15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Täysin automaattinen allasrobotti uima -altaan puhdistamiseen: Tämä takaa uimisen hauskanpidon puutarha -altaassa!

Uima -allas puutarhassa on yksi kodin kohokohdista. Kun ulkolämpötila on korkea, tällainen uima -allas tarjoaa jäähdytystä ja uimista. Pitkäaikaiseen uimiseen tarvitaan kuitenkin huoltoa. Tästä syystä tämän maan uima -altaissa on monia täysin automaattisia allasrobotteja. Tällainen täysin automaattinen allasrobotti helpottaa tarvittavia puhdistustehtäviä. Asianmukainen huolto on yksi uima -altaan omistajan pakollisista tehtävistä. Robotin käyttöä suositellaan altaan koosta riippumatta.

Täysin automaattinen allasrobotti hoitaa tarvittavat siivoustehtävät

Täysin automaattinen altaanpuhdistusrobotti puutarha -altaaseen

Jopa upouuden uima -altaan omistajien on jossain vaiheessa kohdattava kysymys siitä, kuinka puhdistaa altaansa tehokkaasti. Koska ajan myötä likahiukkaset laskeutuvat altaan seiniin ja pohjaan. Ylpeät uima -altaan omistajat tietävät tämän ongelman aivan liian hyvin. Jos säästät väärään paikkaan, voit vaarantaa altaan rakenteen pitkällä aikavälillä. Ennaltaehkäisy on halvempaa kuin viallisten osien vaihtaminen.

täysin automatisoitu altaanpuhdistusrobotti puhdistaa altaan lattian ja uima -altaan

Kasvava auringon säteily kiihdyttää levien kasvun aiheuttamaa näkyvää saastumista. Riippuen siitä, missä allas sijaitsee, tuuli puhaltaa orgaanista materiaalia, kuten lehtiä tai puiden neuloja, viileään veteen. Jopa aurinkovoide asettuu väistämättä altaaseen. Puhdistusrobotti, joka suorittaa työnsä erittäin tarkasti, tarjoaa tähän korjaavan ratkaisun. Täysautomaattisen robotin käyttö sopii lian poistamiseen lattialta. Tämä voi ajaa myös sivuseiniä pitkin.

Täysin automaattinen allasrobotti altaan lattioiden puhdistamiseen

Puhdistuslaitteet liikkuvat jatkuvasti altaan pohjan yli. Täällä omistajan on suunnilleen ennakoitava, milloin prosessi suoritetaan hänen tyydyttävällä tavalla. Muut täysautomaattiset laitteet toimivat peukalosäännön mukaisesti. Tämä kehottaa heitä kaappaamaan koko uima -altaan. Tämän seurauksena paikan olosuhteiden järjestelmällinen tallentaminen onnistuu. Mutta mitä etuja a Allasrobotit automaattiseen puhdistukseen? Allasrobotit eivät jätä neliösenttimetriä ulos ja varmistavat perusteellisen puhdistuksen.

Täysautomaattinen allasrobotti takaa uimisen kesällä

Muuten, uusimman sukupolven robotteja leimaa niiden energiaa säästävä toiminta. Työn luotettava toteutus on aina vakuuttanut lukuisia uima -altaiden omistajia. Tämä perustuu ennen kaikkea siihen, että allasrobotit suorittavat työnsä itsenäisesti. Tämä tarkoittaa, että omistaja voi käyttää arvokasta aikaa muihin tehtäviin. Muuten, yhdessä kiinteän suodatinjärjestelmän kanssa veden laatu pysyy aina erittäin korkeana. Toisin kuin automaattiset allasrobotit, on edelleen manuaalisia allasrobotteja. Niiden haittana on kuitenkin se, että ne on ohjattava puhdistettavien alueiden yli. Toisin sanoen ne eivät säästä aikaa. Uusimpien allasrobotien käyttötyyppi on integroitu akku. Omistajat hyötyvät erityisesti jatkuvasta imutehosta. Robottimallista riippuen on olemassa erilaisia ​​puhdistusohjelmia tai mukana toimitettu kaukosäädin.

Edut yhdellä silmäyksellä:

• Ei tarvita kemikaaleja

• Puhdistus on täysin automaattista

• Aikaa säästävä

• kestävä ja vähän huoltoa vaativa menetelmä

• Mukavuus sovelluksen hallinnan kautta

Altaan seinien ja lattian puhdistus täysin automaattinen

Täysin automaattinen allasrobotti uima -altaan puhdistamiseen kesällä

Yksinkertaisen käytön ansiosta Uiminen uima -altaassa mitään muuta tiellä. Käyttäjät hyötyvät yksinkertaisesta käytöstä ja hallinnasta sovelluksen kautta tietyissä malleissa. Lika poistetaan luotettavasti altaasta samalla kun tunnet kesän auringon lämmön ihollasi.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana