15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarha- ja terassisuunnittelu – muutamia hyödyllisiä vinkkejä

puutarha-terassisuunnittelu-puutarhakalusteet-istuimet-verhoilu-luonnonkivilattia

Puutarha on paikka rentoutumiseen ja virkistymiseen sekä ystävien tapaamiseen. Tästä syystä puutarhan suunnittelun pitäisi myös vaikuttaa myönteisesti ja varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi siellä. Tätä varten olemme antaneet sinulle muutamia vinkkejä tämän tekemiseen Puutarhan ja terassin suunnittelu koota, minkä pitäisi olla sinun käytettävissäsi oman puutarhan perustana. Niiden pitäisi herättää mielikuvitustasi ja kannustaa käyttämään omia ideoitasi. Koska jokainen harrastuspuutarhuri voi antaa mielikuvituksensa lentää puutarhassa.

Puutarha- ja terassisuunnittelu – säännöt, joita sinun tulee noudattaa

puutarha-terassisuunnittelu-kattoterassi-aurinkosuoja-katto-puupenkki

– Kiinnitä huomiota tilan mittasuhteisiin, kun suunnittelet puutarhaa ja terassia. Joten jos käytät esimerkiksi pieniä kasveja, koriste -esineitä tai huonekaluja puutarhan ja terassin suunnitteluun, olet vaarassa, että puutarhasi näyttää liian suurelta ja paljaalta. Tasaa mittakaava ja luo puutarha, joka näyttää tasaiselta ja tasapainoiselta.

– Valitse yksi ja oikeastaan ​​vain yksi tyyli, jota käytät koko puutarhassa. Vältä eri tyylien sekoittamista. Tämä tekee puutarhasta sotkuisen ja mahdollisesti mauttoman.

– Käytä puutarhan ja terassin suunnittelussa materiaaleja, jotka laajenevat ja sopivat yhteen.

– Halutessasi voit yhdistää useita värejä puutarhan ja terassin suunnitteluun. Näiden pitäisi kuitenkin sopia yhteen ja sopia yhteen. Väri voi heijastua koriste -esineisiin, kuten tyynyihin, istuintyynyihin tai kukkaruukkuihin.

– Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kun suunnittelet puutarhaa ja terassia. Silti sinun pitäisi myös valita pääaksentti, joka erottuu ja korostaa puutarhasi ja puutarhan sisustuksen yleistä teemaa.

Puutarha- ja terassisuunnittelu – tyyliä ja huonekaluja

puutarha-terassi-suunnittelu-moderni-arkkitehtuuri-betoni-puu-lasi

Tärkeä osa puutarhan ja terassin suunnittelua on terassin tai puutarhan istuinalueen sisustus. Koska juuri sinä ja koko perheesi rentoudutte. Tästä syystä huonekalujen oikea järjestely ja jako on tärkeä, mutta myös se, että ne sopivat olemassa olevaan arkkitehtuuriin, sisustukseen ja puutarhaelementteihin. Kun suunnittelet puutarhaa ja terassia, varmista, että valitset huonekalut sään mukaan. Siellä voit valita eri materiaalien välillä, jotta voit valita makusi ja budjettisi mukaan. Puusta, muovista, rottinkista tai metallista valmistetut puutarhakalusteet soveltuvat puutarhan ja terassin suunnitteluun. Yleensä valitaan pöytä ja tuolit. Tämä antaa sinulle ulkotilan, jossa voit syödä illallista ja kutsua ystäviä samanaikaisesti “tuhlaamatta” liikaa tilaa..

Suunnittele terassi ja puutarha lepotuoleilla

puutarha-terassi-design-katto-terassi-nurmikko-aurinkovarjo-rentoudu

Muoviset huonekalut ovat halvimmat ja epäilemättä täyttävät tarkoituksensa. Mutta todella lämmin ja kodikas tunnelma saavutetaan puukalusteilla. Niiden luonnollinen ulkonäkö sopii täydellisesti niitä ympäröiviin kasveihin ja kukkiin, mikä takaa yleisen harmonian puutarhassa ja terassissa. Mutta paitsi materiaalilla on tärkeä rooli puutarhakalusteiden valinnassa. Sinun on myös oltava tietoinen koosta ja muodosta. Nämä riippuvat siitä, kuinka suuri perheesi on ja kuinka usein ja kuinka monta vierasta kutsut useimmin. Loppujen lopuksi tilaa pitäisi olla kaikille.

Puutarha- ja terassisuunnittelu – terassi huoneena

puutarha-terassi-design-parveke-kaupunki-asunto-kasvit-puulattia-rentouttava

Koska terassin sisustaminen huoneen kaltaisena on erittäin modernia, sohvat ja nojatuolit käytetään yhä uudelleen niiden sisustamiseen. Tämä on myös hyvä idea ja täydellinen ratkaisu puutarhan rentoutumisalueen luomiseen, jos terassillasi on katto, joka suojaa hyvät huonekalut auringonvalolta ja sateelta. Rottinkista valmistetut puutarhakalusteet, jotka on koristeltu runsailla tyynyillä ja tyynyillä, ovat erityisen moderneja ja suunnittelijoiden suosittelemia. Niitä käytetään myös värilliseen sisustukseen, jotka yhdessä materiaalien kanssa muodostavat tärkeän osan puutarhan ja terassin suunnittelusta ja määrittävät tunnelman.

Puutarha- ja terassisuunnittelu – suoja tuulelta, sateelta ja auringolta

puutarhakalusteet rottinki aurinkovarjo patio sohvapöytä

Yhtä tärkeää kuin terassin suunnittelu on, että annat aurinkosuojan, joka suojaa myös kevyeltä tuulelta ja sateelta. Loppujen lopuksi et halua vain, että puutarhan rentoutumisnurkka näyttää hyvältä, vaan voit myös tuntea olosi mukavaksi siellä aina. Voit valita monista puutarhan ja terassin suunnitteluvaihtoehdoista, kuten yksinkertaisen päivänvarjon, markiisin tai modernin markiisin. Aurinkosuoja tulee olla saatavilla puutarhan jokaisella istuinalueella.

Puutarhan ja terassin aurinkopurjeet ovat moderneja

terassi suunnittelu moderni markiisi design pöytätuolit

Puutarha- ja terassisuunnittelu – täytä avoimet työpaikat

oleskelualue puutarha aurinkotuoleja päivänvarjo punainen ulkomatto

Jos puutarhassa on avoimia työpaikkoja, joita et halua täyttää monilla kasveilla, voit yksinkertaisesti tarjota lisäistuimia. Tällä tavalla puutarhan kaljuja paikkoja voidaan tehdä kauniiksi tai laajentaa rentoutumisaluetta tai terassia. Tällaiset lisäalueet puutarhassa ja terassisuunnittelussa luovat intiimimmän ilmapiirin, joka kutsuu sinut rentoutumaan. Sinun ei välttämättä tarvitse koostua uudestaan ​​pöydästä ja tuoleista. Sen sijaan voit lisätä valikoimaa lepotuoleilla tai penkillä.

Katettu terassi, jossa on useita oleskelualueita

puutarha- ja terassisuunnittelukalusteet verhoilu turkoosi katto

Terassisuunnittelu ja rottinkikalusteet puutarhassa

puutarha ja patio design rottinkikalusteet verhoilu valkoiset vihreät tyynyt

 Romanttinen puutarha- ja terassisuunnittelu välimerelliseen tyyliin

patio maisemointi terassi välimerellinen tyyli oleskelualue takapiha

puutarha ja terassi suunnittelu nojatuoli rottinki pöytä kukat kasvit

terassi suunnittelu nojatuoli allas markiisi mukavuutta kukkaruukut

puutarha- ja terassisuunnittelupöydän tuolit metalli musta maljakko

puutarha -alue rentoutua aurinkotuolit päivänvarjo terassi puutarhalaatat

terassi puutarha muoto välimeren moderni sohvatyyny sohvapöytä

moderni terassi design nojatuoli huonekalut metalli takka vesiputous

puutarha ja terassi suunnittelu pergola ruokapöytä metalli laatat kukat

design terassi välimeren viihtyisä ilmapiiri idea sisustus

pöytä puutarha pieni terassi laatat harmaat kivikukat

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen