15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

8 suutensuojaa: Kuinka varmistaa enemmän mukavuutta hengityssuojainta käytettäessä

Kesä on saapunut Saksaan. Monille on todellinen haaste käyttää hengityssuojainta korkeissa lämpötiloissa. Siitä huolimatta suurin osa saksalaisista pitää kiinni myös helpotuksen jälkeen ja menee ostoksille kasvonaamioilla, pitää etäisyyttä ravintolassa ja seisoo kärsivällisesti jonossa supermarketin edessä. Vaikka maskin käyttämisestä aiheutuvaa haittaa ei voida kokonaan välttää, on olemassa tapoja tehdä elämästä hieman mukavampaa. Näytämme sinulle 8 suusuoja -hakkeria, jotka todella toimivat.

Suusuojien hakkerointi: Kuinka varmistaa enemmän mukavuutta hengityssuojainta käytettäessä

Kasvosuoja hakata ompelee napit baseball -korkkiin

Jos käytät hengityssuojainta ja käytät sitä oikein, et ainoastaan ​​suojaa itseäsi, vaan myös lähimmäisiäsi viruksilta. Ei ole järkevää laittaa kasvomaskia vain suun päälle, koska hengitämme sisään ja ulos nenän kautta. On myös tärkeää, että suukappale asettuu mahdollisimman lähelle reunoja. Itse ommellut naamarit menettävät kuitenkin kimmoisuutensa useiden pesujen jälkeen. Seuraavat hakkerit voivat auttaa:

1. Risti kuminauhat korvien ympärille.

Suusuojus hakata puristimet pitävät kuminauhat

2. Muunna paperiliitin ja säädä sen avulla hengityssuojaimen istuvuutta.

3. Ompele napit baseball -lippiksen kummallekin puolelle. Napit tulee sijoittaa aivan korvien yläpuolelle. Ripusta kuminauhat siihen. Näin voit suojata herkän ihon korvien takana.

Suusuojien hakkerointi: Näin voit estää lasien sumentumisen!

Kasvosuoja hakata lasien käyttäjille lasien huurtumista vastaan. Jpg

Jos käytät silmälaseja ja hengityssuojainta samanaikaisesti, saatat tietää ongelman: lasit sumuutuvat vain muutaman minuutin kuluttua. Yksinkertainen temppu voi auttaa:

4. Käytä aina laseja maskin päällä. Jos tämä osoittautuu riittämättömäksi, voit pestä lasit miedolla saippualla ja huuhdella lämpimällä vedellä. Saippua muodostaa suojaavan kerroksen lasille ja estää huurtumisen. Mutta ole varovainen, jos lasit on jo päällystetty, saippua voi tuhota tämän kerroksen.

Suunsuoja hakata: Sovitus on erityisen tärkeä lasten naamioille!

Mouthguard Hacks vanhemmille pienten lasten kanssa

Lapsilla on erityisen vaikea aika korona -aikoina. Toisaalta siksi, että erityisesti pikkulapset eivät oikein ymmärrä, miksi kasvonaamio on tarpeen. Toiseksi, koska useimmat hengityssuojaimet on tehty aikuisille ja ne ovat yksinkertaisesti liian suuria lapsen kasvoille. Täällä on useita hakkereita, jotka varmistavat naamion paremman tiivistyksen.

Mouthguard -lasten hengityssuojain, joka sopii aikuisille

5. Noudata yllä olevia vaiheittaisia ​​ohjeita. Voit muuntaa aikuisille tarkoitetun kertakäyttömaskin lasten kertakäyttömaskiksi. Nämä ohjeet ovat erityisen hyödyllisiä perheille, joilla on pieniä lapsia. Kun olet ulkona lasten kanssa ja lasten naamio likaantuu tai katkeaa, tuskin on mahdollisuuksia löytää nopeasti korvaavaa naamiota pienille. Apteekeissa on kertakäyttöisiä naamioita, joita voit laittaa lapsille. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että nämä naamarit sopivat kasvoillesi mahdollisimman tarkasti.

Lasten suusuoja hakkeroi, joten pienet käyttävät hengityssuojainta

5. Säädä kuminauhojen pituus pyykkineuloilla. Tämä saattaa näyttää aluksi oudolta, mutta se on muunnelma, joka toimii hyvin ja voi lisätä käyttömukavuutta merkittävästi.

6. Toinen vaihtoehto on taittaa maski siksakiksi ja teipata päät yhteen teipillä. Näin hengityssuoja sopeutuu lapsen kasvoihin.

7. Ompele lapsille useita kangasmaskeja. Tarvitset useita kangasmaskeja, jotta sinulla on aina puhdas hengityssuojain taskussa, kun sitä tarvitset. Anna lasten valita kangasmallit. Vaihtoehtoisesti pienet voivat maalata kertakäyttöiset naamarit. Periaatteessa mitä enemmän aikaa lapset käyttävät maskin mukauttamiseen, sitä todennäköisemmin he käyttävät sitä.

Suusuojien hakkerointi: Ompele läpinäkyvä hengityssuojain

Suusuoja hakata ompelee naamion läpinäkyvällä osalla

8. Tee muovimaski. Kaikille, joille päivittäinen viestintä on erittäin tärkeää, esimerkiksi koska he ovat kieltenopettajia tai koska he työskentelevät asiakkaiden kanssa, seuraava idea tulee esille. Ompele tai liimaa läpinäkyvä arkki naamion sisäpuolelle. Voit siis kommunikoida vapaasti muiden ihmisten kanssa.

Ompele napit hiusnauhalle ja ripusta hengityssuojain sen päälle

Suussuoja Hacks Ompele hiusnauhan napit ja suojaa korvat

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille