15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni koiratalo – minimalistinen valtakunta koiralle

Käytännöllinen etulasi on helpompi puhdistaa

 Saksalainen Best Friends Home -brändi on erikoistunut korkealaatuisten koiratalojen tuotantoon. Suunnittelijat antavat jokaiselle talolle ainutlaatuisen ilmeen ja tyylin. Ruotsalaisesta puristiin kubistiseen Bauhaus -tyyliin – jokaiselle löytyy jotakin moderni koiratalo tarjottiin.

Moderni koiratalo minimalistiseen tyyliin – Cubix

Puu moderni minimalistinen eläinkalusteiden puutarha

Yritys Parhaiden ystävien koti perusti suunnittelija Doria Keppler ja johtaja André Heinermann. Kun he selittävät konseptia itse, ”Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita suunnittelusta ja arkkitehtuurista, etsivät esteettisiä koirataloja.” Kaksi yrityksen perustajaa huomasivat, että alkuperäisten ja tyylikkäiden koiratalojen valikoima markkinoilla on rajallinen. Siksi heillä on oma moderni koiratalo suunniteltu ja valmistettu. Arkkitehti auttoi heitä tuottamaan neljä ensimmäistä Cubix-, Fairytale-, Alabame- ja Lönneberga -mallia. Fairytale -muotoilu on vaaleanpunainen satulinna. Alabama on klassinen koiratalo, joka on saanut inspiraationsa Yhdysvaltojen arkkitehtuurista. Lönneberga on ruotsalaistyylinen koiratalo, joka tekee vaikutuksen värimaailmastaan ​​ja kauniista katostaan. Ehdoton kohokohta meille on ehdottomasti Cubix – minimalistinen moderni koiratalo.

Moderni koiratalo Bauhausin innoittamana

Eläinkunnan luomisen ideoita moderni muotoilu

 the moderni koiratalo Cubixille on ominaista selkeät linjat, puristinen värimaailma ja lasitettu “talon julkisivu”. Koirat ovat varmasti iloisia valosta. Koiratalon litteä katto on todellinen katseenvangitsija. Suunnittelu ei ole vain tyylikäs, vaan myös erittäin käytännöllinen ja nopea puhdistaa. Koiratalo on valmistettu korkealaatuisista ja erittäin kestävistä materiaaleista. Jokainen mökki on rakennettu lakatusta puusta ja varustettu rikkoutumattomalla lasilla. Koiran valtakunta voi uskaltaa huonoa säätä ja on täydellinen puutarhaan sekä taloon. Saatavana on kolme kokoa koiran koosta riippuen.

Suunnittelun ehdoton kohokohta – tasakatto

Puukaton puhdistus puutarhan ulkopuolella

Käytännöllinen puinen koiratalo – yksityiskohta

Raikas valkoisen värinen koiranpuutarha

Bauhaus -tyylinen koiratalo

keskikokoinen yksityiskohta punainen väri litteä katto

minimalistinen koiratalo, jossa lasinen julkisivu

moderni koiratalo tyylikäs muotoilu trendikäs eläinkalusteiden puutarha

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille