15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka voit sisustaa terassisi tyylikkäillä oleskelukalusteilla

Terassi, jossa tyylikkäät lounge -huonekalut, jakkara, puinen tarjotin, tyyny, kerma

Terassia kutsutaan usein ulko -olohuoneeksi. Oikean puutarhakalusteen valinta määrää tämän alueen ilmapiirin. Haluatko suunnitella hiljaisen rentoutumisalueen tai alueen grillijuhliin, jossa on lounge -tunne? Täältä löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja, jos sinulla on Terassi tyylikkäillä oleskelukalusteilla perustaa. Oikeilla väreillä ja lisävarusteilla voit helposti luoda haluamasi tunnelman.

Terassi, jossa on tyylikkäät lounge -huonekalut ja lämpimät värit

Terassi tyylikkäillä oleskelukalusteilla polyrattan tummanvihreä oranssi

Jos haluat luoda kodikkaan asuintilan ulkoilmaan, määritä vyöhykkeet selkeästi. Aseta palokulho tai tulipesä lähellä ja käytä lämpimiä värejä, kuten keltaista, kermaista ja oranssia, jotta huonekalut korostavat visuaalisesti lämpöä. Lounge -tuolit vihreillä tyynyillä ja takorautapöydät täydentävät näitä kauniita vivahteita, ja ne on myös sijoitettava tulen lähelle. Takorautainen ruokapöytä ja tuolit antaisivat vieraille mahdollisuuden nauttia illallisesta raikkaassa ilmassa. Punaiset ja keltaiset raidalliset tyynyt lisäävät lämpöä ja kirkkautta. Käytä rauta- ja lasilyhtyjä tai paperivalaisimia mukavan lisävalaistuksen saamiseksi.

Terassi, jossa on tyylikkäät lounge -huonekalut ja rento puutarhailmapiiri

rottinkiset lounge -sarjat matalat pöytälasiset nojatuolit, siniset tyynyt

Luo rento ulko -oleskelutila käyttämällä rauhoittavia värejä ja luonnollisia materiaaleja, jotka luovat zen -tunnelman. Rottinki -lounge -huonekalut, nojatuolit, korkeat selkänojat, paljon tyynyjä, matalat sivupöydät tai vain aurinkosaari, jossa voit lukea kirjaa, istua poikaystäväsi kanssa tai rentoutua. Aqua, ruohonvihreä ja beige ovat raikkaita värejä, jotka sopivat kauniisti keskenään. Buddhalainen patsas ja suihkulähde luovat rauhallisen ilmapiirin. Suuret istutuskoneet L -muotoisen sohvan kummallakin puolella tuovat luonnon lähemmäs. Vesikulhot, kelluvat kynttilät ja harmaat kivet ovat täydellisiä pöydän koristeluun.

Lounge -ilmapiiri ja juhlatunnelma

Poly rottinkiripputuoli pallo moderni terassi tyyny oranssi ilman kehystä

Jos haluat huoneen, jossa voit keskustella kaikkien ystäviesi kanssa, valitse suurempia lounge-sarjoja, joissa on 8-10 paikkaa. Luo juhlatunnelma heikolla valaistuksella ja valitse useista täydentävistä sävyistä. Jos haluat tyylikkään, modernin tunnelman ja ripauksen leikkisyyttä, Kugel -riipputuolit ovat hyvä valinta. Aseta hopea, musta ja valkoinen matto lattialle erilaisten vyöhykkeiden luomiseksi. Muita toiminnallisia lisäyksiä ovat valkoiset sohvat, matalat lasipöydät ja baaripöytä pyörillä.

    polyrottinki aurinkosaari terassi rentoudu puutarha lounge jakkara 

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi