15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puinen pergola, jossa on rutiininomainen ilme – ideoita puutarhaan

Rottinkikalusteet oleskelualue puutarha

Meillä on sinulle useita maalaismaisia ​​malleja Puinen pergola kerättyjä, joita on helppo toistaa. Koristele pergola kiipeilykasveilla tai käytä niitä puutarhan korostuksena ja herätä huomiota!

Kaunis puinen pergola, jossa on maalaismainen ilme

Puiset pergola -puutarhapalkit

Maalaismainen Puinen pergola voidaan periaatteessa jakaa kahteen tyyppiin – ensimmäinen malli on rakennettu valmistamattomista puupalkeista. Toinen rakenne käyttää pilkottuja puun oksia. Molemmissa tapauksissa puun luonnollinen ilme on säilytettävä. Ensimmäiselle rakenteelle on ominaista kaareva rakenne, joka tekee siitä kestävämmän. Taivutettujen puupalkkien välinen jännitys luo mielenkiintoisen ja erittäin kestävän rakenteen.

Yksinkertainen puinen pergola tunnelirakenteella

 Puun oksat puurakenne suunnittelu puutarha

Toinen maalaismainen Puinen pergola jäljittelee luonnollista ympäristöä. Rakenne on yksinkertaistettu ja rakenne pitää katon. Tämän mallin koristeena voisi käyttää kiipeilykasveja – esimerkiksi ruusuja. Kauniit kukat ovat viehättävä vaikutus muotoiluun.

Useita pieniä puisia pergoleja

Patsaat puutarha-pieniä kasveja

Useat pienemmät puiset pergolat voivat luoda dramaattisia vaikutuksia ja niitä voidaan käyttää puutarhan koristeena. Yhdistelmä kivipatsaiden kanssa tekee niistä entistä näkyvämpiä. Runsaat istutukset täydentävät yleistä ulkoasua.

Valkoinen puinen pergola

 Värikkäät kukat valmistautuvat puutarhaan kevättä varten

Jopa hyvin yksinkertainen Puinen pergola voi näyttää mielenkiintoisemmalta oikealla värillä. Valkoinen väri sopii erityisen hyvin vilkkaaseen puutarhaan ja luo kauniin kontrastin kevään kukille ja kasveille.

Puinen pergola mielenkiintoisella katolla

maalaismainen pergola -puutarhan sisäänkäynti

Pergolan poikkeuksellinen muotoilu tekee vaikutuksen mielenkiintoisella katolla. Rakenne antaa puutarhalle yksilöllisyyden ja kutsuu vieraat.

Maalaismainen rakenne kiipeilykasveilla

 Metallinen aita puinen pergola -suojausnäyttö

Tämä pergola oli koristeltu kiipeilykasveilla ja se on peitetty kivilaatoilla. Valitse puiset palkit, jotka ovat suunnilleen samankokoisia parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Teollinen ilme langalla

 Puutarhan ruukkukasvit keväällä

Luo moderni elementti yhdistämällä eri elementtejä, kuten luonnonpuuta ja metallia Puinen pergola suunnitella. Betoniin käytetty metalliristikko ja useita vakiokokoisia puupalkkeja tuotiin rakentamiseen.

Kukat puisen pergolan koristeena

 Clematis-vihreä puutarhalaitos

Valitse kasveja ja kukkia, jotka näyttävät selvästi maalaismaiselta. Täällä huvimaja oli istutettu klematiksella. Rakenteessa on kalteva katto ja se sopii erinomaisesti kiipeilykasveihin, kuten viinirypäleisiin.Tämä pergola on erikoinen rauhallisuuden saari, jossa on maalaismainen ilme. Useat rottinkituolit sopivat muotoiluun täydellisesti. Se on täydellinen pakopaikka puutarhassa.

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla