15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele parvekkeesi – parvekekalusteet ja parvekekasvit luovat luonnollisen ilmeen

Parveke-design-parvekekalusteet-rottinkipuiset laatat-lattia-kodikkaat kasvit

Vahva suuntaus on avannut tiensä muotoilutaiteen parissa viime vuonna: massat ihmiset ovat yrittäneet tuoda sisustuksen ulos. Erityisesti kesällä parvekkeesta on tullut ulko-olohuone miljoonille ulkoilijoille. Tämä suuntaus jatkuu. Siksi haluamme olla maksimaalisesti avuksi ja antaa sinulle muutamia hyödyllisiä vinkkejä laitteen käyttämiseen Suunnittele parveke voi.

Suunnittele parveke – luo rento ilmapiiri

Parveke-design-puiset laatat-ruukkukasvit-puutarhapenkki

Mieti ensin, mitä tarvitset parvekkeellasi? – Raitista ilmaa, mukavat huonekalut, miellyttävä valo ja paljon vihreää, eikö? Paras suunta olisi etelään tai länteen, nämä parvekkeet ovat aurinkoisia ja lämpimiä myös talvella. Jos sinulla on etelään tai länteen päin oleva parveke, olet onnekas! Voit viettää siellä monia miellyttäviä tunteja, jos muutat sen rentoutumispaikaksi sinulle. Neuvomme sinulle: aloita mukavilla huonekaluilla. Verhoillut tyynyt tulisi myös sisällyttää, mutta on tärkeää, että ne ovat vedenpitäviä ja kestävät ulkoisia sääolosuhteita.

Suunnittele parveke – tilaa säästävät parvekekalusteet

Parveke-suunnittelu-ruokailutila-lasitus-tuulensuoja

Olemme kaikki tietoisia oman parvekkeemme eduista – se ei ole vain paikka rentoutumiseen, vaan myös antaa meille mahdollisuuden saada raitista ilmaa ympäri vuoden jättämättä omia neljää seinäämme. Parveke ei kuitenkaan ole aina riittävän suuri käytettäväksi laajennetussa ruokasalissa. Mutta voit silti varustaa sen tyylikkäästi ja asianmukaisesti. Parvekekalusteiden toimivuudella on ratkaiseva merkitys niiden valinnassa, yhdessä huonekalujen tilaa säästävien ominaisuuksien kanssa. Taitettavia tuoleja ja pöytiä suositellaan erityisesti pienemmille parvekkeille. Nyt markkinoilla on eri materiaaleista valmistettuja ja hyvälaatuisia, ne ovat tilaa säästäviä, voit sijoittaa ne turvallisesti ulos, koska ne ovat säänkestäviä ja kestävät helposti kovassa auringossa ja sateessa.

Parvekkeen suunnittelu – merikalusteet

Parveke-suunnittelu-meri-parveke-huonekalut-pystysuora-puutarhaseinä

Jos parvekkeellasi on enemmän tilaa, voit ripustaa riippumaton tai laittaa sinne rantatuoleja tai lepotuoleja. Kaikki riippuu omasta maustasi ja mieltymyksistäsi täällä!

Toinen tärkeä tekijä, jota ei pidä aliarvioida, on parvekkeesi valo. Kuumalla kesällä on paljon miellyttävämpää istua sateenvarjon alla voimakkaan auringon sijasta. On myös muita tapoja saada varjoa parvekkeelle, mukaan lukien markiisit ja varjopurjeet. Ja kun on kyse oikeasta valaistuksesta illalla, meidän on otettava huomioon lyhdyt, taskulamput, keiju- tai lattiavalaisimet ulkokäyttöön. Haluatko järjestää illallisen kahdelle parvekkeelle? Sitten on parempi tehdä se kynttilänvalossa, kyllä! Niin romanttinen, niin kaunis!

Suunnittele parveke – parvekkeen lattia puinen tai pikemminkin laatat?

Parveke-suunnittelu-puulattia-pöytä-ideoita-parvekekasveja

Sillä välin lattiapäällysteestä on tullut parvekkeelle yhtä tärkeä kuin olohuoneessa. Päätavoitteena on muuttaa tämä asunnon osa myös mukavuusalueeksi. On olemassa hyviä vaihtoehtoja, joista valita: ensin meidän on nimettävä laatat, ne ovat helppohoitoisia ja kestävät vuosia. Vain kesällä parvekkeen laatat voivat kuumentua kirkkaassa auringossa. Jos tämä häiritsee sinua ja näet sen merkittävänä haittana, sinun on harkittava uudelleen parvekkeen lattiapäällyste. On olemassa korkealaatuisia puulevyjä, jotka voidaan koota yhdellä napsautuksella. Puupäällyste voi asettaa lämpimän ja luonnollisen aksentin parvekkeellesi. Kuinka pidät ideasta? Eikö olekin hienoa?

Suunnittele parveke – kodikkaita kukkia ja kasveja

Parveke-suunnittelu-kasvit-eksoottisia-matala-penkki-ideoita

Kauniit parvekekukat ja vihreät kasvit voivat muuttaa näennäisesti tylsän alueesi vihreäksi paratiisiksi. Ne levittävät myös hurmaavan tuoksun kukoistuksensa aikana ja luovat kodikkaan ilmapiirin rentoutumiseen. Varmista, että sinulla on muodikkaita ja värikkäitä ruukkuja ja kukkalaatikoita, joissa parvekkeen kukat voivat näyttää täyden loistonsa. Aurinkoisissa paikoissa geraniumit, roikkuvat petuniat, oleandrit ovat suosikkeja. Clematis ja muratti, jotka tuovat paljon vihreää parvekkeelle, ovat myös helppohoitoisia. Monet kotiäidit rakastavat myös laatikoita, joissa kasvaa tuoreita yrttejä. Mutta älä koskaan unohda, että parvekekasvien on aina vastattava parvekkeen kokoa ja suuntaa. Tämä vaatimus on erityisen tärkeä istutettaessa sinne.

Kuten näet, parvekkeen sisustaminen on täysin sinun tehtäväsi. Toivotamme sinulle monia miellyttäviä tunteja ulkona ja nauti raikkaasta ilmasta ja aurinkoisista päivistä ulkona!

Liukuovet yhdistävät saumattomasti parvekkeen ja makuuhuoneen

Parveke-suunnittelu-lasitus-liukuovi-ideoita

Pieni parveke eklektisillä patiohuonekaluilla

Luo-parvekkeesi-ideoita-valitse-taitto-tuolit-huonekalut

Kodikkaita eksoottisia kasveja parvekkeelle

Parveke-suunnittelu-ideoita-moderni-huonekalut-kattoterassi

Parveke-suunnittelu-viihtyisä-kasvit-kukka-ideoita

Parveke-suunnittelu-rullaverhot-kansituoli-istuintyynyt-ideoita

parveke-suunnittelu-parveke-huonekalut-parveke-kasvit-lattialaudat-lattia-puu-puutarhakalusteet-puu-istutus

parveke-design-parveke-huonekalut-parveke-kasvit-moderni-design-valkoinen-musta-terassi-ovet-huonekalut

parveke-suunnittelu-parveke-huonekalut-parveke-kasvit-rottinkikalusteet-verhoilutyynyt-vihreä-matto

parveke-suunnittelu-parveke-huonekalut-parveke-kasvit-terassit-ovet-huonekalut-sisäkasvien ruukut

parveke-suunnittelu-parveke-huonekalut-parveke-kasvit-moderni-muotoilu-pystysuora-puutarha-kiipeilykasvit-lasikaiteet

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä