15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele geelikynsiä glitterillä – 2 tekniikkaa ja kauniita ideoita ohjeineen

geelikynnet, joissa on glitteri lila-karkea-tyylikäs-juhla-ilme

Geelikynnet ovat nykyään välttämättömiä. Ja kynsien suunnittelussa sama pätee glitteriin, koska se luo houkuttelevia vaikutuksia sormiin. On kuitenkin pidettävä huoli siitä, ettei sitä liioitella. Liian suuri osa siitä voi nopeasti näyttää mauttomalta jokapäiväisessä elämässä. Jos olet päättänyt kokeilla geelikynsiä, joissa on glitteriä kynsitaiteena, vinkkimme aiheesta voivat olla hyödyllisiä. Kokeile sitä ja luo mukautettu kynsimalli, josta kaikki ovat kateellisia.

Tee itse kimaltelevia geelikynsiä – 2 tekniikkaa

Geelikynnet kimaltelevilla naisilla-design-nailart-violetti-sininen

Glitterin erityispiirre on, että sitä on saatavana niin monessa eri värissä. Mutta ei vain sitä. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä sekä hienojen että karkeiden glitterien kanssa. Pieni aksentti voidaan luoda jokaiseen tai tiettyyn kynsiin tai koko kynnen pintaan. Kuinka käytät glitteriä geelin kanssa, näet alla.

Geeliseos glitterille

geelikynnet, joissa glitter nude-glitter-syksy-värit-kupari

Kaunista kynsien muotoilua varten sinulla on mahdollisuus sekoittaa kimallus suoraan geeliin, jota käytät tiivistämiseen tai rakentamiseen. Voit tietysti määrittää määrän itse, riippuen siitä, minkä vaikutuksen haluat saavuttaa. Voit myös yhdistää eri värejä geelikynsiin glitterin kanssa, mikä on erityisen edullista, jos et ole löytänyt haluttua yhdistelmää kaupoista. Voit jatkaa geeliseoksen käyttöä normaalisti. Tämä tekniikka on erityisen edullinen, jos haluat suunnitella koko kynsikerroksen kimaltelevalla vaikutuksella.

Käytä glitteriä mallinnukseen

Geelikynnet-glitter-ideat-ohjeet-helppo-aloittelija-kynsien suunnittelu

Voit myös asettaa taitavasti aksentteja käyttämällä eri tekniikkaa. Ensin suunnittelet pinnan millä tahansa värillä. Kun se on kuivunut, levitä valittu kuvio lisää geeliä ja harjaa tai kynsiä. Sitten jokainen suunniteltu kynsi ripotellaan kimalluksella tai sormi kastetaan kimallukseen. Tämä tarttuu automaattisesti geeliin ja sen jälkeen, kun ylimäärä on poistettu, se voidaan kovettaa tavalliseen tapaan. Muuten, kimallus voidaan myös tuputtaa tai ripotella geelille harjan avulla.

Kauniita motiiveja kimalteleville geelikynsille kaavaimilla

Gel-kynnet-glitter-inspiraatio-karkea-glitter-muotoilu

Jos et luota itse suunnittelemaan kuvioita vapaalla kädellä, voit käyttää myös kaavaimia. Nämä liimataan kynsiin ja täytetään sitten geeliseoksella. Erityisen helppoa on käyttää kaavaimia. Tietyt kynsien alueet voidaan myös peittää helposti teipillä. Tämä luo kauniita kuvioita nopeasti ja helposti.

Ideoita ja ohjeita kiiltävillä geelikynsillä

Geelikynnet-glitter-uv-kuvio-aiheet-kukat-siniset-ideat

Nyt kun olet oppinut kahdesta mielenkiintoisesta tekniikasta glittergeelikynsille, sinulla on varmasti suuri halu kokeilla niitä. Tätä tarkoitusta varten haluamme nyt esitellä teille hienoja suunnitteluideoita, joita olemme myös lyhyesti selittäneet. Pidä hauskaa suunnittelun kanssa ja tietysti esittelemällä kauniita ja ennen kaikkea itse tehtyjä kynsisi.

