15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyyli keskipitkät kampaukset-14 kaunista tyyliä hartioihin ulottuville hiuksille

Keskipitkät kampaukset muotoilevat puolipitkät hiusten kiharat

Mitä yhteistä on lyhyillä ja pitkillä hiuksilla? Niitä ei pidetä erityisen helposti hoidettavina. Keskipitkä sitä vastoin ei tarvitse yhtä paljon huoltoa ja on paljon helpompi muotoilla jopa varhain aamulla. Siksi yhä useammat naiset käyttävät hiuksiaan olkapäähän sekä talvella että kesällä. Kuinka voit muotoilla suosituimmat keskipitkät kampaukset itse, paljastamme artikkelissa.

Keskipitkät ja kerrostetut kampaukset ovat suosittuja

kampaus-keskipitkä-porrastettu-tyylit-vino-otsatukka

Keskipitkät hiukset näyttävät aina tyylikkäiltä ja trendikkäiltä ja tarjoavat samalla erilaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja. Keskipitkä on paras vaihtoehto naisille, joilla on hienot, suorat hiukset ja vähän volyymia. Jos kampaus on muotoiltu keskipitkäksi ja kerrokselliseksi, hiuksiin voi saada enemmän täyteläisyyttä. Oikealla leikkauksella kasvojen ääriviivat voidaan korostaa. Amerikkalainen malli Karlie Kloss käyttää yleensä keskipitkää kampaustaan ​​avoimena sekä keskellä että sivussa. Tällä tavalla ulkoasua voidaan muuttaa hieman käyttämättä kalliita tuotteita tai muotoilemalla erityisiä kampauksia.

kampaus-keskipitkän-porrastetun sivun jakaminen

Olkapäähän ulottuvat hiukset näyttävät hyvältä sekä pienillä että korkeilla naisilla ja ne voidaan mukauttaa mihin tahansa kasvon muotoon. Keskipitkä kampaus näyttää aina hyvin luonnolliselta ja tuo myös hartiat hyvin esiin. Jopa vuoden 2012 Miss Universumin voittaja Olivia Culpo käyttää keskipitkää kampausta, joka näyttää todella tyylikkäältä hieman kaarevilla kärjillä. Tämän takana ei kuitenkaan ole suurta muotoilusalaisuutta, vaan yksinkertaisesti se, että kärjet istuvat solisluun päällä ja muuttavat siten muotoaan.

Puolipitkät kampaukset 2016 naisille: 30 trendikkäimmistä tyyleistä

Parhaat kampaukset kulmikkaalle kasvomuodolle

Bobin aliarvostus 2016 – lyhyt, pitkä tai aaltoileva?

kampaus-keskipitkät tyylit-suorat hiukset-keskijakaus

Suorat hiukset sopivat täydellisesti kampauksiin keskipitkille hiuksille ja yhdistyvät upeasti askelleikkaukseen. Pitkäaikainen tunnettu kerroksellisten aliarvostusten käyttäjä on näyttelijä Jennifer Aniston. Hänen puolipitkän kampauksensa eri tasot korostavat hänen kasvojaan ja luovat sille eräänlaisen kehyksen. Vaikutus voidaan korostaa upeasti joillakin kevyemmillä säikeillä. Tämä ilme sopii täydellisesti luonnollisille suorille hiuksille tai voidaan muotoilla helposti uudelleen suoristusraudalla.

kampaus-keskipitkät tyylit-pitkä-bob-keskijakautuminen

Yksi suosituimmista keskipitkistä kampauksista on niin sanottu ylistys. Pitkä bob näyttää vähän ulos kasvanulta bob -kampaukselta, mutta sillä on oma tyylinsä. Kampaus, joka oli trendikäs muutama vuosi sitten, on jo muuttunut klassiseksi. Leikkauksessa ei ole suuria erityispiirteitä. Hiukset leikataan hieman lyhyemmiksi takaa ja hieman kerroksittain edestä. Tämä helpottaa kampausta ja mahdollistaa monenlaisia ​​tyylejä. Jopa tyylikkäässä ulkonäössä, jossa on keskiosa, pitkä bob näyttää upealta, kuten mallin Kendall Jennerin kampaus osoittaa.

Keskipitkät kampaukset kiharoilla

kampaus-keskipitkät-tyylit-villi-luonnolliset-kiharat

Keskipitkät kampaukset eivät sovellu vain suorille, vaan myös kiharoille hiuksille. Volyymit luonnolliset kiharat voidaan korostaa erityisen hyvin puolipitkällä leikkauksella ja muotoilla halutulla tavalla. Voit leikkiä jakautumisella ja hiusvärillä saavuttaaksesi mielenkiintoisia vaikutuksia. Amerikkalainen malli Chanel Iman käyttää villejä keskipitkiä lukkojaan, vaikka leikkauksessa on myös muutama kerros.

kampaus-keskipitkät tyylit-bob-täydellinen-kiharat

Vaikka luonnolliset kiharat ja suorat, keskipitkät hiukset eivät vaadi melkein mitään erityistä muotoilua, hieman kiharat ja aaltoilevat hiukset eivät lainkaan. Jos haluat muotoilla keskipitkät kiharat kampaukset ja luoda tyylikkäitä kiharoita, eri tuotteet ja tarvikkeet ovat välttämättömiä täydellisen ilmeen saavuttamiseksi. Jos haluat esimerkiksi muotoilla lumoavia kampauksia keskipitkäksi ja loihtia kauniita aaltoja, kuten Rose Byrnen, tarvitset kuumat rullat. Jotta valmis kampaus kestää kauemmin ja aallot saavat kauniin kiillon, käytä hiuslakkaa.

kampaus-keskipitkät tyylit-lempeä-aaltoileva puoli-jakaus

Kihara lohko on suosittu vaihtoehto suoralle versiolle ja se on täydellinen kampauksena erityistilaisuuksiin. Kiharat voidaan muotoilla millä tahansa tavalla. Päätät itse, käytätkö hiusten kiharrinta, kiharaa tai suoristusrautaa. On kuitenkin huomattava, että eri tekniikat tuottavat erilaisia ​​tuloksia. Voit muotoilla aaltobobin syvällä jakautumisella. Siten kampaukselle voidaan antaa rento ilme.

kampaukset-keskipitkät-tyylit-sivuttain-aaltoilevat sivut

Jos toisaalta haluat luoda tiukemman ilmeen, puolet hiuksista voidaan kiinnittää sivulle bobby -nastoilla. Tämä tekee kampauksesta tyylikkäämmän, mutta ei liian tiukan, kuten esimerkiksi updo. Tämä olkapäähän ulottuva kampaus voidaan yhdistää myös kulmikkaaseen otsatukkaan, joka luo epäsymmetrisen ilmeen. Toinen tärkeä elementti tähän on sivuttaisjako, joka tekee kampauksesta niin houkuttelevan.

kampaus-keskipitkä-bob-aalto-balayage

Monet naiset käyttävät hiuksiaan keskipitkästi siirtymällä pitkäksi harjaksi tai lyhyeksi leikkaukseksi. Ensimmäisessä tapauksessa annetaan hiusten kasvaa, kunnes ne saavuttavat halutun pituuden. Tässä tapauksessa hyvä hoito, erityisesti kärjet, on välttämätöntä, jotta hiukset eivät lopulta näytä vahingoittuneilta. Säännöllinen kärjen leikkaus on välttämätöntä, vaikka haluat hiusten olevan pidempiä. Jos kuitenkin haluat lyhyen leikkauksen, mutta et ole vielä varma, sopivatko lyhyet hiukset sinulle, voit kokeilla olkapään pituista leikkausta siirtymäkauden kampauksena.

Keskipitkät kampaus otsatukka ja updo

kampaus-keskipitkä-porrastettu-otsatukka-ombre-hiusväri

Keskipitkillä kampauksilla kerrosten lisäksi otsatukkailla on yhtä tärkeä rooli. Tämä vielä lyhyempi askel rajaa kasvot kauniisti ja näyttää erityisen naiselliselta ja tyylikkäältä. Kuuluisat naiset, kuten Emma Stone, Taylor Swift ja Dakota Johnson, käyttävät melkein aina kampauksiaan keskikokoisina, kerroksellisina ja otsatukkaisina. Voit kokeilla hiusvärejä ja värjäystekniikoita, kuten ombréa ja balayagea, jotka luovat uuden viileän vaikutuksen.

kampaus-keskipitkä-otsatukka-pin-up-pulla

Mikä on lähes uskomatonta useimmissa tapauksissa lyhyillä hiuksilla, on päivitykset. Jos kampaukset ovat kuitenkin keskipitkät, ne voidaan myös sitoa kauniiksi ulkonäöksi. Nämä eivät ole suuria chignoneja ja tyylikkäitä poninhäntäjä, vaan pieniä, rentoja pulloja.

kampaukset-keskipitkät-otsatukka-tyylit-yläsolmu-rento

Koska keskipitkät kampaukset ovat enimmäkseen porrastettuja, updo ei voi koskaan olla täydellinen. Tämä ei kuitenkaan ole haitta, mutta sitä voidaan pitää mukavana vaikutuksena. Erinomaiset kohokohdat luovat rennon ilmeen ja sopivat siksi täydellisesti jokapäiväiseen kampaukseen.

kampaus-keskipitkät-tyylit-updos-tyylikäs ilme

Jos kuitenkin haluat muotoilla puolipitkät hiuksesi tyylikkääseen ulkonäköön, erilaiset hiustuotteet tulevat pelastamaan. Hiusten vaahdon ja hiusgeelin avulla ulkonevat säikeet voidaan laittaa takaisin ja kiinnittää paikoilleen. Kuitenkin, jos se on kampaus erityiseen tilaisuuteen, kannattaa käydä kampaajalla täydellisen ilmeen saamiseksi.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!