15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kampaus jouluksi – 10 tyylikästä ideaa tehdä se itse

kampaus joulu-ideoille-jessica-alba-aallot-kuluneet-sivuttain

Vuoden lopussa joulukuu tarjoaa pari erittäin suosittua juhlapäivää täynnä iloista tunnelmaa. Kukapa ei rakastaisi adventtiseppeleen kynttilänvaloa, kanelin ja kuusen tuoksua tai takan lämpöä lumiukon rakentamisen jälkeen kylmänä talvipäivänä. Jos olet loistava Joulun kampaus Jos haluat suunnitella, meillä on sinulle muutamia mielenkiintoisia ideoita, jotka voit helposti tehdä kotona. Niiden avulla näytät paitsi ihastuttavalta ja tyylikkäältä myös sopimaan trendeihin. Joten pidä hauskaa kokeilla sitä!

1. Kampaus jouluksi – tarvikkeet hiuksiin

kampaus-joulu-ideoita-pulla-hiukset tarvikkeet-Zooey-Deschanel

Tee ensin sivusuunnittelu. Seuraavaksi sido hiukset matalaan sivuttaiseen poninhäntäyn. Kierrät tämän sitten pullaksi, jonka kiinnität parilla bobby -nastalla. Laita lopuksi aksentti tekemällä Joulun kampaus lisää mukava lisävaruste, kuten solki tekojalokivillä.

kampaus jouluideoille-pulla-hiustarvikkeet-matala-kaula-sidottu

2. Retrotyyliset aallot

kampaus-joulu-ideoita-pitkät hiukset-retro-aallot

Nämä Joulun kampaus sopii hartioista keskipitkille, suorille hiuksille, joissa on sivujako, ja muistuttaa 1900 -luvun alun kampauksia. Lisää vain aaltoja litteällä raudalla.

3. Kampaus jouluksi äänenvoimakkuudella

kampaus-joulu-ideat-suorat otsatukka-kiusatut hiukset

Tämä on erityisen vaikuttavaa Joulun kampaus, jos sinulla on myös otsatukka, joka ulottuu kulmakarvojen alapuolelle. Sinun tarvitsee vain kiusata hiuksia takana, pään yläosassa. Mutta ole varovainen, ettet liioittele sitä äänenvoimakkuudella.

4. Kierrä hiukset toiselle puolelle

kampaus joulu-ideoille-hiustappi-rosie-huntington-whiteley

Kun olet kiertänyt hiuksen toisen puolen punokseksi, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko jatkaa punoksen punomista alaspäin tai antaa hiuksen roikkua kuin punos. Kaunis leike aksentiksi sopii myös tähän.

5. Kaksi punosta sivulla

Kampaus jouluideoille-kaksi punosta-sivuttain

Nämä Joulun kampaus on erittäin tehokas herättämättä liikaa huomiota. Kierrä hiuksesi kihartimella ja kampaa ne sitten varovasti kammalla luodaksesi kauniita aaltoja. Punos kaksi punosta toisella puolella korvan yläpuolella.

Kampaus joululahjaksi-side-punos

6. Lyhyt kampaus

kampaus-joulu-ideat-lyhyt-kampaus-pitkät sivutangot

Vaikka sinulla olisi lyhyet hiukset, voit muotoilla ne tehokkaasti. Tarvitset vain hiustenkuivaajan, jolla voit suoristaa hiuksesi toiselle puolelle. Lisää tehosteita varten voit käyttää Joulun kampaus lisää myös muutama kohokohta tai kevyt askel.

7. Joulukampaus – Kihara lyhyt kampaus

kampaus-joulu-ideat-bob-kampaamo-kiharat-tee

Lomapäivinä voit tehdä hiuksistasi entistä houkuttelevampia lisäämällä niihin vain kauniita kiharoita. Tämä saa sinut näyttämään vieläkin naisellisemmalta ja kampauksesi saa vaikuttavan ilmeen.

8. Romantiikkaa lomille

kiharat hiukset-kuluneet-sivuttain-cara-delevigne

Tämä on loistava idea suurille hiuksille. Luo sivuttaiset ja suuret kiharat. Sitten annat heidän yksinkertaisesti pudota toiselle puolelle kuin vesiputous.

9. poninhäntä tilavuus

Kampaus jouluideoille-korkea-sidottu-poninhäntä-Kate-Beckinsale

Sido hiukset sitten korkealle poninhäntälle. Kiusaa alue otsaasi ja hiero sitä varovasti. Kiinnitä se sitten tukevasti parilla bobby -nastalla. Nämä Joulun kampaus on jälleen esimerkki siitä, että klassinen poninhäntä voi olla erittäin tyylikäs ja tyylikäs.

10. Korkea pulla

kampaus-joulu-ideoita-updo-pulla-brittany-murphy

Tee keskiosa ja sido hiukset mihin tahansa korkeaan pullaan. Lopuksi voit käyttää Joulun kampaus lisää kaunis lisävaruste, kuten hiusleikkuri, kukka tai jopa pääpanta.

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus