15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita terassiseinien koristeluun – Piristä tylsää, paljaaa seinää!

Terassin tulee olla mahdollisimman viihtyisä ja kutsuva. Paljas, tylsä ​​seinä ei ole kovin hyödyllinen tähän. Onneksi tälläkin alueella on paljon mahdollisuuksia luoda upeita katseenvangitsijoita. Erilaisten viheralueiden lisäksi on myös muita sopivia koriste -elementtejä. Ja jotkut niistä voit jopa tehdä itsellesi pienellä käsityötaidolla tai innolla käsityöhön. Esittelemme hienoja ideoita terassiseinien koristeluun!

Terassiseinien koristelu – kirje hehkulampuilla

Tee oma patio -seinäkoriste - kirjeet puusta ja valaistusketju

Ensimmäinen idea terassiseinien koristeluun on erityisen käytännöllinen, koska se ei ainoastaan ​​koristele patioasi päivän aikana, vaan voi toimia myös valaistuksena illalla. Voit varmasti ostaa tällaisen mallin jo rakennetuilla tai valmistetuilla lampuilla. Mutta jos siltä tuntuu, voit rakentaa sen myös itse. Tätä varten voit leikata vanerilevyn itse tai ostaa valmiin puukirjeen. Merkitse sitten kohdat, joissa hehkulamppujen pitäisi olla. Ota oikea etäisyys huomioon myös niiden halkaisija. Poraa sitten reiät poranterällä. Ihanteellinen koko on pienempi kuin hehkulamput, joten ne eivät pääse liukumaan reiän läpi. Vain pistorasian tulee mahtua sisään.

Ennen kuin kiinnität keiju valot, maalaa kirjain halutulla värillä, tarvittaessa useita kertoja. Heti kun maali on kuivunut, voit laittaa pistorasiat reikien läpi, kierrä hehkulamput paikoilleen ja nitoa varovasti takana oleva kaapeli. Varo nitomasta kaapelia, jotta vältetään oikosulku.

Koristele seinä terassilla muilla lampuilla

Terassiseinien koristelu lyhtyillä ripaus romantiikkaa

Keiju valot eivät ole ainoa vaihtoehto (entä keiju valoverho?). Muun tyyppisiä lamppuja voidaan käyttää myös houkuttelevan valomeren luomiseen. Täällä sinulla on valinnanvaraa ja voit mukauttaa patio -seinäkoristeita talosi, terassisi ja puutarhatyylisi mukaan. Tässä esimerkissä esimerkiksi klassiset lyhdyt kiinnitettiin sohvan takana olevaan seinään suurissa ryhmissä.

Terassiseinien koristelu renkailla

Moderni patio -seinäkoriste mustilla renkailla DIY -ideana

Eri kokoiset renkaat yhdistettynä toisiinsa – patio -seinäkoriste voi olla niin yksinkertainen ja silti niin luova. Voit itse päättää, kuinka suuren terassiseinän koristeen tulee olla ja kuinka monta rengasta yhdistät. Voit myös valita värin itse. Järjestä vain vanteet lattialle, kunnes olet tyytyväinen järjestykseen. On parasta ottaa valokuva siitä, jotta voit saada mallin liimaamalla sitä. Liimaa sitten renkaat yhteen rajapinnoilla vahvalla liimalla. Heti kun liima on kuivunut, voit värjätä koristeesi (esim. Ruiskumaaleilla).

Hula -vanteet terassien koristeluun

Terassiseinien koristelu - järjestä hulavanteet ryhmiin ja koristele kasveilla

Jos järjestely on sinulle liian yksinkertainen ja moderni, voit myös lisätä muita koristeita. Entä ripaus romanttista boho -tyylikkyyttä lisäämällä makrameita tai kasveja? Voit myös kääriä keiju valot renkaiden ympärille siellä täällä. Kasvit sen sijaan voivat olla aitoja ja säännöllisesti vaihdettavia tai voit käyttää keinotekoisia kasveja.

Elementit mosaiikista

DIY -koristelu patio -seinille pienillä mosaiikkikivillä

Pienistä, värikkäistä mosaiikkikivistä voidaan luoda monenlaisia ​​aiheita. Jos sinulla on mielikuvitusta ja haluat luoda jotain hyvin ainutlaatuista, voit yksinkertaisesti kiinnittää kivet itse pala kerrallaan, jotta voit suunnitella minkä tahansa kokoisia aiheita. Voit myös käyttää tällaisia ​​patio -seinäkoristeita, jotka on esivalmistettu verkkoon ja jotka on vain kiinnitettävä seinään laastilla. Esimerkiksi lasimosaiikkikivet ovat erittäin suosittuja ja ennen kaikkea säänkestäviä. On parasta sovittaa värit terassin tekstiilien kanssa.

Mosaiikki kehyksessä

Mosaiikki seinämaalaus kuvakehyksessä puuseinällä

Mosaiikista valmistettu patio -seinäkoristeesi on erityisen tyylikäs, jos se on kehystetty kuten tässä esimerkissä. Tämä antaa sinulle ripauksen Välimeren tunnelmaa, joka voidaan yhdistää haluamallasi tavalla modernilla ja yksinkertaisella metallikehyksellä, romanttisella, koristeellisella vintagekehyksellä tai maalaismaisella puukehyksellä.

Marokkolainen tunnelma

Pyöreät keraamiset laatat marokkolaisiin ja eksoottisiin seinäkoristeisiin

Tai entä tällaiset marokkolaiset keraamiset laatat?

Puisia kuvia

Terassiseinäkoriste, joka on valmistettu puukaistoista kasvien ripustamiseen

Sinun ei tarvitse olla ammattitaitoinen käsityöläinen luodaksesi viileitä puisia seinämaalauksia. Esimerkiksi ohuista puukaistaleista voidaan tehdä houkutteleva ristikko, jota varten sinun on vain leikattava nauhat sopivan kokoisiksi, liimattava tai naulattava yhteen ja lakattava. Voit myös piirtää halutun mallin oikeassa koossa pahville, merkitä mitat ja leikata sen sitten rautakaupassa. Tällainen moderni ruudukko, joka voidaan kuvioida haluamallasi tavalla, ei ole vain kaunis, vaan myös käytännöllinen – voit kiinnittää pieniä kukkaruukkuja, kääriä ne keijuvalaisimilla tai koristaa terassiseinän muilla tavoilla.

Terassin sisustus puulevyistä

Terassiseinien koristelu puusta tehdyillä maalauksilla - maalaismainen ja moderni samanaikaisesti

Puulevyt ovat myös ihanteellisia DIY -kuviin. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, ne voidaan järjestää eri suuntiin ja maalata sitten eri väreillä.

Corten -paneelit seinäkoristeina

Koristele terassiseinät corten-teräslevyillä, joissa on laserleikatut aiheet

Corten -levyt ovat vaihtoehto klassisille kuville. Useimmiten niitä käytetään suoraan yksityisyysnäytönä, mutta tällaiset paneelit tulevat myös omille vaalealle seinälle ja ottavat seinämaalauksen roolin – vain säänkestävä! Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kauniita malleja, joissa on laserleikatut aiheet. Mutta myös pienemmät elementit, kuten alla olevan kuvan filigraaninen haara, ovat todellisia katseenvangitsijoita ja täydellinen patio-seinäkoriste, joka piristää ulkoaluetta.

Käytä patina -seinäkoristeita, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä

Patinasta valmistettu filigraaninen haara harmaan terassiseinän koristeluun

Kierrätyspuusta tai kuormalavoista valmistettu patio -seinien koriste – kyltit ja palkit patioon

Rakenna koristeita itse puuromusta ja lavoista - kylttejä ja tankoja

Ikkunaluukut lyhtyjen taustaksi

Maalaismainen seinäkoriste terassille tummista puulaudoista, joissa on lyhdyt

Koristele patioseinät peileillä ja sivupöydillä

Peili terassilla sivupöydällä kasveille ja koristeille sekä säleiköille

Hyönteishotelli metallipiireissä luontoystävälliseksi sisustukseksi

Corten-teräksestä valmistetut hyönteishotellit terassiseinien luontoystävälliseen sisustamiseen

Terassiseinien sisustusideoita eri materiaaleista

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana