täytä tämä suihkepulloon ja suihkuta rikkaruohot. Tämä palaa tällä tavalla. Tämä ei kuitenkaan ole pysyvää. Etikka ei pääse juuriin, minkä vuoksi sinun on toistettava menettely säännöllisesti, jotta saavutetaan kaunis puutarha.

2. Kaunis puutarha ilman kirvoja

kaunis puutarhakirvoja-astianpesukone-vesisuihku-ruusunsuoja

Tämä ajatus on luultavasti tiedossa jokaiselle harrastaja -puutarhurille, joka arvostaa kaunista puutarhaa. Muutama tippa astianpesukonetta sekoitetaan veteen ja palautetaan suihkepulloon. Jos suihkutat kirvoja tai punkkeja, ne katoavat itsestään vahingoittamatta kalliita kasvejasi.

3. Tasoita hiekkainen maaperä

kaunis puutarhakahvipohja-maaperä-sekoitus-ravinteet-lannoite

Jos sinulla on hyvin hiekkainen maaperä, joka vaikeuttaa kasvejasi, kaunis puutarha voi olla haaste. Voit kuitenkin sekoittaa kahvijauhetta säännöllisesti. Se ei ainoastaan ​​tarjoa maaperälle välttämättömiä ravintoaineita, vaan mahdollistaa myös kosteuden varastoinnin. Kahvijauheella on päinvastainen vaikutus savimaassa. Se edistää vedenpoistoa ja estää veden tukkeutumisen.

4. Kotilääkkeet etanoille – olut

kaunis puutarha-etana-taistelut-olut-ansa

Voit rakentaa ansoja etanoille oluen kanssa. Kaivaa vain kulho maahan ja täytä se oluella. Juoma, jota rakastamme, houkuttelee tuholaisia. Putoat kulhoon ja hukut, kun kasvit ja sinulla on rauha. Kaunis puutarha on paljon helpompi saavuttaa tällä tavalla?

5. Pelota etanat

Rakenna kaunis puutarha-appelsiinikuori-etana-piilotettu ansa

Kaunista puutarhaa ei välttämättä tarvitse saavuttaa niin rajuilla toimenpiteillä. Jos et halua tappaa etanoita heti, voit yksinkertaisesti houkutella ne pois sängyistä. Tähän tarvitset vain appelsiinin kuoren. Että etanat haluavat syödä niitä. Mutta he tarjoavat upean suojan, jonka alla he voivat suojautua auringolta. Kirjoita muistiin, mihin laitat kulhot. Ennen pimeää, kun etanat ryömivät piilopaikaltaan, kerää ne ja vapauta ne toiseen paikkaan.

6. Home korjaus resepti jauhemaista

schoener-puutarha-hometta-kasvit-tauti-tarkoittaa-suojaa

Kaunis puutarhasi on vaarassa, koska olet havainnut hometta kasveistasi? Valmista sitten nopeasti tämä yksinkertainen korjaustoimenpide tämän estämiseksi: Sekoita yksi ruokalusikallinen ruokasoodaa yhteen tai kolmeen teelusikalliseen tuholaisöljyä ja kolme litraa vettä. Suihkuta vastaavien kasvien lehtiä molemmilta puolilta kerran viikossa.

7. Fight korvan talonpojat

schoener-garden-ear-twister-trap-build-easy-pillit

Kaunista puutarhaa voivat ahdistaa myös korvanpistot. Oikealla loukulla voit päästä eroon myös tästä. Tarvitset talouspaperin rullan, jonka täytät pituussuunnassa oljilla. Aseta valmis ansa niiden kasvien alle, joille olet havainnut korvatulppien vaurioita. Korvanpiirtäjät rakastavat piiloutumista ja etsivät pian tämän piilopaikan. Sulkemalla molemmat puolet käsillä voit poistaa loukun hetken kuluttua ja ravistaa sen saippuaveden kauhan yli.

8. Aja jyrsijät ja muut villieläimet pois

schoener-garten-cayenne-pippuri-myyrä-jyrsijä-peura-pelottaa pois

Kaikki ovat ärsyttäneet myyrät ja muut jyrsijät, jotka tuhoavat kaunista nurmikkoa. Ja vaikka eläimet ovat todella hyödyllisiä, ne eivät juuri auta luomaan kaunista puutarhaa. Cayenne -pippuri on tässä täydellinen ratkaisu. Sitä vain sirotellaan suurina määrinä suojeltavien kasvien päälle ja eläimet kielletään. Muuten, tämä koskee jopa peuroja, jotka syövät joitain kasveja.

9. Estä kukan pään mätäneminen

schoener-puutarha-kalsium-munankuori-bluetenendfaeule-suoja

Kukkien loppumätä on yleinen ongelma tomaattikasveilla. Syynä on kalsiumin puute. Munankuoret puolestaan ​​ovat tämän mineraalin täydellinen lähde, ja ne voidaan sekoittaa maan alle. Tällä tavoin kaunis puutarha ja myös hyödyllinen puutarha voidaan suojata ja saada ravinteita.

10. Suoja kuoriaisten toukilta

schoener-garten-duenger-kalsium-beetle-toukka-ehkäisy

Toinen korjaustoimenpide puutarhan viljelykasveille on kalkki. Jos lannoitat kalkkia syksyllä tai talvella, eli ennen kylvöä, voit käyttää sitä estämään toukkia ja suojaamaan kasveja niistä. Koska kauniille puutarhalle on ominaista myös terveet vihanneskasvit.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!