Sateenkaari kimallus

geelikynnet-glitter-värikkäät-värit-ohjeet-sateenkaari-lyhyet kynnet

Vaikka tämä ajatus näyttää ensi silmäyksellä hyvin kehittyneeltä, kimaltavat geelikynnet ovat nopeita ja helppoja tehdä. Toista tekniikkaa käytetään. Levitä geeli ja sitten, kun se on vielä kostea, aloita eri kimaltelevien värien levittäminen siveltimellä. Valmista värit tähän etukäteen. Yksi väri vie aina puolet kynsistä, toinen puoli toisen puolen. Varmista, että sävyjen välillä on sujuva siirtyminen, jotta saat myös mukavan sateenkaaren. Lopuksi tiivistä malli.

Sateenkaari, jossa on lävistäjä

geelikynnet-glitter-sateenkaari-lävistäjä-ohjeet-tee itsestäsi värikäs

Tämä sateenkaaren muotoilu on myös erittäin houkutteleva. Et tarvitse liimanauhaa repimään pois, koska hieman sekoitettu glitter luo mukavan tasaisen siirtymän myös täällä. On parasta levittää ensin kerros geeliä, jonka kovetat lampun alla. Levitä sen jälkeen toinen kerros kirkasta geeliä. Käytä tätä puhallinharjalla. Sen avulla otat hieman ensimmäistä kimallusväriä (tässä tapauksessa geelikynnet on viimeistelty vaaleanpunaisella glitterillä ja aloitettu punaisella) ja taputtele tämä varovasti kynsien alimpaan kulmaan.

Napauta sen jälkeen punainen kimallus ja poimi seuraava väri. Parannat kuvion lampun alla. Harjaa ylimääräinen kiilto harjalla, levitä kirkasta geeliä ja sulje lampun alle. Toista sitten koko asia kaikilla muilla sormilla. Diagonaalisen suunnittelun sijasta voit myös käyttää erilaista kuviota kiiltävillä geelikynsillä. Koska vaakasuorat raidat näyttävät yhtä kauniilta.

Suunnittele ranskalaisia ​​kynsiä glitterillä

geelikynnet-glitter-ranska-ruskea-tumma-punainen-ombre

Ranskalaisen manikyyrin suosittuja kynsiä voidaan myös maustaa pienellä kimalluksella. Vaihtoehtoja on täällä lukuisia. Joko luot värillisen ranskalaisen mallin, jota voit laajentaa alaspäin glitterin avulla. Levitä sitten uusi, läpinäkyvä kerros kimaltelevaksi värillisen geelin jälkeen ja levitä kimalluselementit. Ranskalaisella muotoilulla varustetut geelikynnet voidaan myös suunnitella vain glitterillä. Tätä varten kovetat pohjan, minkä jälkeen levität uuden geelikerroksen. Aloita suuremmalla määrällä glitteriä kynsivihjeille ja anna kimalluksen vähentyä kohti pohjaa. Riippumatta siitä, suunnitteletko vain puolet kynsistä tai koko nauhan, päätät itse. Kummassakin tapauksessa luodaan mukava vaihtoehto klassiselle ranskalaiselle manikyyrille, jossa on kimaltavia geelikynsiä.

Kuvioita ja motiiveja

Tietenkin monia erilaisia ​​kuvioita ja motiiveja voidaan suunnitella myös kimaltavilla geelikynsillä. Voit saada tällaisen marmoriefektin lisäämällä esimerkiksi vettä ja kynsilakkaa. Levitä ensin kirkas pohja uudelleen, sitten toinen kerros valitulla glitterillä ja koveta tämäkin kerros. Tiputa sitten kynsilakkamaali veteen ympyröiden muodostamiseksi. Myös kynsilakan pitäisi olla kirkasta, jotta kimallus näkyy myöhemmin. Voit nyt suunnitella minkä tahansa kuvion hammastikulla. Peitä sormesi teipillä ja kasta se veteen. Kuvio siirretään sitten kynsiin. Anna lakan kuivua ja levitä viimeinen kerros kirkasta geeliä sen asettamiseksi paikalleen.

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus