15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhatalon koristelu ja istutus ulkona: Näin voit kaunistaa laite- tai minitalosi!

Puutarhavaja on monipuolinen lahjakkuus ja voi suorittaa erilaisia ​​toimintoja ulkona. Toisaalta se tarjoaa säilytystilaa puutarhatyökaluille, toisaalta se on talvinen asunto kukille. Jos minitalo on kytketty sähköverkkoon, se voidaan muuttaa guesthouseksi, kotitoimistoksi tai jopa baariksi kesällä. Siksi on erityisen tärkeää, että talo näyttää hyvältä. Näytämme, kuinka sisustaa puutarhavajasi ulkona.

Puutarhatalon koristelu ulkona: näin teet minitalostasi ehdottoman katseenvangitsijan

Koristele puutarhatalon ulkopinta kukilla ja savilevyillä

Sinun ei tarvitse piilottaa vanhaa puutaloa, jossa on kiipeilykasveja tai korkeita pensaita. Oikein koristeltu, siitä tulee nopeasti todellinen katseenvangitsija. Mutta ensin sinun pitäisi maalata se uudelleen. Voit hioa vanhan maalin ja päällystää talon ensin suojapinnoitteella, joka suojaa puuta kosteudelta ja UV -säteiltä. Nyt on oikea aika korjata ja lasittaa ikkunat ja ovet uudelleen. Sitten voit maalata talon neutraaliin väriin ja ikkuna- ja ovikehykset korostusväriin. Sitten voit aloittaa sisustamisen. Savilevyt, puiset seinäkoristeet, oviseppeleet ja tietysti paljon kukkia tekevät minitalosta suositun pakopaikan kesäkuukausina.

Kaunista pieni puutarhatalo

Tee pieni puinen puutarhatalo ulkopuolelle

Pieni puutarhavaja on suuri haaste, ja monet pienet temput auttavat tekemään siitä kutsuvan. Maalaa talo tummemmaksi pastellisävyksi. Kyyhkynen harmaa tai harmaa vihreä ovat hyviä. Aseta sitten aksentit ovi- ja ikkunakehyksillä lumivalkoiseksi. Kukkalaatikot ikkunalaudoilla, verhot ja vastaavat ovikoristeet saavat puutarhavajan näyttämään kodikkaalta, viehättävältä ja kodikkaalta. Voit myös tuoda mökin ilmeen ranskalaiseen tyyliin Välimeren kukilla ja kasveilla. Korkeat kukat, koristekasvit ja monivuotiset kasvit puutarhatien ympärillä tarjoavat myös yksityisyyttä ja erottavat talon optisesti muusta puutarhasta.

Tee puutarhavajasta käytännöllinen myös ulkona

Puutarhavajat koristavat ideoita ulkoalueelle

Jos tilaa on rajoitetusti, kannattaa kiinnittää huomiota myös toimivuuteen ulkoaluetta suunniteltaessa. Istuta yrttejä kukkalaatikoihin, jätä terassille tilaa hakkeelle. Hinaus tai katos varmistaa, että työkalut, eksoottiset ruukkukasvit ja muut usein käytetyt puutarhatarvikkeet pysyvät kuivina. Näin ollen voit istuttaa vihanneksia puutarhavajan ympärille ja luoda pienimuotoisen keittiön puutarhan.

Koristele puutarhatalo: maalaa ja koristele asianmukaisesti

Kaunista puutarhavaja Stripes maalaa ideoita väreille

Toinen esimerkki onnistuneesta puutarhasuunnittelusta pienessä muodossa. Täydellinen rivitaloille tai kaupunkihuviloille: puutarhavaja, joka on sijoitettu puutarhan nurkkaan. Maalaa työkaluvaja, mukaan lukien kauhat ja muut koristeet, iloisiin kesäväreihin, järjestä mukava oleskelualue samaan värivalikoimaan ja koristele etuovi viimeisen lomasi löydetyillä esineillä. Voit esimerkiksi tehdä garlandin simpukoista ja merilasista.

Istuta puutarhavajan ympäristö

Välimeren puutarhavajan suunnitteluideoita istutusta varten

Jotta minitalo näyttäisi kutsuvalta, paitsi julkisivulla on rooli. Puutarhavajan ympäristön tulee myös näyttää ystävälliseltä. Jos se sijaitsee aivan talon vieressä ja terassi yhdistää saumattomasti nämä kaksi, voit luoda siirtymisen kukilla. Sekä eksoottiset ruukkukasvit että paikalliset monivuotiset kasvit ovat ihanteellisia tähän. Kauniisti ryhmiteltyinä puutarhatalon ympärille tai järjestetty suuriin istutuskoneisiin, ne luovat kukkameren.

Puutarhavajan koristelu väreillä

Maalaa puutarhatalon ulkokoristelu maaleilla

Et voi vain kaunistaa puutarhatalosi kukilla. Voit myös maalata julkisivun haluamallasi tavalla. Koristele minitalo kukkakuvioilla. Myymälöistä löydät myös erilaisia ​​ulkokäyttöön soveltuvia seinätarroja. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi autotallin oven seinätarrat. Voit käyttää sitä myös puutarhavajan koristeluun. Koska seinätarrat tarttuvat vain tasaiselle pinnalle, voit kiinnittää ne metallisiin puutarhataloihin.

Meripuutarhatalon sisustus

Puutarhakoristelu ulkoasuille taivaansinisellä

Onko sinulla uima -allas puutarhassa ja haluat käyttää puutarhataloa uima -altaana? Sitten voit koristella sen sopivasti meritarvikkeilla. Ripusta pelastusrengas ovelle ja levitä koristehiekkaa talon ympärille. Valaistut kalastuspallot lisäävät romanttisen ilmeen koristeluun.

Puutarhatalo, jossa on sisustus vintage -tyyliin

Vintage -puutarhavajan maalaus kierrätyspuusta

Vintage -tyylisessä puutarhatalossa on charmia. Jos sinulla on vanha puutalo, voit maalata yksittäiset puulevyt iloisilla väreillä.

Maalaa puutarhavaja ja istuta ideoita ulkoalueille

Toinen vaihtoehto on maalata talo korostusvärillä ja maalata se sitten haluamallasi tavalla. Voit käyttää erityisiä värejä, jotka soveltuvat ulkokäyttöön. Vaihtoehtoisesti voit piirtää liidulla lasten kanssa.

Puutarhakoristelu ulkona metallista

Maalaa puutarhavaja vihreällä ja oranssilla ja koristele se

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu puutarhakoriste on erittäin suosittu. Materiaalissa on punaruskea patina, joka antaa koristeille vintage-ilmeen. Jos sinulla on metallisia lisävarusteita, joihin haluat lisätä antiikkiesityksen, toimi seuraavasti:

1. Harjaa metalliosat suolavedellä ja anna niiden kuivua lämmittämättömässä huoneessa 5–10 ° C: n lämpötilassa. Suolavedessä sekoita lämmin vesijohtovesi suolaan suhteessa 4: 1.

2. Vaihtoehtoisesti voit hieroa pintaa etikkahapolla.

Lopulta syntyy korroosiokerros, joka antaa puutarhan sisustukselle halutun ruosteisen ilmeen.

Puutarhakoristelu: ideoita kukilla ja kasveilla

Puutarhakoristelu kukilla ja polkupyörän vintage -ideoilla ulkona

Kukat ja kasvit ovat pääosassa seuraavissa puutarhakoristeissa. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja yhdistä eri koriste -elementtejä. Voit myös istuttaa yksivuotisia kukkia kasvipusseihin ja näyttää ne sitten koreissa. Omaa mielikuvitusta ei ole rajoitettu.

Puutarhan istuttaminen: Kuinka yhdistää sisä- ja ulkotiloja

Puutarhatalo, jossa on huippukatto ja taivaansininen ovi

Usein lokakuusta lähtien puutarhatalosta tulee ruukkukasvien talvi. Jääpyhien jälkeen he saavat kuitenkin mennä uudelleen ulos. Kuitenkin, jotta ne sopisivat harmonisesti puutarhaan, sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan asiaan, kun istutat puutarhataloa. Valitse kasvit ja kukat, jotka sopivat visuaalisesti toisiinsa. Jos sinulla on esimerkiksi oliiviöljypuu, voit istuttaa välimerellisiä koristekasveja, yrttejä ja kukkia puutarhavajan ympärille.

Työkaluvaraston maalausideoita pihapuutarhoihin

Pieni työkaluvaja nurmikon päässä ei välttämättä ole havaittavissa. Mutta voit piristää pientä puutarhavajaa useilla kukilla keraamisissa ruukuissa. Vinkki: maalaa puutarhavajan sisäpuoli korostusvärillä ja jätä ovet auki. Lisäksi voit luoda kodikkaan nurkan talon eteen mukavilla puutarhakalusteilla ja tulipesällä.

Puutarhavajan suunnittelu ulkona kukkalaatikoilla ja säilytystilalla

Jos kesämökki on korkeiden puiden tai pensaiden varjossa, istutus on suuri haaste. Jotta talo näyttäisi kutsuvalta, maalaa se valkoiseksi tai valitsemallesi vaalealle värille.

Puutarhavaja koristaa ulkopuolisia ideoita istutusta varten

Pieni puutarhatalo kukkapenkin keskellä näyttää erittäin viehättävältä ja sulautuu harmonisesti ulkoalueelle. Valitse kukatyypit, jotka sopivat talon tyyliin. Klassinen puutarhatalo näyttää erityisen kauniilta yhdessä kiipeilyruusujen tai hortensioiden kanssa. Kalliokukat ja korkeat koristekasvit ovat ihanteellisia maalaistyylisessä puutarhatalossa.

Istuta vierastalon ympärille

Suunnittele puutarhatalo, maalaa ulkopuoli ja luo pihapiiri

Jos puutarhavajassa on vesi- ja sähköliitännät ja se tarjoaa riittävästi asuintilaa, sitä voidaan käyttää myös guesthousena.

Puutarhatalon suunnittelu vintage -tyyliin

Tässä tapauksessa voit sisustaa talon sisäänkäynnin asianmukaisesti. Voit esimerkiksi tehdä talon kyltin ajopuusta itse. Yhdessä korkeiden kukkaruukkujen havupuiden ja vuodenaikaan sopivan oviseppeleen kanssa ne luovat houkuttelevan kokonaisuuden etuovelle.

Vanhan talon sisustaminen: kierrätys

Puutarhavuori koristele ulkoasun ideoita

Voit myös sisustaa vanhan kesämökin kierrätetyillä taloustavaroilla. Muuta kauhat kukkaruukkuiksi, tee terassi kuormalavoista ja puutarhapöytä kahdesta tikkaasta ja vanhasta ovesta. Vintage -kyltit, viinilaatikot ja muut kirpputori -löydöt lisäävät viimeistelyn sisustukseen.

Istuta alue puutarhavajan eteen

Puutarhavuodon vintage -sisustusideoita ulkokäyttöön

Puutarhatalon avulla jokaisesta puutarhasta tulee todellinen hyvinvoinnin keidas. Hieman kaareva puutarhapolku, kukkapenkki ja ikivihreät kasvit kehystävät minitalon. Voit luoda pienen nurmikon puutarhatalon eteen ja tehdä ilman terassia kokonaan.

Istuta puutarhatalo kiipeilykasveihin ja poista ideoita

Kiipeilykasvit sopivat pieniin puutarhaterasseihin, joissa on terassi. Ne tarjoavat yksityisyyttä ja aurinkosuojaa ja houkuttelevat perhosia.

Puutarhaoven ovi koristeltu ja maalattu uudelleen

Jos puutarhavajaa käytetään harrastushuoneena, se on erotettava visuaalisesti muusta puutarhasta. Korotettu terassi tarjoaa esteetön näkymä muuhun puutarhaan.

vanha puutarhavaja ulkopuolelta kaunistaa ideoita

Puutarhakasvien istuttaminen kiipeilykasveilla, kuten muratti, tarjoaa paremman eristyksen

Ideoita puutarhavajan sisustamiseen ulkona

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus