15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna ulkokeittiö ja suunnittele se modernilla tavalla – tuoreita ideoita tyylikkäisiin ulkoalueisiin

ulkotakka keittiössä, jossa on sohva patiolla ja puinen katto keittiökaappilattia nurmikon vieressä

Ideat ulkokeittiöstä ovat tulossa yhä suositummiksi. Yhä useammat ihmiset oppivat, kuinka kätevää ja viihdyttävää se voi olla, kun he rakentavat unelmiensa ulkokeittiön. Tällaisen projektin ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Jos rakennat ulkokeittiön itse, se voi olla edullinen ja hyvä investointi kotiisi. Tarvitset tähän vain hieman enemmän tilaa puutarhassa tai takapihalla sekä hieman luovuutta unelmiesi keittiösuunnitteluun. Tästä syystä olemme koonneet sinulle joitain moderneja ja inspiroivia ehdotuksia tässä viestissä. Mitä ikinä kuvitteletkaan omassa keittiössäsi, keität ja keskustelet siellä monta tuntia. Perheesi ja ystäväsi arvostavat ponnistelujasi vastaavasti, ja sinusta voi tulla heidän suosikkilahjansa, kun he rakentavat kauniin uuden ulkokeittiön.

Rakenna hienostunut ulkokeittiö

Aurinkovarjot varjostavat U-muotoisen pienen ulkokeittiön uima-altaan viereen

Kun suunnittelet ulkokeittiöäsi, sinulla on useita vaihtoehtoja. Yleisimmät suunnittelutyylit ovat keittiösaari, U-muotoinen saari ja L-muotoinen versio. Se, mitä laitat keittiösaarillesi, on täysin sinun. Jotkut ideat ulkokeittiöstä perussaarelle olisivat kaasugrilli, pesuallas ja pieni keittoalue. Tämän pitäisi riittää satunnaiseen, kevyeen kiehumiseen. U-muotoinen keittiösaari tarjoaa kuitenkin enemmän tilaa grillille, pesualtaalle, säilytystilaa ja enemmän työtasoa. Kompaktin muotoilunsa ansiosta se sopii myös pieneen puutarhaan. Suunnittelun ansiosta voit viihdyttää vieraita kokkauksen aikana. L-muotoiset minikeittiöt ulkokäyttöön ovat yleensä suurempia ja tarjoavat paljon enemmän tilaa ruoan valmistukseen.

vapaasti seisova valkoisen keittiön saari, jossa on paljon ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laatikoita suuren talon vieressä

Kaasugrillin ulkokeittiön osa voi olla “L”: n lyhyellä puolella, kun taas pidempi puoli voi sisältää pesualtaan, jääkaapin, säilytystilaa ja muita lisävarusteita. Jos kuitenkin käytät tällaista keittiösaarta, sinun on tehtävä myös muita päätöksiä. Voit valita sinulle räätälöidyn vaihtoehdon tai käyttää valmiita keittiösuunnitelmia.

maalaismainen keittiösaari, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli puutarhan keskelle

Jos rakennat ja muokkaat ulkotiilikeittiötä, voit lisätä siihen graniittia, liuskekiveä tai muita ainutlaatuisia materiaaleja. Esivalmistetut versiot ovat halvempia ja niitä on saatavana eri kokoonpanoissa ja tyyleissä. Muista kuitenkin valita materiaalit, jotka kestävät asuinalueesi ilmasto.

Tyyli ja toiminta yhdessä

Rakenna luonnonkivinen laskuri ja korkeat tuolit osana modernia ulkokeittiötä

Nyt kun olet valinnut suunnittelusi, on aika valita keittiövälineet. Kaasu- tai hiiligrilli on yleensä välttämätön. Sinun on päätettävä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten ja mikä tyyppi sopii budjettisi. Grillit voivat vaihdella erittäin edullisista erittäin kalliisiin. Muita keittiöideoita ovat pesualtaat, jääkaapit, ylimääräiset ruoanlaittolaitteet ja paljon muuta. Jotkut ihmiset asettavat jääkaapin keittoalueensa alle. Lisäkaasupolttimien lisääminen voi myös auttaa sinua valmistamaan esimerkiksi pyöristetyn aterian. Tarvitsetko uunin vai ei, riippuu siitä, kuinka paljon odotat ulkokeittiöltäsi.

ulkovalaistus viihdettä varten huoneessa, jossa on katto ja keittoalue

Muista asentaa oikea valaistus. Ideoita ulkokeittiön valaistukseen ovat tunnelmallinen tunnelma pehmeillä valkoisilla tai värillisillä hehkulampuilla sekä aurinko- ja LED -valaistus, jotka antavat sinulle kirkkauden, jota tarvitset ruoanlaittoon auringonlaskun jälkeen. Älä myöskään unohda lisätä istuimia ruokailualueelle perheellesi ja ystävillesi, kun rakennat ulkokeittiöäsi ja ajattelet ideoita. On myös hauskempaa kokata, kun kaikki voivat osallistua koko prosessiin. Ennen kaikkea valitse kuitenkin istuimet, jotka ovat mukavat ja sopivat ruokailuun.

minimalistinen muotoilu ulkokeittiöön ja hienovarainen valaistus tiskin alla baarituolilla

Baarituolit voivat toimia hyvin, jos sinulla on korkea työtaso. Toinen vaihtoehto on asettaa ruokapöytä ulkona. Jos asut alueella, jossa talvella on kylmempää, kannattaa harkita takan lisäämistä. Voit siis pitää kaikki lämpimänä nauttien keittiöstäsi ulkona. Jos sinulla on kuuma kesä, voit myös käyttää sateenvarjoja tai muuta peitettä tai katosta alueen varjostamiseen. Jos huomaat, että sataa usein, voit lisätä vesitiiviin suojan sijoituksesi suojaamiseksi.

Neutraali keittiön suunnittelu

ulkoalue ulkokeittiö rakentaa portaikon alle, jossa on jääkaappi

Valkoisen ja harmaan yhdistelmä edustaa eleganssia ja antaa ulkokeittiölle hienostuneen ilmeen. Vaaleiden ja mattojen värien tasapaino tarjoaa myös täydelliset puitteet epävirallisille kokoontumisille ja juhlavammille tilaisuuksille. Tyhjä huone on vain alue, jonka voit sisustaa tyylikkäästi makusi mukaan. Ota kaikki irti keittiöstäsi portaiden alla ja muuta se esimerkiksi minikeittiöksi, joka tekee vaikutuksen siistillä tyylillään ja avoimella, ilmavalla tunnelmallaan.

ulkokeittiö tumman harmaan ja mustan sävyissä yhdistettynä kasveihin

Esimerkiksi pimeässä keittiössä on rauhallista, täyteläistä energiaa ja potentiaalia olla uskomattoman romanttinen. On melkein kiehtovaa nähdä, kuinka hyvin mustat ja harmaat sulautuvat vihreään ulkona. Jos rakastat todella viihdyttää ja palvella vieraitasi, suuri ulkokeittiö, jossa on runsaasti laskutilaa, on tarkoitettu kotiisi. Esimerkiksi puukaapit sopeutuvat luonnon ympäristöön, ja neutraali laskuri varmistaa, että keittiö tuntuu nykyaikaiselta.

keittiön työtaso marmoria ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit ulkopuolella

Jos kotisi on alueella, jossa sataa satunnaisesti tai säännöllisesti, katettu ulkokeittiö on fiksuin vaihtoehto. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia miellyttävästä illallisesta modernissa ympäristössä säästä riippumatta. Marmorinen laskuri on edelleen todella poikkeuksellinen valinta takapihalle, joka tarvitsee rikkautta. Kun tämän luonnonkiven ylellinen ja vauras vaikutus yhdistetään teräsosiin, saat kadehdittavan ulkotilan.

Ulkokeittiön rakentaminen – uusia suuntauksia

raikkaan näköinen sisäpiha, jossa on minikeittiö ja penkkiistuimet

Ulkokeittiö voi myös tuntua ulko -olohuoneelta, jos lisäät esimerkiksi mukavan sohvan ja sohvapöydän. Luot viihtyisän lounge -kulman, jota voit täydentää täydellisesti pienellä takalla ja runsaalla juomalla. Puoliaukeat keittiöt ovat mukava kompromissi, jos et investoi toiseen keittiöön, mutta haluat silti ruokailla ulkona. Tällainen keittiö palvelee sinua ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta. Kuitenkin, kun tulee liian kylmä, voit sulkea keittiön tilan ja avata sen heti, kun ilmasto lämpenee. Puun luonnollinen elementti luo tyylikkään sisustuksen, joka tuntuu erittäin orgaaniselta ja jäljittelee luontoa. Mutta voit myös valita jalohopean ilmeen ja nauttia pehmeästä hohdosta.

ylelliset beige -keittiön kalusteet pizzauunilla ja valkoisella design -pöydällä uima -altaan vieressä

Luonnonvalkoinen paletti on myös ihanteellinen, jos haluat rakentaa modernin ulkokeittiön, joka näyttää minimalismin tyylin tyylikkäässä ja hillityssä ympäristössä. Jopa pienempi keittiö voi olla houkutteleva, jos siinä on oikea sisustus, jonka kanssa voit tuntea olosi mukavaksi. Upea betoni- tai luonnonkivikeittiö on vastustamaton projekti asunnonomistajille, jotka haluavat pitää ympäristön mahdollisimman luonnollisena. Kiven rakenne on monipuolinen elementti, joka tekee keittiöstäsi ajattoman nautinnon.

värikäs urbaani kattoterassi, jossa ulkokeittiö kaupunkikuvan edessä

Erilaiset kivi- ja laattayhdistelmät luovat myös erittäin tasapainoisen ulkokeittiön, joka on miellyttävä paikka seuralliselle kohtaamispaikalle dynaamisen tyylinsä ja harmonisen ulkonäkönsä vuoksi. Voit ohittaa neutraalit sävyt kokonaan ja löytää onnen värikkäällä kattokeittiöllä, joka kunnioittaa lämpimiä ja iloisia värejä. Trendikäs tyyli miellyttää nuorempia vieraita ja niitä, jotka pitävät iloisesta sisustuksesta.

Oikea keittiön suunnittelu

moderni talo kaasugrilli ulkona puu keittiö ja hihnat

Voit rakentaa tyylikkään ulkokeittiön, jossa on kiillotettu ja hienostunut ilme, joka on jyrkässä kontrastissa ympäröivän elinvoimaisen vehreyden kanssa ja toimii rauhallisena, rauhoittavana ja rauhallisena elementtinä puutarhassa. Kivinen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiön työtaso on varmasti erittäin raaka ja teollinen komponentti missä tahansa ulkokeittiössä ja antaa koko tilalle erittäin vahvan ja viileän ilmeen. Kivin tai metallin käytössä on mukavaa, että ne voidaan helposti yhdistää minkä tahansa muun materiaalin ja minkä tahansa muun värin kanssa, joten voit säilyttää koristeellisen vapauden ja luottaa aina siihen, että mielenkiintoinen elementti on keskipisteenä.

upean näköinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokeittiö, jossa on grilli ja luonnonkivestä valmistettu seinäverhous

Jos sinulla on katettu ulkokeittiö, älä unohda koristella kattoa. Kiillotettu puu tai kivi voi olla upea ja huomiota herättävä valinta, joka yhdistää ruokailutilan viihtyisään oleskelualueeseen ja yhdistää ne molemminpuoliseen lämmön tunteeseen. Maalaismaisen ja modernin yhdistelmä on upea löytö, jossa yhdistyvät molempien koristustyylien parhaat puolet. Vaikka ne voivat ensi silmäyksellä näyttää täysin päinvastaisilta, niillä on valta luoda muukalainen tunnelma.

Yhdistä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokeittiö

rakentaa ja suunnitella ulkokeittiö, jossa on kaasugrilli ruokapöytä valkoisella modernilla keittiömallilla

Kotona kaupungissa tai lähiössä kaupunkikeittiö on loistava idea. Ruostumattoman teräksen käyttö keittiössä luo ammattimaisen ilmeen. Materiaali tarjoaa perustan kaikille tarvittaville laitteille, joiden avulla voit kokata ulkona lämpiminä iltapäivinä. Puhtaudesta puhumattakaan. Se on todella arvokas materiaali, ja sen teollinen tyyli on klassinen valinta, johon voit aina luottaa upeiden tulosten saavuttamiseksi.

erittäin moderni l-muotoinen ulkokeittiö, joka on rakennettu ruostumattomasta teräksestä ja puusta aurinkoisessa puutarhassa

Yhdistä ruostumaton teräs tai puu ja tumma laskuri keittiöön, joka tarjoaa tyylikkään tunnelman. Yhdistelmä avaa huoneen visuaalisesti ja antaa sinulle tarpeeksi tasaista pintaa työskentelyyn. Jos haluat esimerkiksi lisätä vaihtelua ja houkuttelevuutta pieneen keittiöön, varmista, että oleskelualue on ristiriidassa muun sisustuksen kanssa. Ainutlaatuinen yhdistelmä puuta ja ruostumatonta terästä on loistava valinta, joka sopii täydellisesti ympäristön luonnollisiin vihreisiin väreihin.

kaakeloitu ulkokeittiö, jossa rautaiset tuolit ja suuri ruoanlaittoalue, jossa on grilli

Ulkokeittiö on ihanteellinen tapa piristää puutarhaasi tai pihaasi. Tämä on loistava tapa luoda fantastinen tila vieraiden viihdyttämiseen tai perhejuhlien järjestämiseen. Lisäksi sinun ei tarvitse olla ammattikokki nauttiaksesi ulkokeittiöstä. Rakkaus ruokaan ja nykyaikaisiin kalusteisiin riittää varmasti tähän. Keittiöstä tulee varmasti nopeasti sosiaalisten kokoontumisten keskus. Tämän vuoksi on sanomattakin selvää, että ottaisit nämä joskus ulos. Jos olet tutustunut valikoimaamme, huomaat, että on monia tapoja sisustaa keittiösi. Pääpaino on lähinnä alueen pitämisessä tuoreena ja nykyaikaisena.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana