15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tatuoinnin poistaminen – erilaisia ​​menetelmiä ja paljon vinkkejä!

Tatuoinnin poistomenetelmät tatuoinnin poisto kotona käsi tatuointi

Tatuoinnin pitäisi koristella ihoamme aina ja ikuisesti – itse asiassa. Mutta maut muuttuvat, ja entisen liekin käsivarren tatuointi, joka oli todella hieno idea vuosia sitten, on hieman kiusallista tänään. Joten tatuointi on mentävä uudelleen. Tämä on tietysti mahdollista, mutta se on kaikkea muuta kuin helppoa tai halpaa. Ja itse hoito aiheuttaa merkittäviä terveysriskejä. Mutta jos haluat silti tehdä sen, lue eteenpäin. Mitä sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota, eri menetelmät, monet jälkihoitovinkit ja kaikki tatuoinnin poistamiseen liittyvät – kerromme sinulle tämän kaiken artikkelissamme!

Tatuoinnin poistaminen – tärkeitä tekijöitä

Tatuoinnin poistomenetelmät Laser -tatuoinnin poisto maksaa Butterfly Tattoo

On hyvä idea ensin tutkia koko tatuoinnin poistoprosessi huolellisesti, jotta tiedät tarkalleen, mihin olet ryhtymässä. Hyvä tulos riippuu seuraavista tekijöistä:

  • Tatuointisi koko ja syvyys.
  • Musteen värit – musta muste on helpoin poistaa.
  • Tatuoinnin sijainti – jalat ja kädet haalistuvat hieman hitaammin johtuen etäisyydestä imusolmukkeisiin.
  • Ikäsi – nuoremmilla ihmisillä on nopeampi aineenvaihdunta.

Milloin tatuointi ei pitäisi poistaa??

Tatuoinnin poistomenetelmät Tatuoinnin poisto Kuorinta käsin tatuointikukat

Jos olet raskaana tai imetät suosittelemme mieluummin tatuoinnin poistamista. Miksi? Ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että tämä voi aiheuttaa ihoärsytystä, joka rasittaa kehoasi. Lisäksi pienimmät liuenneista maalihiukkasista kulkevat kehosi reittejä pitkin. Imettäville äideille nämä voidaan antaa vauvalle maidon kautta.

Kun tatuointi on tuore. – He halusivat tatuoinnin ja tiesivät tarkalleen minkä. Mutta teit matematiikan ilman tatuoijaa. Valitettavasti hän on ymmärtänyt sinut väärin tai hänellä ei yksinkertaisesti ole lahjakkuutta – valitettavasti näin tapahtuu useammin kuin luulet. Kuitenkin, jotta voit poistaa tatuointisi, iho on ensin parannettava kokonaan.

Poista tatuointi laserilla

Tatuoinnin poistomenetelmät Tatuoinnin laserpoisto maksaa kipua

Tämä on suosituin ja yleisin tapa poistaa tatuointi. Auringon yhteydessä useimmat ihmiset tietävät, että valo voi kirkastaa tatuointia. Tatuoinnin tapauksessa kehon vieraat väripigmentit varastoidaan ihon keskikerrokseen (dermis). Laser lämmittää näitä pigmenttejä niin paljon, että ne hajoavat pienemmiksi paloiksi. Tarvittaessa lääkäri voi levittää alueelle puudutusvoidetta etukäteen. Värihiukkaset kuljetetaan sitten pois kudoksesta imusolmukkeen kautta ja joutuvat vereen. Maksa ja munuaiset, joiden tietysti pitäisi olla täysin toimintakykyisiä, ovat vastuussa myöhemmästä vieroituksesta. Laserhoito kestää usein vain muutaman minuutin ja tuntuu samanlaiselta kuin tatuoinnin lävistys. Mutta monien mielestä se on paljon epämukavampaa ja tuskallisempaa. Koska kaikkien kipukynnys on kuitenkin erilainen, emme voi antaa sinulle yksityiskohtaista vastausta kysymykseen siitä, kuinka paljon tatuoinnin poisto laserin avulla sattuu.

Tatuoinnin poistomenetelmät Tatuoinnin poisto Mandala Tattoo Arm Tattoo

Laserin tyyppi, tatuoinnin poistaminen riippuu pigmentin väreistä. Koska jokainen musteväri absorboi eri valon aallonpituudet, värillisiin tatuointeihin on käytettävä eri lasereita. Useimmissa tapauksissa suurta ja moniväristä tatuointia ei voida laseroida kokonaan. Musta, punainen ja sininen on helpointa poistaa. Valitettavasti se näyttää erilaiselta keltaisella, violetilla ja ruskealla.

Tarvittavien hoitojen määrä vaihtelee koon, tunkeutumissyvyyden ja värin voimakkuuden mukaan. Jos haluat poistaa melko pienen tatuoinnin, sinun tulee suunnitella noin 5-7 istuntoa. Suuremmat tatuoinnit vaativat kuitenkin vähintään 10 hoitoa. Koska kärsineiden kehon osien pitäisi parantua kokonaan, suositellaan 4 viikon paranemisaikaa istuntojen välillä. Siksi tatuoinnin poisto voi valitettavasti kestää yli vuoden.

Tatuoinnin poisto laser tatuoinnin poisto pienet tatuoinnit kipua

Jos sinulla on tatuointi poistettu, sinun pitäisi mennä sen kanssa melko korkeat kustannukset laskea. Nämä vaihtelevat koon, värien lukumäärän, syvyyden, iän jne. Mukaan. Esimerkiksi pieni tatuointi maksaa 50-150 euroa hoitoa kohden ja suuret tatuoinnit voivat maksaa noin 600 euroa. Koska tatuoinnin poisto on puhtaasti yksityinen palvelu, sairausvakuutus ei korvaa kustannuksia.

Vaikka laserhoito on paljon turvallisempaa kuin muut menetelmät, se on silti hyökkäys ihoa kohtaan ja voi aiheuttaa arpia. Välittömästi toimenpiteen jälkeen voi esiintyä turvotusta, rakkuloita, kuoria, kipua ja verenvuotoa. Se voi myös johtaa pigmentin lisääntymiseen tai vähenemiseen – hoidetun alueen iho on vaaleampi tai tummempi kuin muu iho.

Kirurginen tatuoinnin poisto

Poista tatuointi Laserin tatuoinnin poiston kesto

Tatuoinnin kirurginen poisto on ollut vakiintunut vuosikymmenien ajan, ja sitä käytettiin aina ennen laserhoitoa. Se sopii erityisesti pienempiin tatuointeihin, koska ne voidaan poistaa vain yhden istunnon aikana. Sanan varsinaisessa merkityksessä se on “leikkaus” -menetelmä, jossa tatuointi leikataan veitsen avulla. Arvet kuitenkin jäävät. Käytetään erilaisia ​​plastiikkakirurgian tekniikoita. Näitä ovat ihonsiirrot, ihonsiirtymämuovit tai ihonsiirrot. Toimenpide suoritetaan lähes aina yleisanestesiassa. Kirurginen poistaminen on kuitenkin osoittautunut erittäin vaikeaksi yläselän tai säären etuosassa.

Tatuoinnin poistomenetelmät tatuoinnin poisto käsivarsi tatuointi kukat vaaleat hiukset

Jotta tatuointi voidaan poistaa, ympäröivä iho venytetään niin, että se voidaan ommella yhteen. Mitä joustavampi iho vastaavassa kehon osassa, sitä helpompi on laittaa ne yhteen. Suuremmissa tatuoinneissa on suositeltavaa venyttää ihoa muutama viikko etukäteen laajentimen avulla. Tämä toimenpide toimii erityisen hyvin pienten pitkänomaisen tatuoinnin kanssa – ihopala voidaan helposti poistaa ja iho voidaan ommella myöhemmin.

Lisäksi voit myös Ihosiirteet tai ihonsiirrot käytetään, kun haluat poistaa tatuointisi. Ohut kerros poistetaan terveestä kehon osasta ja levitetään leikatun tatuoinnin alueelle. Ihonsiirto on mahdollista suurilla tatuoinneilla, mutta sitä ei suositella esteettisistä syistä.

Tatuoinninpoistomenetelmät tatuoinnin poistokirurgia

Kustannukset nämä hoidot ovat yleensä matalan ja keskitason nelinumeroisia hintaluokkia.

Hyvän kanssa hoito, Hygienia ja sidoksenhallinta parantavat haavat melko nopeasti ja ompeleet voidaan poistaa noin 2 viikon kuluttua. Arvet kuitenkin jäävät.

Poista tatuointi dermabrasionilla

Tatuoinnin poisto Laser -tatuoinnin poistokipu maksaa

Toinen kirurgisen tatuoinnin poiston muoto on ns. Dermabrasion. Tätä menetelmää käytetään aina, kun tatuointi on liian suuri leikattavaksi. Koska musteen värit ovat yhä vakaampia valolle ja tatuoinnit ovat värikkäämpiä ja vaikeampia lasereita pois, tämä menetelmä on tulossa yhä tärkeämmäksi. Ihon yläkerros poistetaan ja tatuoinnin koosta riippuen paikallinen tai jopa yleisanestesia on aina tarpeen. Dermabrasion yhteydessä ihon ylemmät kerrokset hiotaan erityisillä korkeataajuisilla hiontalaitteilla, kunnes väripigmentit paljastuvat ja voidaan poistaa.

Tatuoinnin poistomenetelmät Tatuoinnin poiston jäätymiskustannukset

Tätä seuraa syvä hankaus, joka kastuu ja kestää useita viikkoja parantua kokonaan. Väripartikkelit upotetaan rupiin ja putoavat yhdessä kuoren kanssa paranemisprosessin lopussa. Tuloksena on arpi, joka muistuttaa neljännen asteen palovammaa ja voi pysyä punaisena kuukausia. Joten jos haluat poistaa tatuointisi tällä menetelmällä, sinun on huolehdittava hygieniastasi, jotta se ei aiheuta vakavaa infektiota.

Kylmähoito tatuoinnin poistamiseksi

Tatuoinnin poistomenetelmät tatuoinnin poisto ihon kuorinta kukka tatuointi olkapää

Kylmähoito, joka tunnetaan myös nimellä jäädyttäminen, ei edelleenkään ole niin yleinen tatuointien poistomenetelmien keskuudessa. Toimenpiteen aikana tatuoitu alue altistetaan äärimmäisen kylmälle lämpötilalle suihkuttamalla jäätymisainetta. Ihon ylempi kerros kuolee ja voi hiertyä vähitellen dermabrasion avulla. Koko toimenpide voi olla melko epämiellyttävä fiiliksestäsi riippuen, ja siksi se suoritetaan aina yleisanestesiassa. Tuloksena olevat kuplat ovat verrattavissa palovammoihin. Lisäksi useita istuntoja on mahdollista riippuen värin voimakkuudesta. Vaikka kryoterapia on paljon halvempaa kuin laserpoisto, se ei valitettavasti ole yhtä tehokas. Ainoa etu tässä menetelmässä on, että muodostuvat arvet eivät näy ensi silmäyksellä.

Tatuoinnin poistaminen diatermiamenetelmällä

Tatuoinninpoistomenetelmät, tatuoinnin poisto, suolan kuorintakokemukset

Jäätymisen vastineena tatuointi voidaan poistaa myös diatermialla. Tämä menetelmä on melko uusi eikä vielä kovin suosittu. Tatuointia käsitellään korkeataajuisella sähkövirralla, joka muuttuu lämpöenergiaksi ihon kudoskerroksissa. Lämpö haihduttaa nesteen ihosoluihin ja värilliset solut kuolevat. Tässä hoidossa iho poltetaan erityisesti, mikä liittyy myös suurempaan kipuun. Siksi toimenpiteen saa suorittaa vain lääkäri, muuten seurauksena voi olla palovammoja, arpia ja infektioita. Kestää jonkin aikaa, ennen kuin värjätyt solut kuolevat ja putoavat, ja tänä aikana muodostuu kuori. Kutina voi olla erittäin voimakas, mutta raapiminen on ehdottomasti tabu. Vaikka jokainen laser on vastuussa eri väreistä, jos tatuointi poistetaan laserhoidolla, tällä ei ole merkitystä diatermiassa.

Voiteiden käyttäminen tatuoinnin poistoon todella tekee jotain?

Tatuoinnin poistomenetelmät käsi tatuointi ideoita punainen muste tatuointi suuntauksia

Tatuointia pidetään perinteisesti pysyvänä, joten ajatus yksinkertaisesti hieroa kermaa kaiken musteen poistamiseksi kuulostaa hieman kaukaa haetulta. Mutta tällä hetkellä markkinoilla on monia erilaisia ​​voiteita, jotka lupaavat meille, että tatuointi poistetaan kokonaan ja täysin kivuttomasti ja arpittomana. Kehomme sisältää makrofageja, joita kutsutaan myös raivaussoluiksi ja jotka hajottavat vieraita aineita kehossamme. Jos värejä pistetään ihon alle tatuoinnin aikana, myös makrofagit tunnistavat ne vieraiksi aineiksi ja imukudos hajottaa ne. Ja nyt voiteet tulevat peliin: Näiden pitäisi johtaa uusien ja ennen kaikkea enemmän makrofagien muodostumiseen, jotka puolestaan ​​syövät tatuointipigmenttejä.

Tatuoinnin poisto kerma tatuointi poisto kokemus käsi tatuointi

Valitettavasti tatuoinninpoistovoiteet eivät kuitenkaan tee sitä, mitä lupaavat. Koska nämä aktivoivat kehon syömään tatuointipigmenttejä, on mahdollista, että kaikkia värejä ei tallenneta. Joten on erittäin todennäköistä, että tatuointisi haalistuu hieman, mutta pysyy ainakin näkyvissä varjoissa. Menetelmä voi myös aiheuttaa paljon ihoärsytystä ja todennäköisesti jättää epämiellyttäviä arpia. Lisäksi tämä menetelmä, jonka hinta on noin 80–100 euroa kermaa ja pitkäaikainen käyttö, ei ole nopea eikä halpa.

Tatuoinnin poisto on mahdollista erilaisilla kotihoidoilla?

Tatuoinninpoistolaser maksaa tatuointien poistomenetelmiä

On monia tatuointien poistomenetelmiä, joita jotkut kokeilevat kotona. Näitä ovat suolakuoret, kemialliset kuoret, sitruunat ja hunaja sekä erilaisten outojen ainesosien kokoaminen. Suosittelemme kuitenkin vain tatuoinnin poistamista lääkäriltä. Jos kuitenkin uskot, että luonnollinen reitti on paras, meillä on muutamia ehdotuksia sinulle. Mutta ole varovainen – jotkut näistä menetelmistä ovat tuskallisimpia ja tuskallisimpia, ja jos sinulla on alhainen kipukynnys, sinun ei pitäisi edes harkita niitä!

Tatuoinnin poisto Kodin korjaustoimenpiteet Hunaja Sitruuna Tatuoinnin poistomenetelmät

Sitruuna ja hunaja: Koska sitruuna on luonnollinen valkaisuaine ja hunaja tunnetaan ihoa uudistavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan, tämä on yksi suosituimmista menetelmistä tatuoinnin poistoon käyttämällä kotilääkkeitä. Sekoita teelusikallinen sitruunamehua lusikalla hunajaa ja levitä seos tatuointiisi päivittäin, kunnes saat haluamasi tulokset.

Suola ja sitruunamehu: Sekoita 100 grammaa suolaa 3 lusikalla sitruunamehua. Hiero liuos tatuoinnin päälle puuvillapehmusteella 3-5 minuutin ajan ja toista prosessi joka päivä.

Tatuoinnin poisto itse tatuoinninpoistomenetelmät suolan kuorintakokemus

Poista tatuointi Suolan kuorinta? – Vaikka kuulet jatkuvasti ihmisiä, jotka yrittävät yksinkertaisesti hieroa tatuointisi suolan avulla, suosittelemme voimakkaasti sitä. Tämä menetelmä ei ole vain erittäin kivulias, vaan myös turha. Tatuointimuste istuu alemmassa ihokerroksessamme, johon ei päästä suolakuorinnalla. Tuloksena on verenvuoto ja lopulta hieman haalistunut tatuointi. Lisäksi vaurioitunut alue voi syttyä pahasti.

Asianmukainen hoito tatuoinnin poistamisen jälkeen

Tatuointien poistomenetelmät Phoenix tatuointi olkapäät naisten tatuointitrendit

Tatuoinnin poistaminen aiheuttaa paljon stressiä iholle, mikä voi johtaa moniin ei -toivottuihin sivuvaikutuksiin, kuten infektioon. Oikea jälkihoito on siksi erittäin tärkeää.

  • Iho voi olla punainen ja turvonnut hoidon jälkeen. Tässä tapauksessa he voivat hoitaa vaurioitunutta aluetta a viileä puhdas pyyhe.
  • Ensimmäisten 3 päivän aikana on erittäin tärkeää hoitaa haava pidä kuivana. Varo, ettet suuntaa suihkua suihkussa suoraan käsitellylle alueelle. Sinun tulisi myös välttää vierailuja uima -altaalla, solariumissa tai saunassa.
  • välttää vaatetus, aiheuttaa kitkaa iholle.

Tatuoinnin poistokustannukset Tatuoinnin poistoleikkauksen kustannukset

  • Vältä aurinkoa – Laser -iho on paljon herkempi valolle kuin ennen. UV -säteily lisää tulehdusriskiä ja voi johtaa pigmenttiläiskiin.
  • Ei urheilua – Viikon harjoittelutauko hoidon jälkeen on erittäin suositeltavaa. Paljon intensiivistä urheilua lisää verenkiertoa, mikä vain lisää stressiä kehollesi.
  • Juo 2-3 lasillista päivässä tuoretta ananasmehua. Tämä sisältää monia tärkeitä entsyymejä, jotka tukevat paranemisprosessia.

Tatuoinnin poistomenetelmät Tatuoinnin poisto Laser -riskit Kukka -tatuointi

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille