15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä voidaan tehdä lentäviä hiuksia vastaan? Yksinkertaisia ​​vinkkejä ja temppuja latautuneille hiuksille

Mitä tehdä lentäviä hiuksia vastaan ​​- vinkkejä hoitoon ja paljon muuta

Erityisesti hyvin ohuet naiset tietävät ongelman – hiuksesi kirjaimellisesti nousevat taas pystyyn. Tämä fyysinen luonnollinen spektaakkeli on erityisen raikas pesun ja föönauksen jälkeen. Jotkut ihmiset tuntevat ongelman paremmin syksystä ja talvesta, kun taas toiset saavat ladatut hiukset tietyistä vaatteista. Älä huoli, voit tehdä sen ehkäisemiseksi monella tavalla. Tämän päivän artikkelissa haluamme jakaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja hiusten lopulliseen kesyttämiseen ja karvojen karhenemisen estämiseen.

Miten hiukset latautuvat??

Ohuille ja ohuille hiuksille lentäviä hiuksia esiintyy erityisesti talvella

Kuten aiemmin mainittiin, tämä ilkeä ilmiö on yksinkertainen fysiikka. Syksyllä ja talvella hiukset latautuvat todennäköisemmin, koska silloin ilma on kuivempaa, emmekä voi vapauttaa tätä varausta kosteuden kautta tavalliseen tapaan. Sen sijaan se kerääntyy kehoon ja hiuksiin, jolloin jälkimmäiset “lentävät”. Koska ne hylkivät kehosta kuin magneetti ja hiukset nousevat pystyyn.

Mitä tehdä lentäville hiuksille?

Näiden vinkkien avulla voit välttää staattisen sähkön kertymisen hiuksiin

Mutta vaikka staattiset hiukset ovat jotain luonnollista, ne ovat silti melko ärsyttäviä. Mitä voit tehdä karvahiuksille? Erilaiset korjaustoimenpiteet, jotka olemme luetelleet alla, auttavat täällä. Jos sinulla on hienot hiukset ja olet siten alttiimpi sähkövarauksille tai sähköhiuksille, voit kokeilla niitä ja katso, mikä toimii parhaiten sinulle, kun haluat kesyttää karvaisia ​​hiuksia.

1. Vältä karvaisia ​​hiuksia, joissa on riittävästi kosteutta

Kosteuttavat shampoot auttavat torjumaan karvaisia ​​hiuksia ja ravitsemaan hiuksia

Tärkein syy hiusten sähköisiin varauksiin on siis kuivuus ja erityisesti kuiva ilma. Tämä sisältää myös kuivan lämmitysilman, minkä vuoksi syksy- ja talvikuukaudet edustavat sähköisesti varautuneiden hiusten huippua. On siis loogista, että riittävä kosteus voi toimia ohuita, lentäviä hiuksia vastaan. On parasta käyttää shampoota, joka sisältää kosteuttavia ainesosia taistelussa karvahiuksia vastaan. Tällaisia ​​ainesosia ovat esimerkiksi moringa tai laajalti käytetty punaleväuute.

Jos sinulla on kuivat hiukset, älä unohda hoitoainetta ja intensiivistä hiustenhoitoa kerran viikossa. Lisävinkki kosteuteen liittyen, jota voit käyttää myös liikkeellä ollessa, on kostuttaa kädet ja ajaa hiuksiasi pienen matkan päässä. Hiusten staattinen varaus haihtuu tämän kosteuden kautta. Huomaat heti, kuinka ulkonevat karvat putoavat takaisin alas.

2. Vältä puhalluskuivausta

Anna hiusten kuivua ilmaa lentäviä hiuksia vastaan

On parasta antaa hiusten kuivua luonnollisesti. Tämä kestää kauemmin, mutta on paljon parempi hiuksille, koska se ei ainoastaan ​​kuivu, vaan voi myös imeä hiusten pesemisen aiheuttaman kosteuden. Sen sijaan kuuma ilma tekee hiuksista, jotka ovat jo kuivia, vieläkin kuivempia ja stressaantuneempia. Pyyhkeen sijaan voit myös kuivata hiuksesi puuvillapaidalla, joka imee kosteuden nopeammin ja paremmin. Tätä tarkoitusta varten on myös erityisiä mikrokuituturbaaneja. Jos sinulla on kiire ja haluat kuivata föönauksen, älä unohda lämpösuojaa! Tämä käytännöllinen tuote on täydellinen lentäviä hiuksia vastaan, koska se antaa hiuksille kosteutta.

3. Kuivaa hiukset oikealla hiustenkuivaajalla

Ionilla varustettu hiustenkuivaaja auttaa lentäviä hiuksia vastaan

Varsinkin kylmänä vuodenaikana et välttämättä halua antaa hiusten kuivua ilmassa, koska toisaalta se vie enemmän aikaa ja toisaalta haluat estää vilustumisen. Käytät siis hiustenkuivaajaa säästääksesi aikaa. Oletko nyt varmasti todennut, että hiuksesi kuivuvat jälleen? Ja olet myös oikeassa. Mutta ei vain tämäntyyppinen hiusten kuivaus johtaa karvaisiin hiuksiin. Jos saat karvahiuksia puhalluskuivauksen jälkeen, käytät todennäköisesti väärää, yksinkertaista ja yksinkertaista hiustenkuivaajaa. Suosittelemme ionipuhalluskuivainta, joka toimii varautuneita hiukkasia vastaan ​​ja myös kuivattaa hiukset nopeammin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ne menettävät myös vähemmän kosteutta. Lopuksi sinun tulee kuivata hiukset hyvin uudelleen käyttämällä kylmää asetusta.

4. Kampaa hiukset kunnolla

Käytä puukampaa muoviharjan sijasta

Voit estää staattisen sähkön kertymisen myös käyttämällä oikeaa kampaa. Tämän tulee olla puusta ja siinä on leveät koukut. Harjaa ei suositella. Syyt luetellaan nopeasti: Toisaalta puu on materiaali, joka tuottaa vähemmän sähkövarauksia kuin esimerkiksi metalli tai muovi. Tämä johtuu siitä, että kitkaa on vähemmän, kun kampaa puuta. Leveillä haaroilla on myös sama vaikutus, kun taas harjan monet kapeat harjakset lisäävät kitkaa ja latautavat siten hiuksia. Tuloksena on karvahiukset.

Luonnolliset hiusharjat eivät lisää hiuksiin lisämaksua

Lisävinkki: Etkö halua erota rakkaasta harjasta tai onko harjaus helpompaa kuin kampaaminen? Sitten voit käyttää yksinkertaista temppua, jotta voit välttää tai ainakin vähentää lentäviä karvoja: Ota ohut paperipyyhe tai kosmetiikkapaperi ja pistä harjakset läpi niin, että kangas peittää harjan. Vaikka teet tämän tempun, sinun tulisi käyttää ainakin luonnollista hiusharjaa.

5. Hoito hiukset öljyillä

Oikea hiustenhoitoöljy kärkiä vastaan ​​lentäviä ja ladattuja hiuksia vastaan

Jos et voi välttää puhalluskuivausta, voit käyttää lämpösuihkun lisäksi myös ravitsevaa hiusöljyä. Lopuksi, käytä tätä hiuksiin tai juo öljytyt kädet hiuksillesi. Mutta älä käytä liikaa öljyä, muuten hiukset näyttävät rasvaisilta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös rypistymistä estävää suihketta lentäviä hiuksia vastaan, mutta tätä käytetään vielä kosteisiin hiuksiin ja siksi se on melko epäkäytännöllistä puhalluskuivauksen tai tien päällä. Jos mahdollista, kostuta vain harja ja käytä sitä hiuksiin harjaamalla sitä. Käytä sitten Anti Frizz Spray -suihketta ja saat suojan lentäviä hiuksia vastaan ​​24 tunnin ajan. Muuten hiuslakalla on myös sama vaikutus, mutta ei samaan aikaan.

6. Käsittele vaatteita hiusten sijasta

Voit myös käyttää suihketta vaatteiden käsittelyyn ja tyhjentämiseen

Jos sinulla on yksi tai useampia vaatekappaleita, jotka aiheuttavat erityisesti karvaisia ​​hiuksia, voit käsitellä niitä myös. Tämä on vähemmän aikaa vievää kuin hiusten hoito ja sopii hyvin viime hetken vaihtoehdoksi. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun pitäisi hukata oikea kosteuttava hiustenhoito! Voit käsitellä vaatteita erityisellä suihkeella, joka poistaa staattisen varauksen. Lisäetuna on, että suihke myös tuoksuu hyvältä.

7. Vinkki liikkeellä ollessasi

Vinkkejä lentäviä hiuksia vastaan ​​- kuivausliina tai märkäpyyhe

Huolimatta monista hoitovinkkeistä kuiville ja löysille hiuksille, voi tapahtua, että hiukset tarttuvat yhtäkkiä uudelleen. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää yksinkertaista kuivauspaperia tai vauvanpyyhettä. Varmista vain, että sinulla on niitä aina käsilaukussasi. Hierot hiuksia liinalla ja lataus haihtuu. Vauvanpyyhe kosteuttaa myös hiuksia ja estää niitä lataamasta jonkin aikaa. Lisäbonuksena on, että hiuksesi saavat hieman kiiltoa ja näyttävät vieläkin kauniilta. Edellä mainittu kasvokudos on myös loistava apu hätätilanteessa ja sitä silitetään yksinkertaisesti hiusten päälle.

Eikö sinulla ole mitään näistä työkaluista käsilläsi? Ehkä sinulla on mahdollisuus, että sinulla on käsivoide (tai muu voide) taskussa, varsinkin talvella. Käytä sitten sitä! Levitä voidetta käsillesi tavalliseen tapaan. Heti kun tunnet vain pienen kalvon, hiero kätesi hiuksillesi. Todella käytännöllinen, eikö olekin?

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille