15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Todistetut ihonhoitovinkit: täydellisen ihon salaisuudet

Ikääntymistä estävät ihonhoitotuotteet eteeriset öljyt

Täydellisen ihon salaisuudet ovat vielä monille meistä tuntemattomia. Joillakin on kaunis iho syntymästään lähtien, toisilla ei valitettavasti ole niin onnea. Niiden, joilla ei ole hyvä iho, on työskenneltävä kovemmin saadakseen sen. Oikea hoito on erityistä riippuen ihotyypistäsi. Meillä on muutamia kokeiltuja ja todellisia ihonhoitovinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan täydellisen ihon.

Vinkkejä ihonhoitoon tai kuinka saada täydellinen iho

aurinkosuojatuotteiden vinkit kauniin ihon sävyyn

Kuvitellaan, että edessämme oli 2 ihmistä, joilla oli sama DNA. Toinen tupakoi jatkuvasti ja tykkää seisoa auringon alla, mutta toinen ei. Mitä luulet heidän ihonsa eroavan toisistaan? todellakin.

Tupakointi – ei, aurinkosuojatuotteet – ehdottomasti kyllä

älä tupakoi kauniin ihon ja hymyn vuoksi

Tutkijat ovat jo tehneet tällaisen tutkimuksen. He tutkivat 186 paria kaksosia. Osallistujat täyttivät myös kyselylomakkeet, joissa he kertoivat enemmän elämäntavastaan. On havaittu, että ihmiset, jotka ovat tupakoimattomia ja jotka ovat käyttäneet aurinkovoiteita säännöllisesti auringossa, näyttävät nuoremmilta kuin veljensä ja sisarensa, jotka tekevät juuri päinvastoin. Jälkimmäisessä rypyt ovat paljon syvempiä, iho – pilkullinen. Päätelmät ovat selvät – sanotaan “ei” savukkeille ja “kyllä” aurinkosuojatuotteille, mukaan lukien aurinkolasit.

Ihonhoitovinkkejä ihon ikääntymisen torjumiseksi: Retinoidit

luonnolliset tuotteet - täydellinen ihonhoito

Retinoidit tukkivat huokoset, auttavat poistamaan näppylöitä, torjumaan ryppyjä, kompensoimaan kollageenituotantoa, poistamaan ihon tummat täplät ja parantamaan niiden laatua. Ne auttavat jopa syöpää edeltävissä vaurioissa. Niitä tulee aina käyttää ikääntymisen torjunnassa. Toisaalta retinoidit voivat johtaa ihon kuivumiseen, hilseeseen ja ihon punoitukseen. Ihotautilääkärin pitäisi kertoa sinulle paras paranemismenetelmä.

Vinkkejä ihonhoitoon: Älä liioittele sitä

ihonhoitovinkit korjaa kasvojen ihonpuhdistusvinkit 

Kosmetiikan liiallinen käyttö on suurin virhe, jonka ihmiset tekevät, selittävät ihotautilääkärit. Useiden eri tuotteiden käyttö voi ärsyttää ihoa. Lisäksi jotkut ainesosat voivat neutraloida toisiaan sekoitettaessa.

ihon ikääntymistä estävät tuotteet hoitavat oikein

Esimerkiksi glykoli- tai salisyylihappo hajottavat ainesosina retinolia, hydrokinonia tai C -vitamiinia. Ihotautilääkärit suosittelevat sen sijaan yksinkertaista puhdistusainetta, aurinkovoidetta, kosteusvoidetta ja retinoidia tai retinolia.

Anna tuotteille enemmän aikaa “työskennellä”

täydellisten kasvojen ihonhoitotuotteiden salaisuudet

Kosmetiikkatuotteiden vaihtaminen kahden viikon välein voi olla haitallista. Vaikka alussa ei näkyviä muutoksia, annamme heille mahdollisuuden, ihotautilääkärit selittävät. Meidän on odotettava, kunnes tuotteen koko sisältö on tyhjä, jotta voimme nähdä, onko sillä vaikutusta ihoomme. Poikkeuksia ovat tapaukset, joissa ihottuma, turvotus tai punoitus ilmenee tuotteen käytön jälkeen. Sen jälkeen käyttö on lopetettava välittömästi. On tärkeää valita oikeat tuotteet kullekin kaudelle. Joten z. Talvella meidän tulisi käyttää enemmän rasvaista kermaa, jotta se voi kosteuttaa ihoamme, kuivata tuulelta ja alhaisista lämpötiloista.

Tasapainoinen elämä kauniimpaan ihoon

terveellinen ravitsemus-kauniiden ihonhoitovinkkien salaisuudet

On erittäin tärkeää syödä terveellisesti. Meidän täytyy todella syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia, juoda enemmän vettä ja syödä vähemmän rasvaisia ​​asioita. Unella on myös suuri rooli ihon kauneudessa. Liikunnalla on myös erittäin positiivinen vaikutus ihoon. Liikunta vähentää stressiä ja hänen hormoninsa – kortisolin – taso laskee. Jos altistut enemmän stressille, saatat saada atooppisen ihottuman ja ruusufinni.

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014