15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yrttirauhoitteet: Nämä kasvit auttavat stressiin ja unettomuuteen!

Stressistä kotona ja toimistossa, kiireisestä ja määräaikaisesta paineesta on tullut jatkuva kumppanimme jokapäiväisessä elämässä, ja silloin tällöin kohtaamme poikkeuksellisia tilanteita, jotka voivat todella herättää hermojamme. Vaikka kaikki reagoivat eri tavoin tiettyihin tilanteisiin ja joillakin on hermoja, toiset tarvitsevat enemmän aikaa rauhoittumiseen. Mutta pitkällä aikavälillä tämä voi johtaa levottomuuteen, unihäiriöihin tai jopa masennukseen. Stressin ja sen vaikutusten torjumiseksi ihmiset käyttävät nykyään yhä enemmän luonnollisia vaihtoehtoja ja kotihoitoja. Olipa teetä, pisaroita, eteerisiä öljyjä tai tabletteja – yrttirauhoitteet ovat lempeä vaihtoehto perinteisille lääkkeille ja toimivat usein vähintään yhtä hyvin. Olemme koonneet sinulle joitain suosituimpia kasveja, jotka todella auttavat sinua olemaan tasapainoisempi jokapäiväisessä elämässä tai nukkumaan uudelleen yön!

Kotihoito stressiin Mäkikuisma Yrttirauhoitteiden vaikutus

Jos haluat vahvistaa hermojasi jokapäiväisessä elämässä, sinun ei tarvitse turvautua välittömästi kemiallisiin lääkkeisiin ja masennuslääkkeisiin, mikä voi johtaa arvaamattomiin riskeihin, kuten sivuvaikutuksiin tai riippuvuuteen. Kasviperäiset rauhoittavat aineet ovat paljon lempeämpiä, luotettavampia ja yleensä saatavana ilman reseptiä. Kasvivaltakunnassa kasvaa paljon, joka torjuu onnistuneesti hermostuneisuutta, sisäistä levottomuutta ja unihäiriöitä. Kuitenkin, koska jokainen keho reagoi eri tavalla tiettyihin ainesosiin, sinun on ensin selvitettävä, mikä toimii parhaiten sinulle.

Luonnolliset rauhoittavat aineet: Passionflower edistää unta ja sillä on rauhoittava vaikutus

Passionkukka uneliaisuuteen Kasviperäiset rauhoittavat aineet

Passionkukka loistaa kauniilla violetilla ja punaisella sävyllä ja hedelmiä kutsutaan passionhedelmiksi ja niitä kutsutaan myös passionhedelmiksi. Sillä on rauhoittava ja antispasmodinen vaikutus, se voi alentaa verenpainetta ja on siksi yksi parhaista kasviperäisistä rauhoittavista aineista. Vaikuttavat aineet saadaan yrtistä tai toisin sanoen koko kasvista juuria lukuun ottamatta. Flavonoidit ja sen sisältämät aineet, kuten aksonidi ja isoviteksiini, edistävät unta ja auttavat ahdistukseen ja ahdistukseen. Voit ottaa luonnollisen unilääkkeen joko tabletin muodossa tai teena, jolloin et saa ylittää 300 mg: n vuorokausiannosta. Passionkukka on myös yksi Neurexanin tärkeimmistä vaikuttavista aineista. Tämä on homeopaattinen rauhoittava aine, jonka on valmistanut valmistaja “Heel”. Yritystä kutsutaan edelleen “luonnonlääketieteen edelläkävijäksi ja tutkijaksi”, ja se on erikoistunut pääasiassa lääkkeiden kehittämiseen luonnollisista ainesosista. Emme tietenkään voi tehdä päätöstä puolestasi, kokeileeko sitä, mutta ei haittaa saada tietää siitä Kokemusta Neurexanista tiedottaa.

Valerian voi auttaa stressissä

Kasviperäinen rauhoittava ginseng -vaikutus stressin sattuessa

Kasviperäisten rauhoittavien aineiden osalta valerian on epäilemättä klassinen par excellence. Latinalainen nimi on Valeriana officinalis ja tarkoittaa jotain “terveellistä” ja “käytetään apteekeissa”. Valerianjuuri sisältää niin kutsuttuja sesquiterpeenejä, joilla on unta edistävä vaikutus ja jotka pidentävät syvän unen vaihetta. Valeriania on saatavana useimmiten tablettimuodossa, mutta lääkekasveja käytetään usein komponenttina eri teeseoksissa. Valerian -tabletit on parasta ottaa tunti – 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Voit käyttää yrttiä myös päivän aikana, jos sinulla on vakava levottomuus. On kuitenkin tärkeää tietää, että valerian kestää jonkin aikaa ja että kestävä vaikutus alkaa vasta noin 10 päivän kuluttua.

Laventeli on yksi tehokkaimmista kasviperäisistä rauhoittavista aineista

Laventeli stressin lievittämiseen Luettelo yrttien rauhoittavista aineista

Laventeli ei vain lumoa meitä erehtymättömällä ja miellyttävällä tuoksullaan, vaan sitä arvostetaan myös tasapainottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Sen substraatti rauhoittaa hermoja ja jopa tuoksu voi rentouttaa mielemme. Olipa juotuna teena tai kylpylän lisäaineena – sen sisältämät flavonoidit ja öljyt rentouttavat hermostoamme. Kylpy -lisäaineena laventeli auttaa kahdesti – se rauhoittaa mielen ja kehon samanaikaisesti. Eteeristä laventeliöljyä voidaan käyttää hajoteseoksena huoneilman rikastamiseen, mikä saa asuntosi tuoksumaan upealta ja löydät sisäisen rauhan uudelleen. Pieni pullo laventeliöljyä, jonka voit haistaa, on täydellinen liikkeellä ja päivällä, kun tunnet stressiä. Ahdistuneisuushäiriöihin suositellaan annosta 80 mg / vrk, ja vaikutukset tulee tuntea noin 2 viikon kuluessa.

Ginseng ja sitruunamelissa ovat hyviä yrttirauhoitteita

Sitruunamelissa unettomuuteen, yrttirauhoitteet

ginseng on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä yli 2000 vuotta erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin, kuten stressiin ja unettomuuteen. Ginseng -juuri edistää unta, parantaa muistiamme, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on sen vaikutuksen ansiosta sen sisältämille ginsenosideille. Nämä ovat rakenteeltaan samanlaisia ​​kuin ihmisen stressihormonit, ja siksi niillä on mukautuva vaikutus.

Sitruunavoide kuuluu minttuperheeseen ja sitä on käytetty ahdistuksen torjumiseen ja unen edistämiseen keskiajalta lähtien. Sitruunamelisin lehdet sisältävät monia eteerisiä öljyjä sekä joitain saponiineja, joilla on rentouttava vaikutus ja jotka voivat vahvistaa kehoa jatkuvan levottomuuden sattuessa. Sitruunamelissa voi olla luonnollinen apu pitkäaikaisen stressin torjumiseksi ja on epäilemättä yksi suosituimmista yrttirauhoista. Jos sinulla on kilpirauhasen sairaus, ensimmäinen asia on neuvotella lääkärisi kanssa. Lääkekasvi on saatavana tablettina tai teena. Jos haluat hemmotella itseäsi rentouttavalla kylvöllä, laita noin 50 grammaa lehtiä säkkisäkkiin ja laita se veteen. Muutaman minuutin kuluttua eteeriset öljyt paljastavat vaikutuksensa ja poistavat stressin.

Stressin lievittäjä koti korjaustoimenpiteitä kasviperäisiä rauhoittavia aineita

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille