15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metalliset istutusruukut ulkokäyttöön – galvanoidusta pellistä valmistetut kukkaruukut

istutuskoneet metalli sinkitty kukkaruukut sisäänkäynti ovi sininen puutarha suunnittelu kukat tyylikäs maalaismainen kivilaatat portaat

Metalliset istutuskoneet sekä galvanoidut kukkaruukut voivat antaa puutarha-alueellesi maalaismaisen ja teollisen tyylin tekemättä sitä vanhanaikaiseksi. Galvanoidut vesikourut tuovat puhtaan kosketuksen terasseille, istutuksille, suihkulähteille tai lampille. Aivan kuten maalaistalot kävelevät kaupunkiin, metalliviljelijät seuraavat yleensä esimerkkiä. Nämä vesi- ja syöttökaukalot löytävät yllättäviä käyttötarkoituksia kaikentyyppisissä maisemissa ja puutarhoissa, kuten näet tästä viestistä.

Metalliset istutuskoneet mielikuvitukselliseen puutarhan suunnitteluun

Istutuskoneet metalli sinkitty kukkaruukut maalaistalo kota puutarha design kukat tyylikäs maalaismainen ilme

Tämän pienen talon edessä, jossa on punainen katto ja valkoiset lattialaudat, on sinkittyjä kukkaruukkuja, jotka toimivat pienen etupihan keskipisteenä. Puutarha on suunniteltu siten, että lyhyet pyöreäpohjaiset pullot, jotka on istutettu kirkkailla väreillä, lisäävät maanviljelyä.

kiviä puulattia ruokapöytä istutus pensaat puinen penkki

Tärkeintä on, että varastosäiliöiden käyttämiseksi istutuksina on tärkeää porata reikiä maahan viemäröintiä varten. Porauksen jälkeen voit peittää vastaavan metallikylvökoneen itse suojakerroksella myöhemmän ruosteen muodostumisen estämiseksi. Tällaisen käsittelyn jälkeen säiliöiden pitäisi kestää monta vuotta.

istutuskoneet metalli galvanoidut varastosäiliöt piha teollinen puutarhasuunnittelu keltaiset kukat tyylikkäät maalaismaiset metallituolit baaritiski

Galvanoidut pyöreäpohjaiset säilytysastiat ovat tyypillisesti hieman suurempia ja halkaisijaltaan noin 1-2 metriä. Nautojen ja hevosten ruokintakaukalot ovat noin puoli metriä korkeat ja lampaiden alemmat. Huomaa myös, että annetut koot voivat olla likimääräisiä, koska jotkut valmistajat eivät tuota tuotteitaan vakiona. Jos nostat metallin istutinta jaloilla jaloilla, viemäröinti voi parantaa vedenpoistoa. Lisäksi tällainen asento helpottaa lantion hoitoa ilman selän rasittamista.

Metalliset ruukut yksityisyydensuojana

Kukkaruukut sinkitty arkki bambu pystyasennossa pitää yksityisyyden suoja rakennuksen piilossa

Näiden säilytysastioiden avulla voit pitää vahvan kasvin, kuten bambun, pystyssä. Joten voit mahdollisesti piilottaa naapurirakennuksen parantaaksesi yksityisyyttä sisäpihalla. Muista kuitenkin, että ruukussa oleva bambu saavuttaa yleensä vain noin puolet enimmäiskorkeudestaan. Jos istutat tämän kouruun, on parasta käyttää vanhaa mattoa tai muuta vuorausta juurien eristämiseen.

ulkosuunnittelu istutuskoneet metalli -aita kansi tiiliseinät retro -tyylinen maalaismainen moderni valoketjut puutarhapolut

Tämä muunnettu ulkoalue herättää sisäpihan elämään hienostuneella teollisella estetiikalla. Sinkityt metallimetrit pitävät aggressiivisesti kasvavan talvisen kortin rajoissa ja suojaavat aidan osittain.

Korotettu vihanneslaastari tai kukkaruukku, jossa metallinen istutus

korotettu vihanneslaastari ulkona istutuskoneet puutarhanhoito ruokaa keskustassa

Kasvit tuntevat olonsa kotoisaksi tällä katolla kaupungin keskustassa. Asukkaat tekivät erinomaista puutarhanhoitotyötä istuttamalla 200 neliömetrin huoneeseen astiat, joissa oli yrttejä, vihanneksia, punajuuria, parsakaalia, porkkanaa, kukkakaalia ja tomaatteja. Astian kastelu asennetaan olemassa olevan viemärin tai asiakaskohtaisen poratun reiän kautta.

kasvit teline runko adobe lohkot punainen puu trio sinkitty kontti -ikkuna laavakivi musta kontrasti

Adobesta ja punapuusta valmistettu jalusta nostaa kolikoita, jotta sisällä olevat kasvit näkyvät talon sisältä. Etualalla oleva musta laavakivi luo myös mukavan kontrastin. Koska varastosäiliöt on suunniteltu pitämään vettä, ne sopivat maiseman vesielementteihin.

Käytä sinkittyjä kukkaruukkuja muihin tarkoituksiin

seinä suihkulähde vesi ominaisuus altaan kylpyamme puupanelointi portaat nurmikko puut

Voit myös varustaa monimutkaisemman seinän suihkulähteen, jossa on metallinen istutin vesialtaana. Tässä esimerkissä säiliö on asennettu puupaneelilla. Kokonaisuus tarjoaa tyylikkään ilmeen puutarhan lisänä. Toinen vaihtoehto on tämä maahan asennettu takka, joka koostuu säilytysastiasta.

takka kaasuliekkikivet metallituolit punainen harmaa palokunta autotalli tyyli teollinen moderni terassi litteänäyttö

Säiliössä on reikä kaasuputkea varten ja toinen reikä lattiassa tyhjennystä varten. Voit ostaa sarjan polttimelle tai tehdä sen itse. Takka sopeutuu pienestä liekistä tunnelmaan ja korkeampaan lämpöön ja se on asetettu murskattuihin joen kiviin. Metallituolit sopivat hyvin tämän teollistyylisen palokuntaterassin, jossa on sivuraide, autotallin kaltaisten ovien kanssa.

juomajäähdytin jäähdytysallas oluet jäätelöpuutarhajuhlatarvikkeet istutusalusta, valmistettu metallista

Vielä mielenkiintoisempi ja käytännöllisempi vaihtoehto on käyttää metallista istutinta juomien jäähdytysaltaana. Pieni varastosäiliö tai suuri jäällä täytetty amme antaa juhliin maalaistalon viehätyksen.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana