15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 helppoa tapaa puhdistaa ja hyödyllisiä vinkkejä

detox-body detox-hyödyllinen-vinkit-näyte ravitsemussuunnitelma

Oletko myös kysynyt itseltäsi, mitä seurauksia miljoonien ihmisten dynaamisista elämäntavoista ympäri maailmaa tänään on? Me kaikki elämme stressaavaa jokapäiväistä elämäämme ja useimmissa tapauksissa likaisessa kaupunkiympäristössä. Niinpä ihmiset joutuvat jatkuvasti erilaisten kemikaalien ja myrkkyjen kimppuun elintarvikkeissa, ilmassa ja vedessä. Kehomme ja kaikki sisäelimet hyökkäävät lisäksi, koska kehon järjestelmien normaalia toimintaa estävät edelleen epäterveelliset ruokailutottumukset, väärä ruoanvalmistus ja niiden huono yhdistelmä. Tämän seurauksena voidaan usein havaita seuraavia oireita: heikentynyt suorituskyky, päänsärky, keskittymiskyvyn puute, vilustuminen ja allergiat, selkäkipu, hauraat kynnet, hiustenlähtö ja vastaavat.

Yksi parhaista tavoista, jolla meistä jokainen voi pitää itsemme terveinä ja sopia saastuneeseen ja myrkylliseen ympäristöön, on kehon myrkyllisyys. Tämä menetelmä liittyy pääasiassa toksiinien ja jätteiden poistamiseen kehosta, suoliston hoitoon, maksan vieroitusoireisiin, munuaisten, imukudoksen, keuhkojen, veren ja ihon puhdistamiseen. Nämä ovat elimiä ja ihmiskehon järjestelmiä, jotka tukevat elintärkeää happo-emästasapainoa kehossa, imevät keholle tarvittavat ravintoaineet ja osallistuvat kemikaalien ja myrkkyjen puhdistamiseen kehosta. Puhdistamalla nämä järjestelmät, saat takaisin energian ja elinvoiman, lisäät varmasti vastustuskykyäsi ja pystyt työskentelemään keskittyneemmin. Näin voit parantaa kehosi yleistä terveyttä.

On olemassa erilaisia ​​tapoja puhdistaa kehoa esimerkiksi terveellisen ruoan, yrttien, erityisten ruokalistojen kautta pidemmissä ravitsemussuunnitelmissa. Tänään Deavita -tiimi haluaa esitellä sinulle 7 yksinkertaista tapaa puhdistaa kehosi terveellisellä ruoalla.

1. Kehon detox: vegaaninen menu, 21 päivää

Kehon detox-vegaaninen menu-mehut-smoothiet-gluteenittomat ruoat

Jos päätät puhdistaa kehosi vegaanivalikon kautta, voimme vain onnitella sinua täydellisestä valinnastasi. Nyt tarvitset päivittäisen ruokalistan, joka koostuu kokonaan kasvipohjaisista elintarvikkeista, joista 80% voi olla raakaa.

Päivittäisen vegaanivalikon on sisällettävä seuraavat tuotteet: mehut, ravistelut, smoothiet, hedelmät, vihannekset, idut, salaatit, höyrytetyt vihannekset, gluteenittomat vilja-astiat, papuastiat, tarpeeksi vettä.

Käytä mahdollisimman vähän suolaa ja rasvaa; on parempi sulkea öljy pois valikostasi sekä kaikki oliiviöljyt, myös kylmäpuristetut öljyt.

Vegaaninen detox -valikko

Aamulla: mehut, tuoreet hedelmät tai hedelmäpirtelöt.

Lounas: hedelmiä tai smoothieita.

Illallinen: vihreä salaatti + ituja + höyrytettyjä vihanneksia + gluteeniton murovuoka.

2. Kehon detox: raaka ruoka: 7-21 päivää

Vegaani-detox-menu-detox-raaka-ruoka-tuore-ruoka

Päivittäisen ruokalistasi tulisi koostua kokonaan raakatuotteista. Sen tulee sisältää: mehuja, ravisteluja, smoothieita, hedelmiä, vihanneksia, ituja, salaattia, siemeniä, ytimiä ja pähkinöitä (30 grammaa päivässä) ja riittävästi vettä. Käytä vähäisiä määriä suolaa ja rasvaa, sulje öljy pois valikostasi, samoin kuin kaikenlaiset oliiviöljyt ja muut kylmäpuristetut öljyt.

Raakaruokavalikko

Aamulla: mehut, tuoreet hedelmät tai hedelmäpirtelöt.

Lounas: hedelmiä tai smoothieita.

Illallinen: vihreä salaatti + ituja + siemeniä tai pähkinöitä (enintään 30 grammaa).

3. Kehon detox mehut, hedelmät ja vihreät lehtivihannekset: 7-21 päivää

Kehon detox-mehu-hedelmät-vihreät-lehtivihannekset

Päivittäisen ruokalistasi tulisi nyt koostua kokonaan raa’ista hedelmistä ja vihanneksista, sisältää mehuja, ravisteluja, smoothieita, hedelmiä, vihreitä lehtivihanneksia ja runsaasti vettä. Mutta suolaa tai rasvaa ei saa syödä.

Detox -valikko, jossa on mehuja, hedelmiä ja vihreitä lehtivihanneksia:

Aamulla: mehut (hedelmät ja vihreät lehtivihannekset), hedelmät, smoothiet.

Lounas: hedelmiä tai smoothieita (hedelmiä ja vihreitä lehtivihanneksia).

Illallinen: vihreä salaatti + puolimakeat tai hapan hedelmät.

4. Detox hedelmillä: 7-21 päivää

the-body-detox-with-fruit-terveellinen syöminen-vinkkejä

Päivittäisen ruokalistasi tulisi sisältää erilaisia ​​hedelmiä ja hedelmäpirtelöitä, smoothieita suositellaan myös aamulla, keskipäivällä ja illalla. Syö vain yhden tyyppisiä hedelmiä päivässä, eli älä yhdistä hedelmiä! Kaikkien hedelmien tulee olla erittäin kypsiä ja makeita.

Hedelmien detox -valikko:

Aamu: hedelmiä.

Lounas: hedelmiä tai hedelmäpirtelöitä, smoothieita.

Illallinen: hedelmiä tai hedelmiä, smoothieita.

5. Mono-hedelmien detox: 7-14 päivää

Mono-hedelmä-kehon vieroitusvalikko päivän smoothieista-yhden tyyppinen hedelmä

Päivittäisen ruokalistasi tulisi sisältää vain yhden tyyppisiä hedelmiä. 20. toukokuuta jälkeen on paras aika monohedelmien detoxille kirsikoilla, mutta sinun on syötävä ne huolellisesti (pureskele ne hyvin). Päivittäin syötävissä hedelmissä on kaksi lähestymistapaa: joko voit syödä rajoittamattomia määriä, kunnes olet täysin tyytyväinen, tai enintään 2 kg päivässä. Tämä on suositeltu määrä hedelmiä päivässä.

Mono -hedelmien detox -valikko:

Aamulla: 1 hedelmätyyppi.

Lounas: 1 hedelmätyyppi.

Illallinen: 1 hedelmälaji.

6. Mehun detox: 7-10 päivää

Detox Leaf Vegetable Smoothie Mehu Detox Ways

Tänä aikana suosittelemme, että päivittäinen ruokalistasi koostuu pääasiassa hedelmämehusta ja vihreistä lehtivihanneksista.

Mehun detox -valikko:

Aamulla: hedelmämehu ja vihreiden lehtivihannesten mehu yhdistettynä. Esimerkki: omenat ja vihreä lehti.

Lounas: hedelmämehua tai hedelmiä ja vihreitä lehtivihannesmehuja. Esimerkki: appelsiinimehu tai appelsiinimehu ja mehu vihreistä lehtivihanneksista.

Illallinen: Ravista hedelmiä ja vihreitä lehtivihanneksia. Esimerkki: mansikat vihreillä lehtivihanneksilla.

7. Veden vieroitus

Vinkkejä kehon vieroitus-lähdevesi-juoma-detox-ohjelmaan

Tämäntyyppinen detox tulee tehdä vain lääkärin valvonnassa ja / tai paastoasiantuntijan valvonnassa.

Tämän tyyppinen vieroitus on täysin sovellettavissa kotona, kun se tehdään lyhyen ajan – 1-3 päivää. Prosessissa huomattavat määrät myrkkyjä siepataan kehosta. Tämäntyyppinen detox on tehokkain detox -menetelmä. Tämä vapauttaa kehon täysin tarpeettomista toksiineista ja kemikaaleista.

Vain vettä juodaan päivittäin. Suositeltu vesimäärä päivässä on enintään 2 litraa haaleaa vettä, suosittelemme lähdevettä. Ole hyvin varovainen!

Vedenpuhdistusvalikko:

Aamu: vesi.

Lounas: vesi.

Illallinen: vesi.

Tärkeää: Tässä esitetty vieroitusmenetelmä on tehokas, mutta erittäin tiukka. Ennen kuin päätät tehdä tämän, sinun on kysyttävä neuvoa ammattilaiselta tai mikä parasta, lääkäriltäsi, joka ottaa huomioon yksilöllisen terveytesi ja ehdottaa tehokasta ravitsemussuunnitelmaa sinulle.

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana