15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee yksinkertaisia ​​kynsimalleja itse: vesitarrat ammattimaiseen ilmeeseen

Helposti valmistettava itse-nopeasti-tee-itse-kynsimalli-kukat-oranssi-syksy% cc% 88ne

Hyvin hoidetut kynnet ovat modernin naisen käyntikortti ja kynsien muotoilu – niiden maun ilmentymä. Valitettavasti kaikki eivät ole taiteellisesti lahjakkaita maalaamaan pientä taidetta ja monimutkaisia ​​aiheita kynsilleen kynsilakalla ja siveltimellä. Vesitarrojen, joita kutsutaan myös vedensiirtokynsitarroiksi, avulla voit nyt luoda kauniita kuvioita ja yksinkertaisia ​​kynsimalleja loihtia kynnet! Nämä vesitarrat tarjoavat mahdollisuuden saada ammattimaisesti sisustetut kynnet, mutta säästää rahaa kynsisalonkiin. Voit selvittää, miten se tehdään alla.

Yksinkertaisia ​​kynsimalleja ammattimaisesti koristeltuihin kynsiin

Helppo tehdä itse-tehdä-diy-vesi-tarrat-kukat kynsimalleja

Vesitarrat eivät ole vain kynsitarroja, koska tarrat ovat itseliimautuvia ja niitä on vaikeampi kiinnittää kynsiin. Toisaalta vesitarrat ovat ohuita kuvioita, jotka on kiinnitetty kynsiin kynsilakalla, joten ne eivät tartu itseensä. Vettä tarvitaan itse asiassa kuvan irrottamiseen ohuesta taustapaperista.

Yksittäiset aiheet tai kokonaan peittävät tarrat

yksinkertainen-kynsimalli-lyhyt-kynsi-kesä-vihreä-kukka-trooppinen

Vesitarrojen osalta erotetaan toisistaan ​​kynsikalvot, jotka peittävät kynnet kokonaan, ja tarrat, jotka kuvaavat vain yksittäisiä aiheita ja ovat enemmän kuin pieniä katseenvangitsijoita kynsissä. Aloittelijoille ja lyhyiden kynsien suunnitteluun viimeiset ovat täydellisiä. Valitse aluksi yksinkertainen kynsimalli, esimerkiksi kukkakuvio, geometristen kuvioiden tai suorien viivojen sijaan.

Helppo tehdä DIY kynsi nopeasti

yksinkertaiset-kynsisuunnittelut-vesitarrat-ohjeet

Vesitarrojen lisäksi tarvitset:

  • kuppi vettä – mieluiten pieni kulho. Ei ole suositeltavaa käyttää korkeaa lasia. Jos tarra vajoaa lasin pohjaan, pinseteillä on paljon vaikeampi päästä käsiksi.
  • Sakset
  • pinsetit
  • Päällystakki
  • kynsilakanpoistoaine
  • 2-3 pumpulipuikkoa

Vesitarrojen kiinnittäminen-vaiheittaiset ohjeet

yksinkertainen-kynsimalli-diy-ohjeet-aloittelija-kukka-mallit

Se alkaa vesitarrojen valmistelulla. Ensin irrotetaan ohut suojakalvo, mikä on erittäin tärkeää. Jos kalvo jää tarraan, sitä ei voi erottaa kuvasta myöhemmin. Sitten kuvio leikataan paperista. Sinun ei pitäisi kiinnittää huomiota oikeaan muotoon, koska ylimääräinen voidaan helposti poistaa lopussa. Näin et leikkaa tarroja liian kapeiksi tai liian lyhyiksi. Jokaiselle kynsille on pohjimmiltaan 10 erikokoista tarraa.

Levitä pintamaali ja olet valmis

yksinkertainen-kynsimalli-diy-ohjeet-vesitarrat

Kynnet tulee puhdistaa rasvasta ja liasta ja maalata. Maalin tulee olla vähintään kosketuskuiva. On parasta valita pintaan valkoinen kynsilakka, jotta värilliset kuviot voivat tulla omiin. Ohut pahvi, jossa on aihe, asetetaan veteen ja jätetään 5-10 sekunniksi. Sitten folion pitäisi irrota pahvi. Jos ei, pahvi asetetaan veteen muutamaksi sekunniksi. Sitten tarra vedetään ulos ja asetetaan kynsiin pinseteillä. Jos kynsi on kostutettu, tarra ei tartu heti ja voidaan sijoittaa kynsiin halutulla tavalla. Älä huolehdi näkyvistä aalloista. Tämän jälkeen kuoppia tasoitetaan pintamaalin levityksellä.

kauniit värigradientit ja yksityiskohtaiset aiheet

yksinkertaiset kynsimallit nopea-ammattimainen-violetti-valkoinen

Jos aihe on jo halutussa paikassa, naulaan puristetaan keittiörulla, joka imee ylimääräisen veden. Sitten kuvio kiinnitetään TopCoat -kerroksella ja tehdään kestäväksi. Jos pintamaali on kuiva, voit nyt poistaa ulkonevat osat. Kasta vanupuikko kynsilakkakuivaimeen ja kuivaa ylimääräinen varovasti pois. On parasta olla koskematta mihinkään kynsiin, jotta kuvio ei tahri.

oikea pohjalakka on ratkaiseva

yksinkertaisia ​​kynsimalleja-vesitarrat-kesämotiiveja

Vaikka se vaatii vähän harjoittelua, tulokset ovat henkeäsalpaavia. Olipa kyseessä lyhyt tai pitkä kynsi, vesitarrat ovat ihanteellisia minkä tahansa pituisille kynsille. Ammattimaisen ilmeen luominen on helppoa ja nopeaa.

Yhdistä värit kauniisti

easy-nail-designs-nopeasti-do-yourself-folio-ruusu-kuvio

Pohjimmiltaan jokaisessa pakkauksessa on 10 tarraa kutakin kynsiä kohden, mutta voit myös levittää vain 2-3 niistä tai vain korostaa nimetöntä sormea. Muut kynnet on maalattu yksivärisellä kynsilakalla. Jos haluat yhtenäisen ulkonäön, valitse sopiva väri, joka löytyy esimerkiksi kuviosta.

Yhdistä vesitarrat muihin tekniikoihin

yksinkertainen-kynsimalli-lyhyt-kynsi-kesä-kynsitarra-vesi-liukeneva

Kaltevilla kynsillä, jotka tunnetaan myös nimellä ombre -kynnet, on kauniit värinmuutokset ja ne ovat ihanteellisia vesitarran taustana. Kauniit siirtymät luodaan sienitekniikalla.

Yksinkertaiset kynsimallit – täydellinen motiivi jokaiseen vuodenaikaan

yksinkertaiset-kynsien mallit-summer-palm-motif-water-tarrat

Ensin kynnet maalataan vaalealla värillä ja sitten toinen väri levitetään useisiin kerroksiin kosmeettisen joutsenen avulla. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää myös kauniin taustan luomiseen kynsillesi, kuten rannalle varhain aamulla tai auringonlaskun aikaan.

Piristä kynsien muotoilua tekojalokivillä

yksinkertainen-kynsimalli-vesi-tarrat-ruusut-strassit-valkoinen-vaaleanpunainen

Vesitarrat voidaan yhdistää myös muihin kynsikoristeisiin, kuten strassit ja helmet. Jotta koko asia ei näyttäisi liioitelulta, luota kirkkaisiin väreihin ja yksinkertaisiin malleihin.

Vesitarrat vain kahdelle kynsille

yksinkertainen-kynsimalli-punainen-musta-valkoinen-viikset

Vesitarrojen mallit vaihtelevat kitšistä tyylikkääseen. Halutessasi voit kiinnittää makaroneja, eläimiä, postimerkkejä tai kokonaisia ​​maisemia kynsillesi. Esimerkiksi kukka -aiheet, jotka vaikuttavat monimutkaisilla yksityiskohdillaan ja kirkkailla väreillään, näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Nämä kalvot tarjoavat upeita mahdollisuuksia kauniille kynsimalleille, joita et voi koskaan luoda niin hienoksi kynsilakalla.

Hienoja motiiveja syksyyn

yksinkertainen-kynsimalli-syksy-lyhyt-kynsi-kettu-aihe

Oranssi ja turkoosi ja pöllö -aihe

yksinkertaiset-kynsien mallit-vesitarrat-ammattilaiset-pöllöt-syksy

upeita aiheita talveksi – lumihiutaleet

yksinkertainen-kynsimalli-talvi-lumihiutaleet-valkoinen-sininen

Jokaisella kynsillä on erilainen muotoilu

helppo-kynsimalli-nopea-talvi-sininen-lumihiutaleet-vesitarrat

Jouluaiheet kynsissä luovat juhlatunnelman

yksinkertaiset-kynsien mallit-joulu-vesi-tarrat-aiheet-tarrat

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!