15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indie -kynnet ovat värikäs kynsien trendi, jota kannattaa kokeilla!

Uusi kausi, uudet kynnet – ja kevät 2021 näyttää olevan erityisen värikäs ja monipuolinen. Kaunis ja värikäs manikyyri on luultavasti helpoin tapa sanoa hyvästit synkille talvikuukausille ja tervehtiä aurinkoista säätä! Tietenkin minimalistiset ja tyylikkäät mallit, kuten pastelliset ranskalaiset kynnet, pysyvät aina trendissä. Mutta tulevalla kaudella asiat voivat olla hieman näkyvämpiä ja iloisempia. Ehkä se johtuu siitä, että meillä on ollut viime aikoina niin tylsää kotona, että kaipaamme pientä jännitystä. Mutta mistä syystä tahansa, yksi asia on varma: annamme luovuutemme vauhtia ja emme ole tyytyväisiä yksinkertaiseen lakkaukseen kynsillämme! Koskeeko tämä myös sinua? Silloin hämmästyt viimeisimmästä kynsien trendistä! Uskomattoman hauska, monipuolinen ja sisustettu kaikin tavoin – indie -kynnet ovat muotimaailman raivoa! Mutta mitä se oikein on ja miten trendikäs ulkonäkö saavutetaan? Löydät kaiken tämän sekä kauneimmat ideat seuraavalle manillesi kanssamme!

värikkäät kynsimallit indie kynnet kynnetrendit 2021

Olipa kyseessä munankuoren kynnet tai tyylikkäät siniset kynsimallit – useimmat kynnetrendit näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä ja helposti jäljiteltäviltä. Valitettavasti todellisuus on monille meistä hyvin erilainen, ja vaikka kuinka yritämme, tulos on usein katastrofaalinen. Mutta se on nyt ohi, koska Indie Nailsissa on kyse vain yhdestä asiasta: luovuudesta! Ei ole erityisiä jäljitettäviä motiiveja tai värejä, joita sinun on ehdottomasti käytettävä – kaikki mitä haluat on sallittu! Kynsien trendi tekee manikyyristä kotona todellisen seikkailun, joka on hauskaa!

Indie -kynnet: mitä kynsien trendin takana on??

Siniset kynnet suunnittelevat indie -kynsien kynsien trendit 2021

Mietit varmaan mitä indie -kynnet ovat? Itse asiassa ulkonäölle ei ole erityistä nimeä, koska muotoilu voi olla mitä haluat. Ja ei, “indie” ei liity mitenkään Intiaan. Tämä on lyhyt muoto englanninkieliselle sanalle “independent”, joka tarkoittaa “riippumaton” saksaksi. Ja kuten nimestä voi päätellä, Indie Nailsilla ei ole sääntöjä, ja jokainen kynsistä on oma itsensä. Maali? Värikkäiden ja monipuolisten mallien pitäisi keventää mielialaamme. Uusimpien Pinterest -trendiraporttien mukaan indie -kynsien ideoiden etsintä on lisääntynyt huimasti 21 prosenttia viimeisen kahden kuukauden aikana, ja voimme hyvin ymmärtää miksi. Oudon vuoden jälkeen voimme kaikki käyttää iloa ja värejä elämässämme.

Kynsien trendi on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat tehdä omat kynnet

lyhyiden kynsien maalaus indie -kynsien kynnetrendit kevät 2021

Haluaisitko maalata kynnet itse, mutta pahoinpidellä ajatus monimutkaisista malleista ja kuvioista? Tässä ovat indie -kynnet, koska ne voivat kirjaimellisesti olla mitä haluat. Etkö osaa päättää suloisen hymiön tai värikkään sateenkaaren välillä? Joten miksi et yhdistä molempia ja luo oma taideteos? Tärkeä suuntaus on, että et maalaa kynsiä tietyn kaavan mukaan, joka näyttää samalta kaikissa kynsissä. Anna itsellesi inspiraatiota uudestaan ​​jokaisen naulan kanssa ja kehitä luovuuttasi päästäksesi eräänlaiseen “sekoitus-manikyyriin”.

hauskoja kynsimalleja indie -kynsien kynnetrendit 2021

Instagramissa on nyt yli 155 000 viestiä hashtagin # Indiaails alla, jotka tarjoavat meille paljon inspiraatiota ja ovat selviä todisteita siitä, että ilme näkyy kaikkialla tulevina kuukausina. Jopa tähdet, kuten Kylie Jenner, Dua Lipa ja Chiara Ferragni, ovat jo hyppääneet indie -junan kyytiin ja koristaneet kynnet hauskalla ja värikkäällä tavalla. Indie-kynsien pääominaisuus on, että ne käyttävät yleensä kirkkaanvärisiä ja huomiota herättäviä, alkuperäisiä ja ainutlaatuisia malleja ja muuttavat kätesi eläviksi taideteoksiksi.

Mitä enemmän tyylejä, värejä ja motiiveja yhdistät keskenään, sitä onnistuneempi tulos on. Toisin sanoen: kyse on monipuolisen ilmeen saavuttamisesta odottamattomilla yhdistelmillä. Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että indie -kynsiä on hyvin vaikea toistaa. Mutta totuus on, että saat helposti hauskan ilmeen kotona yksinkertaisilla kuvioilla tai kynsitarroilla ja koristeilla, kuten helmillä. Voit käsitellä jokaista kynsiä erikseen ja valita 10 eri mallia tai pitää kiinni tietyn värimaailman – se on täysin sinun.

Trendikkäät indie -kynnet voidaan mukauttaa ihanteellisesti jokaiseen makuun

ruskeat kynnet ideoita indie kynnet kynnetrendit kevät 2021

Värikkäät kynnet ja hauskat koristeet ovat liian lapsellisia sinulle ja haluat mieluummin yksinkertaisen manikyyrin, jota voit käyttää toimistossa? Kuten jo mainittiin, kaikki on sallittua indie -kynsillä ja ulkonäkö näyttää kauniilta ja trendikkäältä myös mykistetyissä väreissä, kuten ruskeassa ja beigessä.

Neonkynnet trendi indie kynnet

Epäilemättä kynsien trendin toteuttaminen vaatii jonkin verran taitoa ja paljon luovuutta. Mutta sääntöjen puute antaa meille mahdollisuuden leikkiä väreillä ja malleilla ja kokeilla mitä tahansa. Lopputulos ei kuitenkaan ole niin täydellinen kuin haluaisit, eikä sinulla ole aikaa uudelle ilmeelle? Se on täysin hyvä, ja voit aina väittää, että tämä on juuri sitä, mitä halusit saavuttaa.

Indie Nails: Yleiskatsaus kauneimmista ulkoasuista muotoilua varten

Indie Nails Nail trendi, pitkät mantelinmuotoiset kynnet

Jos et pelkää pientä haastetta, vapaakätiset kynsimallit voivat antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla

Indie Nails Nail Trends 2021 Blue Nails Ideas

Värikäs ja uskomattoman hauska – Indie Nails saa lyhyet kynnet loistamaan

Indie Nails -kynsien trendit 2021 lyhyiden kynsien kynsisuunnitteluideoita

Kynsien trendin kanssa on tärkeää, että mallit ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia

Cherries Nail Design Indie Nails Nail Trends 2021

Sydämestä söpöihin hymiöihin – kaikki mitä pidät, on sallittua

Kynsitarrat Design Indie Kynnet Kynnetrendit 2021

Indie -kynnet ovat todellisia mielialan kohottajia

Kynsien mallit lyhyille kynsille Indie -kynnet

Miksi valita tietty kynsien muotoilu, kun saat kaiken?

Kynsien trendit 2021, mitkä ovat indie -kynnet

Mitä enemmän värejä ja motiiveja yhdistät keskenään, sitä kauniimpi ja jännittävä tulos on

Smiley -kynsimallit lyhyille kynsille indie -kynnet

Indie -kynnet ovat kaikkialla tulevina kuukausina

Mitä ovat Inide Nails neonkynsien suunnitteluideat

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla